Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Θα ηθελα τη βοηθεια σας.

motherboard: asus pq5

cpu: intel core 2 duo 2.66ghz

ram: 5gb

τροφοδοτικo: 550watt corsair

προσφατα μου καηκε η καρτα γραφικων. και θελω να την αντικαταστησω. 

ποια μου προτεινετε μεχρι 150 ευρω; 

και πως θα ξερω οτι ειναι συμβατη με τα pci slots της μητρικης;

αυτη που καηκε ηταν gtx260 nvidia.

post-279308-0-75271600-1412001046_thumb.jpg

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/515009-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/

το θεμα σου θα μεταφερθει στην ενοτητα αυτη λογικα . οσο αφορα την ερωτηση σου , εχεις παλιο pc και σιγουρα θα τρως μπουκαλι απο τον επεξεργαστη . αποψη μου να βρεις μια μεταχειρισμενη 5850 , 5870 . αν πας για καινουρια θα εχεις το θεμα που σου ειπα

Δημοσ.

το θεμα μου ειναι οτι μεταχειρισμενη δε ξερω κατα ποσο θα ειναι ολα ενταξει..δεν ξερω πως να κανω ελεγχο ας πουμε για αγορα μεταχειρισμενης.

και γω απο την αρχη για μεταχειρισμενη εψαχνα δεν ειχα σκοπο να δωσω 100 ευρω ετσι...

Δημοσ.

αφου ειναι ετσι οπως το λες και το πιστευω και γω δλδ οτι δε θα τρεξει οπως πρεπει λογω cpu..αν σου ειναι ευκολο να μου προτεινες μια πιο φθηνη ιδιας δυναμικοτητας με αυτη που ειχα ή και παραπανω με λιγοτερα λεφτα μεχρι να παρω ενα καινουριο pc!

Δημοσ.

μπορεις να παρεις μια καρτα την οποια και θα κρατησεις στην μελλοντικη αναβαθμιση σου,απλα το θεμα ειναι να σε καλυπτει ωστε να μην χρειαστει να την ξανα-αλλαξεις . για τι χρηση προοριζεται το pc?

Δημοσ.

δεν εχω τοσα για να παρω μια καρτα ετσι ωστε να την κρατησω. μια φθηνη και αξιοπιστη λυση θελω να περασει ο καιρος μεχρι να παρω κατι αλλο. το πισι προοριζεται για επεξεργασια εικονας βιντεο και 3d αλλα light καταστασεις.. με την gtx260 δουλευα μια χαρα.

Δημοσ.

αυτη θα κανει στην μητρικη μου; εχω μπερδευτει λιγο με τα pci slots.. σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και το χρονο σου παντως!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...