multikaraG Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια, ανοιξα το συγκεκριμενο θεμα για να ρωτησω αν εχει κανει κανεις καταθεση σε ΑΤΜ και κατα ποσο ειναι ασφαλες... Εκανα χθες μια καταθεση 50 ευρω σε αλφα μπανκ ,μου βγαλε το φακελο,εβαλα το ποσο μεσα ,τα πηρε το μηχανημα και στην αποδειξη εγραφε οτι θα προστεθουν στο λογαριασμο μου οταν γινει η καταμετρηση που απ οσο ξερω γινεται καθε πρωι απ τους υπαλληλους της τραπεζας. Σημερα το πρωι πηγα στη τραπεζα και το ΑΤΜ ηταν εκτος λειτουργιας (μιλαμε για γκαντεμια). Πηγα σε αλλο υποκαταστημα και σηκωσα λεφτα αλλα +50 ευρω δεν ειδα... ηταν οσα και πριν. Στη τραπεζα ηταν αδυνατο να ρωτησω γιατι ολη μερα γινεται πανικος με κοσμο που πληρωνει τον ενφια. Αυτο που με απασχολει ειναι αν υπαρχει περιπτωση να χασω αυτα τα 50 ευρω.Ειναι δυνατον κατι τετοιο?
multikaraG Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Τα λεφτα μπαινουν αμεσως και για τα αλλα υποκαταστηματα ετσι? Αρα λογικα δεν εχει γινει η καταμετρηση επειδη γινεται πανικος απ το πρωι ισως...
Mau-Maus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 ναι φιλε η πιθανοτητα να τα χασεις ειναι παααρα πολυ μικρη μην σκας ! κρατα την αποδειξη που σου εβγαλε οτι εκανες την καταθεση ..
NikosKallithea Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Η καταμέτρηση γινετε την επόμενη και τα χρήματα εμφανίζονται την μεθεπόμενη μερα
The_Colonel Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια, ανοιξα το συγκεκριμενο θεμα για να ρωτησω αν εχει κανει κανεις καταθεση σε ΑΤΜ και κατα ποσο ειναι ασφαλες... Εκανα χθες μια καταθεση 50 ευρω σε αλφα μπανκ ,μου βγαλε το φακελο,εβαλα το ποσο μεσα ,τα πηρε το μηχανημα και στην αποδειξη εγραφε οτι θα προστεθουν στο λογαριασμο μου οταν γινει η καταμετρηση που απ οσο ξερω γινεται καθε πρωι απ τους υπαλληλους της τραπεζας. Σημερα το πρωι πηγα στη τραπεζα και το ΑΤΜ ηταν εκτος λειτουργιας (μιλαμε για γκαντεμια). Πηγα σε αλλο υποκαταστημα και σηκωσα λεφτα αλλα +50 ευρω δεν ειδα... ηταν οσα και πριν. Στη τραπεζα ηταν αδυνατο να ρωτησω γιατι ολη μερα γινεται πανικος με κοσμο που πληρωνει τον ενφια. Αυτο που με απασχολει ειναι αν υπαρχει περιπτωση να χασω αυτα τα 50 ευρω.Ειναι δυνατον κατι τετοιο? Να μην πηγαίνεις σε ΑΤΜ με φάκελο υπάρχουν άλλα που τα μετράνε εκεινή την στιγμή και στα βάζουν αυτόματα στον λογαριασμό σου... δεν έχω λογαριασμό στην άλφα μπανκ αλλά πιστεύω και αυτοί να έχουν τέτοια ATM αλλιώς κάνε εναν δωρεάν λογαριασμό σε εθνική/πειραιώς/marfin που ξέρω ότι έχουν σίγουρα (και φαντάζομαι και οι υπόλοιπες) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα