GiwrgosP- Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Τον φεβρουριο γινομαι 17 χρονων και θελω να βγαλω καποιου ειδους χρεωστικη καρτα για αγορες μεσω internet αλλα και για το playstore (που να βαζω οποτε θελω λεφτα μεσα και να μην με δεσμευει σε κατι). Μπορω εγω ως ανηλικος να παω με την ταυτοτητα μου και να βγαλω στο ονομα μου η είναι απαραιτητη η συγκαταθεση γονιου (με καποια υπογραφη η τιποτα τετοιο); Το θεμα ειναι οτι ο πατερας μου δεν ξερει πως λειτουργουν αυτα και νομιζει οτι "θα μας χρεωσουν".. Υπαρχει καποιος τροπος να κανω ο,τι ειναι να κανω, μονος μου;
NikosKallithea Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Τον φεβρουριο γινομαι 17 χρονων και θελω να βγαλω καποιου ειδους χρεωστικη καρτα για αγορες μεσω internet αλλα και για το playstore (που να βαζω οποτε θελω λεφτα μεσα και να μην με δεσμευει σε κατι). Μπορω εγω ως ανηλικος να παω με την ταυτοτητα μου και να βγαλω στο ονομα μου η είναι απαραιτητη η συγκαταθεση γονιου (με καποια υπογραφη η τιποτα τετοιο); Το θεμα ειναι οτι ο πατερας μου δεν ξερει πως λειτουργουν αυτα και νομιζει οτι "θα μας χρεωσουν".. Υπαρχει καποιος τροπος να κανω ο,τι ειναι να κανω, μονος μου; Δυστυχώς Δεν υπάρχει τρόπος
eddie1996 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 xD έχεις βγάλει αφμ και ταυτότητα η όχι?
Silverage Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Και να έχει βγάλει και πάλι δεν γίνεται.
GiwrgosP- Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 έχεις βγάλει αφμ και ταυτότητα η όχι?Ταυτοτητα μονο.. Τελος πάντων όπως καταλαβα δεν γίνεται. Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα