masteripper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα σε όλους, ψάχνω για το πιο απλό προγραμματάκι που να μου δείχνει ποια είναι η ταχύτητα του δικτύου (ενσύρματα) Π.χ όπως στα XP που πήγαινες πάνω στο εικονίδιο σύνδεση και έβγαινε σε συννεφάκι η ταχύτητα (π.χ 100Mps , 1.0Gbps...) Θέλω κάτι απλό χωρίς εγκατάσταση...θα το κάνεις κλικ και απλώς θα βγαίνει 1 Msgbox και θα αναγράφει την ταχύτητα.... ΑΝ κάποιος έχει κάτι υπόψιν του ας ρίξει κανένα Link γιατί δεν βρήκα κάτι όπως το θέλω
arc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 λειτουργικο; δοκιμασες να βαλεις το ποντικι επανω στο εικονιδιο της συνδεσης;
lefphilip Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δεξί κλίκ στο δίκτυο (adapter) σου, και άνοιξε το status (κατάσταση). Μην είσαι τεμπέλης!
masteripper Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικά έφτιαξα 1 προγραμματάκι που δείχνει αυτό που θέλω...
rfc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Σιγα μην εφτιαξες.... εδω δεν ηξερες απο που να δεις το πιο απλο.... τεσπα με τις κακιες μου σημερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα