kabouras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Σίγουρα υπάρχουν άτομα εδω μέσα που σκέφτονται να γίνουν σύγχρονοι αγρότες και έχουν σχετικές ή μη γνώσεις και μικρό κεφάλαιο. Γράφτε αν θέλετε μήπως και συντονιστούμε και ομαδικά κάνουμε κάτι καλό. Εγώ προσωπικά μελετάω αυτό τον καιρό τη λειτουργια, εσοδα/εξοδα υδροπονικού θερμοκηπίου, έχω καλλιεργήσει κάποιες σοδειές υδροπονικά λαχανακια βρυξελων στην βεράντα μου
black_rabBiT Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Καμια δουλειά παίζει; Ποια συνεργασία.
kabouras Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 ισως. αν μπορεις να κανεις κατι για εμενα που δε μπορω ο ιδιος και εισαι διατεθιμενος να το κανεις με τους μισθους της αγορας. πως μπορεις να εισαι χρησιμος λοιπον;
aGka8l Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 αυτο το "οι μισθοι της αγορας" μας εχει φαει
kfyros Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 καθήστε να κλαίτε τη μοίρα σας λοιπόν, και να τρολάρετε στο insomnia... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα