Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω το φοιτητικό συμβόλαιο και έχω μια απορία. Υπαρχει πρόβλημα που ο αριθμός μού ειναι δηλωμένος σε αλλουνού το ονομα? Είναι στου πατέρα μου λόγω του ότι ήθελε άνω των 18 ετών.

Δημοσ.

Την αλλαγή μπορούμε να την κάνουμε από μακριά? Στον Γερμανό στην πόλη μου έχω έναν γνωστό ο οποίος μπορεί να βοηθησει, εγώ έχω ήδη μετακομίσει επειδή αυριο ξεκιναω.

Δημοσ.

Φιλε μου δεν μπορεις να κανεις φοιτητικο συμβολαιο σε αυτο το νουμερο για τον προφανη λογω πως ο αριθμος ανηκει στον ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, που ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν ειναι φοιτητης. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς μια χαρά.

Και μένα στην μάνα μου ήταν τότε και έβαλα φοιτικό πρόγραμα στο όνομά μου.Δεν θυμάμαι αν ζήτησαν τίποτα στοιχείο τότε για τη μάνα μου(τίποτα αριθμό ταυτότητας κτλπ) αλλά παρούσα δεν ήταν.

Επεξ/σία από Antwni
Δημοσ.

Ενημερωτικά αν δεν το γνωρίζεις η wind προσφέρει φοιτητικό πακέτο 1000 λεπτά σε όλους και 1000 mb με 5 ευρω το μηνα κοίτα μήπως σε βολεύει περισσότερο από το συμβόλαιο http://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/foititiko-paketo-sundesis-f2g/στο link έχει τους ορους χρήσης

Δημοσ.

Η κανονικη διαδικασια ειναι να πας με την μαμα σου στον γερμανο η σε cosmote με τις ταυτοτητες σας και να υπογραψετε για να γινει η μεταβιβαση.Αλλοι το παραβλεπουν αλλοι οχι.Εμενα πχ δε με αφησαν να το αλλαξω μονη μου (και καλα εκαναν εννοειται!!).

Δημοσ.

Θέλω να κάνω το φοιτητικό συμβόλαιο

Κανένα συμβολαιο μα κανένα σε οποιαδήποτε εταιρία δεν συμφέρει σε συγκριση με φοιτητικό καρτοκινητό. Για μένα το καλύτερο καρτοκινητό (φοιτητικό) είναι της vodafone.

Δημοσ.

Με 16 ευρώ δεν το λες και άσχημα. Εξάλλου μιλαω αρκετά και με εκτός cosmote, όπως επίσης και χρησιμοποιώ αρκετά το ιντερνετ, ιδικά στις μετακινήσεις, οποτε με 16 ευρώ με συμφέρει.

Δημοσ.

Με 16 ευρώ δεν το λες και άσχημα. Εξάλλου μιλαω αρκετά και με εκτός cosmote, όπως επίσης και χρησιμοποιώ αρκετά το ιντερνετ, ιδικά στις μετακινήσεις, οποτε με 16 ευρώ με συμφέρει.

Δεν συμφέρει και πάλι.

Vodafone φοιτητικο καρτοκινητο έχω:  16 ώρες προ όλα τα δικτυα και σταθερά  , 10 ώρες προς vodafone cu , 1700 mb internet το μήνα

και δίνω 4 ευρώ !!!!

Απλα κάνω μια ανανέωση των 10 ευρώ το μηνα.  Αν δεν την κάνω τότε με 4ευρώ το μόνο που αλλάζει είναι τα mb που είναι 700 mb.

Εναλλακτικά δίνεις 7 ευρώ και παίρνεις 20 ώρες προ όλα τα δίτκυα και σταθερά , 600 λεπτά προ vodafone cu, 100 sms προς όλα τα δίκτυα  και 2100 mb με ανανέωση κάρτας των 10 ευρώ.

Χωρίς ανανέωση αλλάζουν τα mb που γίνονται 1100 mb .

Αντίστοιχα πακέτα έχει και η cosmote με μικρές διαφορές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...