Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Update : Βρεθηκαν πάνω απο 60.000 εικόνες παιδιών στον υπολογιστή του και 30.000 βίντεο παιδιών που επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις!

Ο Πολωνός αρχιεπίσκοπος Γιόζεφ Βελοσόφσκι συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης, ενώ βρισκόταν στο Βατικανό με την κατηγορία της παιδεραστίας, μετέδωσε το ιταλικό ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο La 7.

Ο 66χρονος, σύμφωνα με την Αγία Έδρα, ευθύνεται για τη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων στον Άγιο Δομίνικο, όπου έως πριν από ένα χρόνο ήταν νούντσιος του Βατικανού.

Όπως διέρρευσε, υπάρχει μια καθοριστική μαρτυρία και πολλά σημαντικά στοιχεία που δόθηκαν από έναν από τους στενότερους συνεργάτες του κληρικού.

Σύμφωνα με το ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο, ενοχοποιητικά στοιχεία έχουν φτάσει και από την πατρίδα του Βελοσόφκσι, οι Αρχές της οποίας είχαν ζητήσει από το Βατικανό να δώσει το «πράσινο φως» για την έκδοση του πρώην νούντσιου στη Βαρσοβία.

Τον Ιούνιο από τον εν λόγω αρχιεπίσκοπο είχε αφαιρεθεί από ανώτατο καθολικό συμβούλιο το δικαίωμα να ασκεί θρησκευτικά καθήκοντα.

Παράλληλα, ξεκίνησε δίκη κατόπιν προσωπικής παρέμβασης του ίδιου του πάπα Φραγκίσκου.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με καταδικαστική απόφαση: το απόγευμα, σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, ο 66χρονος κλήθηκε να μεταβεί στην Αγία Έδρα όπου συνελήφθη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Βατικανού πατέρας Φεντερίκο Λομπάρντι τόνισε ότι «η σύλληψη πραγματοποιήθηκε με προσωπική βούληση του πάπα Φραγκίσκου, ο οποίος επιθυμεί να αντιμετωπισθεί μια σοβαρή περίπτωση όπως αυτή χωρίς καμία καθυστέρηση, με πλήρη ανάληψη ευθύνης από μέρους των αρχών της Αγίας Έδρας».

Δημοσ.

Δεν μου κάνει εντύπωση η είδηση. Ο άνθρωπος είτε της διπλανής πόρτας είτε παπάς αρχιεπίσκοπος και πατριάρχης, είναι πάντα επιρρεπής σε υλικές απολαύσεις αμαρτίες και πειρασμούς. Οπότε αν δεν τηρήσει κάποιος αυτά που είπε ο Χριστός, το να λέει κάποιος απλά οτι πιστεύει στον θεό ή αντιπροσωπεύει την εκκλησία δεν τον απαλλάσει από τίποτα, μπορεί να έχει κάνει και τα χειρότερα εγκλήματα ή αμαρτίες.

Δημοσ.

παραλίγο να μου πέσει το μαλλί απο το πουλί μου 
οταν διάβασα τη λέξη αρχιεπίσκοπος στην ίδια πρόταση με την λέξη συνελήφθη
έζησα να το δω κ αυτό , θα έχω να λεω κάτι στα παιδιά μου

Δημοσ.

Εσείς τι νομίζατε; Οτι επειδή είναι αντιπρόσωποι του θεού δεν είναι και ψυχικά διαταραγμένοι;

Αν πιστεύουν πως είναι αντιπρόσωποι του "Θεού" είναι ψυχικά διαταραγμένοι. Αυτοί που πάνε καθαρά για τα φράγκα, αποκτάνε ψυχολογικά αργότερα. Οι πιστοί το ίδιο ή απλά χαμηλής νοημοσύνης, κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν ασχολείται με Θεούς και δαίμονες.

Έχουμε 2014 και ασχολούμαστε με αρχιεπίσκοπους, παπατζήδες, εκκλησίες, Θεότητες και μέντιουμ.

Το χειρότερο είναι πως πάνε άπειρα λεφτά σε αυτά αντί σε ανθρώπους ή ζώα που βρίσκονται σε πλήρη  εξαθλίωση και πείνα .. επειδή τα κλάνει ο "Θεός"! Τι να πεις..

• Like 1
Δημοσ.

Εσείς τι νομίζατε; Οτι επειδή είναι αντιπρόσωποι του θεού δεν είναι και ψυχικά διαταραγμένοι;

Μια δοκιμή θα σας πείσει :)

Δημοσ.

Τα σύννεφα πιο χαμηλά την επόμενη φορά, έχω βαρεθεί να σπάω τη μέση μου πέφτοντας αυτές τις μέρες.

Δημοσ.

Δεν μου κάνει εντύπωση η είδηση. Ο άνθρωπος είτε της διπλανής πόρτας είτε παπάς αρχιεπίσκοπος και πατριάρχης, είναι πάντα επιρρεπής σε υλικές απολαύσεις αμαρτίες και πειρασμούς. Οπότε αν δεν τηρήσει κάποιος αυτά που είπε ο Χριστός, το να λέει κάποιος απλά οτι πιστεύει στον θεό ή αντιπροσωπεύει την εκκλησία δεν τον απαλλάσει από τίποτα, μπορεί να έχει κάνει και τα χειρότερα εγκλήματα ή αμαρτίες.

Απόλαυση και πειρασμός θεωρείς το να γαμας 10χρονα? Άρρωστοι πουστηδες είναι που θέλουν κόψιμο αρχιδιων και στο στόμα όπως κάνουν στις μουσουλμανικές χώρες!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...