cheaptech Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα, έψαξα και δεν βρήκα παρόμοιο άρθρο. Λοιπόν μπορεί κάποιος γνωστής να μου πει πως ανεβάζω τα όρια μου στη paypal και το ebay? αυτή την στιγμή είμαι στα 2.500$ per year και ο λογαριασμός είναι business και verified στο paypal. Στο ebay έχω όριο για list 150 και 3.200GBP. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει…..
mary Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Πρεπει να στειλεις καποια εγγραφα που ζηταει, οπως ταυτοτητα κλπ. Καπου διπλα απο το ονομα σου στο paypal θα λεει view limits, αν το πατησεις, θα δεις καποιο λινκ για να γινει lift limit. Ε παρακατω λεει αναλυτικα τι θελει για να μην υπαρχει οριο.
cheaptech Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Αυτη η διαδικασια,γνωριζουμε ποσο καιρο κανει?
akuma3 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 εγώ είχα μιλήσει και τηλεφωνικά μαζί τους και κανονικά είναι σε 48 ώρες αλλα εμενα το τακτοποίησαν μέσα σε 6 ώρες απτή στιγμή που παρέλαβαν τα απαραίτητα έγγραφα
mary Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Κοιτα, δε ξερω. Κανε το εξης για πιο σιγουρα. Στειλε μια φορμα απο το heldesk του ebay και θα σου ερθει ενα αυτοματοποιημενο μέηλ. Απαντησε σε αυτο, λεγοντας τους πως εχεις στειλει τα χαρτια κλπ κλπ. Ε σε καμια 2 μερες θα αρθεί το όριο.
cheaptech Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστω για τησ απαντησεισ.Με ενδιαφερει ποιο πολυ το paypal,αλλα με δυσκολευει.ενω εστειλα τα εγγραφα που ζητανε εδω και 4 ημερεσ τιποτα.
cheaptech Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Θα μπορουσεσ να μου τα πεισ ποιο αναλυτικα?μιλαω για business acount.
mary Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δε ξερω αν γινεται κατι διαφορετικο σε business acount. Δοκιμασε ομως το εξης. Πηγαινε στο προφιλ σου και πατα επανω δεξια στο Help, και μετα καπου στη μεση δεξια email us. Εκει εχει να διαλεξεις τι θεμα και τι προβλημα εχεις. Στειλε το και σε μερικα λεπτα θα σου ερθει αυτοματοποιημενη απαντηση στο mail σου, που ομως στο τελος θα λέει πως αν εχετε κατι περαιτερω να δηλωσετε ή δεν απαντηθηκε το ερωτημά σας τότε απαντήστε μας σε αυτο το μέηλ. Απαντησε τους και πες οτι τους εστειλες τα εγγραφα και θα δεις σε μερικες ωρες να σου απανταει ανθρωπος του paypal για το θέμα σου.
cheaptech Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ok θα το κανω και θα επανελθω για νεοτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα