Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται για αγορά, έκανα ακύρωση της παραγγελίας μου του ssd http://www.e-shop.gr/sandisk-sdssdxps-240g-extreme-pro-ssd-240gb-sata3-p-PER.320910 και τον παρήγγειλα ξανά γιατί βγήκε newsletter του eshop που τον έχει 30 euro φθηνότερα.

Θεωρώ ότι τα 129 euro είναι μία πολύ καλή τιμή για τον συγκεκριμένο δίσκο.

Όποιος θέλει ας μου πει να του στείλω τον κωδικό προσφοράς!

• Like 1
Δημοσ.

Το link είναι το παραπάνω. Γενικά έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια και ότι σε επιδόσεις είναι στην κατηγορία του 840 pro.

Συν το ότι έχει 10 χρόνια εγγύηση.

Δημοσ.

Αν και εχω βαλει στο ματι τον Samsung 128BW 850 PRO SERIES 128GB 2.5'' SSD SATA3

ο ποιος βεβαια για τα λεφτα του ειναι λιγο ακριβος, και με ποιο λιγαGB ,ειναι μια καλη επιλογη αυτος που προτεινεις..

http://www.e-shop.gr/samsung-mz-7ke128bw-850-pro-series-128gb-25-ssd-sata3-p-PER.306090

Δημοσ.

Το link είναι το παραπάνω. Γενικά έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια και ότι σε επιδόσεις είναι στην κατηγορία του 840 pro.

Συν το ότι έχει 10 χρόνια εγγύηση.

Εντάξει. Η εγγύηση είναι ψαρωτική. Σε 10 χρόνια παίζει οι μητρικές να μην υποστηρίζουν SATA 3. Παίζει να θεωρείτε αργός. Παίζει τα GB του να θεωρούνται λίγα. Θυμίζω ότι πριν 10 χρόνια ένα τυπικό pc είχε IDE 40GB...

Δημοσ.

Σίγουρα η εγγύηση είναι ένα τρικ για να πουλήσει παραπάνω, καθώς κανένας δε πιστεύω ότι θα τον κρατήσει για βασικό αποθηκευτικό μέσο στο pc του για τόσο καιρό. Μη ξεχνάμε ότι αυτοί που βάζουν ssd για λειτουργικό είναι κατά ένα μεγάλο ποσοστό άνθρωποι που ασχολούνται αρκετά με τους υπολογιστές για να έχουν υψηλές επιδόσεις, και κανένας μας δεν ξεπερνάει τα 3-4 χρόνια χωρίς να κάνει αναβάθμιση στο pc του είτε το έχει είτε όχι ανάγκη. 

Το 10 χρόνια εγγύηση απλά το τόνισα γιατί μου δείχνει μια σιγουριά από την εταιρεία για τον ssd ως προς την ποιότητα και την αξιοπιστία του.

Δημοσ.

Βασικά οσο εγγύηση και να εχει ενα πράγμα καλο ειναι σου δίνει μια σιγουριά και ας εχεις αλλάξει πχ στα 5 χρόνια

• Like 1
Δημοσ.

SOS !!!!

Παιδιά ήρθε ο σκληρός, κάνω εγκατάσταση των windows και μετά από 2 ώρες χρήσης βλέπω υγεία του δίσκου στο 96%.
Τι έγινε είναι ελαττωματικός? Δείτε ένα print screen που τράβηξα και πείτε μου παρακαλώ.

post-264049-0-47760300-1412634158_thumb.jpg

Δημοσ.

Το λέει οτι υπάρχει μαλλον καποιο πρόβλημα με το καλώδιο δοκίμασε αλλο sata καλώδιο και αλλη θύρα

Δημοσ.

Άλλαξα και καλώδιο sata και την θέση που κουμπώνει πάνω στην μητρική και πάλι το ίδιο βγάζει.

Ορίστε και τα αποτελέσματα από την καρτέλα SMART στο HDS και από το Sandisk Dashboard:

post-264049-0-70325200-1412684485_thumb.jpg

post-264049-0-04768400-1412684497_thumb.jpg

Δημοσ.

Αφού το επίσημο tool του δίσκου λεει health normal (εκτος και αν σε άλλους οταν τον αγοράζουν λεει good δεν ξέρω) δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι μπορεί να ειναι απλα καποιο bug του hdsentinel

Δημοσ.

Επειδή θα τρελαθώ, έκανα uninstall το HDS και κατέβασα την τελευταία portable έκδοση απ' το site τους, μόλις το άνοιξα μου έβγαλε 100% υγεία. Μπορείται να μου το εξηγήσετε γιατί άκρη δεν βγάζω ?

post-264049-0-33067300-1412686074_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...