Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες πήγα Λαμία με intercity έχοντας ανοιχτή επιστροφή (γιατί δεν ήξερα πότε ακριβώς θα τελείωνα τις δουλειές) και ο τύπος στον σταθμό μου είπε πως πρέπει να πληρώσω διαφορά 7,40 για να επιστρέψω πάλι με intercity, και ρωτάω, γιατί;

Είναι επειδή δεν καθόρισα ποια ώρα θα γυρίσω; Είναι επειδή θα γυρνούσα πάλι με intercity; Είναι επειδή θέλουν να βγάλουν από την μύγα ξύγκι;

Αύριο θα ξαναφύγω και αυτή τη φορά σκοπεύω να πάρω το απλό (DES πως-το-λένε), αλλά πάλι δεν ξέρω τι ώρα περίπου θα τελειώσω, οπότε αν πάρω intercity για να γυρίσω θα πληρώσω πάλι διαφορά;

Δημοσ.

όλα intercity  δε θεωρούνται? και πάλι δες μήπως έγινε λάθος και έκλεισες επιστροφη με απλό

Όλα όσα φεύγουν από Λειανοκλάδι για Αθήνα είναι intecity εκτός από ένα που φεύγει μετά τις 7. Ο τύπος στο γκισέ είπε πως αν κλείσω για μετά τις 7 δεν θα πληρώσω διαφορά, και δεν ξερώ γιατί ακριβώς. Πάντως επέστρεψα με intercity.

Δημοσ.

το ιντερσιτι επειδη ειναι πιο γρηγορο :mad:  σου χρεωνουν και τη θεση, γι αυτο σου ειπε κατι περι διαφορας.

Ναι αλλά δεν μπορώ να δίνω κάθε φορά 20+ ευρώ για ταξίδι αυθημερών, τι μπορώ να κάνω για να μην πληρώνω διαφορά;

Δημοσ.

Να επιστρέψεις με το απλό.

Όλα όσα φεύγουν από Λειανοκλάδι για Αθήνα είναι intecity εκτός από ένα που φεύγει μετά τις 7. Ο τύπος στο γκισέ είπε πως αν κλείσω για μετά τις 7 δεν θα πληρώσω διαφορά, και δεν ξερώ γιατί ακριβώς. 

Γιατί είναι το απλό.

Δημοσ.

θα παιρνεις την απλη αμαξοστοιχεια στις 8:27 που φτανει περιπου στις 11κ30 και θα γυρνας παλι με την απλη το απογευμα στις 19:43 που φτανει κατα τις 10κ30 αθηνα και κοστος με φοιτητικο πασο 14.40 με επιστροφη

Δημοσ.

Ωπ, έχει απλό το πρωί για Λιανοκλάδι? Και γιατί δεν πήγες μ' αυτό ρε κουρσάλε?  :D

Υ.Γ  Μ' αρέσει πάντως που άνοιξες νέο θέμα για την επιστροφή..   :-D

Δημοσ.

Ωπ, έχει απλό το πρωί για Λιανοκλάδι? Και γιατί δεν πήγες μ' αυτό ρε κουρσάλε?  :D

Υ.Γ  Μ' αρέσει πάντως που άνοιξες νέο θέμα για την επιστροφή..   :-D

Τώρα με αυτό θα πάω, ρωτάω γιατί δεν θέλω να μείνω όλη μέρα εκεί και να γυρίσω βράδυ.

θα παιρνεις την απλη αμαξοστοιχεια στις 8:27 που φτανει περιπου στις 11κ30 και θα γυρνας παλι με την απλη το απογευμα στις 19:43 που φτανει κατα τις 10κ30 αθηνα και κοστος με φοιτητικο πασο 14.40 με επιστροφη

See above.

παλια ειχε απο οτι ξερω βαρβατες εκπτωσεις σε οσους ταξιδευουν συχνα πχ 6+1 κλπ για δες το.

Γουάτ ιζ 6+1;

Δημοσ.

Τώρα με αυτό θα πάω, ρωτάω γιατί δεν θέλω να μείνω όλη μέρα εκεί και να γυρίσω βράδυ.

See above.

Γουάτ ιζ 6+1;

στα 6 εισητηρια για ιντερσιτυ σου εδινε δωρο ενα ακομα ηταν πακετακι το οποιο το αγοραζες ολο μαζι και στην ουσια συμφερε γιατι εκτος του ενος που εδινε δωρο τα αλλα 6 ειχαν μειωμενη τιμη απο οτι στην κανονικη.

Δημοσ.

στα 6 εισητηρια για ιντερσιτυ σου εδινε δωρο ενα ακομα ηταν πακετακι το οποιο το αγοραζες ολο μαζι και στην ουσια συμφερε γιατι εκτος του ενος που εδινε δωρο τα αλλα 6 ειχαν μειωμενη τιμη απο οτι στην κανονικη.

Τι είναι αυτά τα 6 τα μασωνικά εγώ για κάποιες φορές θέλω να πάω και να γλιτώνω την διαφορά οι αμερικάνοι φταίνε που ζουν στην Τάκλα μακάν.

Εμένα με συμβούλεψαν να κλείσω από το ίντερνετ γιατί συμφέρει, αλλά οι ελεγκτές είναι κάτι βλαχαδερά που έχουν μείνει ακόμα στην εποχή του σιμπί και αν δεν βγάλω φωτοτυπία το εισιτήριο θα με τραβάνε σε τίποτα ξέρωγω.

Δημοσ.

Ε δε γίνεται αλλιώς, ή στις 19.43 ή θα πλερώςςς.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...