metallica123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπέρα θέλω να παραγγείλω ρούχα από ένα site στην Αμερική θα πληρώσω τελωνείο εάν ναι πόσο από που μπορώ να βρω πληροφορίες? στο site γράφει αυτό INTERNATIONAL ORDERS NOTE: Shipments outside the U.S. may be subject tocustoms, tariffs, duties, GST, VAT, sales taxes, or other brokerage fees. These costs are your responsibility. They are not included in our shipping charges. You may be charged these additional costs upon delivery. Contact your local customs office for detailed information. Depending upon the destination, UPS will often charge brokerage fees, but USPS usually does not. International delivery times are not guaranteed as orders may be delayed due to customs processing. Credit cards from outside the U.S. may require additional verification. Refusal of delivery will result in a deduction of the original shipping and return shipping charges from your refund.
SPANK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Καταρχάς θα επιλέξεις τρόπο αποστολής usps οπου με αυτον τον τρόπο λογικά δεν θα πληρώσεις τελωνεία γιατι με ups ειναι σχεδόν σίγουρα οτι θα πληρώσεις μου εχει τύχει και εμένα με ρούχα για αυτο σου λέω , αν και το τελωνείο εξαρτάται κυρίως απο το ποσο εχουν αυτα που θα αγοράσεις οσο αφορά τα ρούχα οσα χρόνια αγοράζω δεν εχω πληρώσει ποτε τελωνείο και σε αγορές των 200 euro , βέβαια τιποτα δεν ειναι σίγουρο οτι ουτε μπορεί να σου πει κανένας με βεβαιότητα αλλα λογικά δεν θα πληρώσεις
makfil Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 @metalica123 Πληροφορίες μπορείς βρεις στον οδηγό της υπογραφής μου 1
metallica123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Καταρχάς θα επιλέξεις τρόπο αποστολής usps οπου με αυτον τον τρόπο λογικά δεν θα πληρώσεις τελωνεία γιατι με ups ειναι σχεδόν σίγουρα οτι θα πληρώσεις μου εχει τύχει και εμένα με ρούχα για αυτο σου λέω , αν και το τελωνείο εξαρτάται κυρίως απο το ποσο εχουν αυτα που θα αγοράσεις οσο αφορά τα ρούχα οσα χρόνια αγοράζω δεν εχω πληρώσει ποτε τελωνείο και σε αγορές των 200 euro , βέβαια τιποτα δεν ειναι σίγουρο οτι ουτε μπορεί να σου πει κανένας με βεβαιότητα αλλα λογικά δεν θα πληρώσεις ποια είναι ι διάφορα ανάμεσα στο usps με το ups? και εάν πληρώσω τελωνείο πόσο θα είναι ? ι παραγγελεια είναι στα 150 ευρω το usps απ οτι βλέπω είναι πιο ακριβό απο το International Super Saver το ενα 28 το αλλο 38
SPANK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Το usps ειναι το απλό ταχυδρομίο ενω η ups ειναι courier οπως acs κτλπ , τελωνείο κανενας δεν μπορεί να σου πει ακριβώς ποσo θα δώσεις αν και για τέτοια ποσά που λες και σε ρούχα με usps παντα δεν εχω πληρώσει τελωνείο. Δες ομως και τον οδηγό του makfil ειναι πολύ κατατοπιστικός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα