Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μη γκρινιάζεις ρε παλιομπίπ, μια χαρά είναι.. Εγώ δεν ήξερα καν ότι υπάρχει απλό τρένο που να πηγαίνει το πρωί Λιανοκλάδι (λογικά μέχρι Λιανοκλάδι πηγαίνει αυτό των 08.30) και να γυρνάει το βράδυ. Νόμιζα ήταν όλα ιντερσίτι (πέραν του μεταμεσονύχτιου.)

Δημοσ.

Μέχρι Καλαμπάκα πάει, και αυτό το συγκεκριμένο κάνει όση ώρα έκανε και το ιντερσίτυ, με την διαφορά ότι με τόσες στάσεις θα ανεβαίνουν τόσοι στο βαγόνι και δεν θα μπορώ να κοιμηθώ #firstworldproblems

Όλα τα άλλα ιντερσίτι είναι.

Δημοσ.

Εγώ που είμαι νιάτο τρελό με την έκπτωση λόγο ηλικίας πλήρωσα σήμερα 18,80, ενώ προχτές με το ιντερσίτυ 20 και κάτι. Πήγαινε-έλα.

Δημοσ.

Ωπ ναι έχεις δίκιο, το είδα τώρα Καλαμπάκα. Πάλι καλά..  Θα μου πεις μέχρι λίγα χρόνια πριν (εκεί στο 2008/09) υπήρχε τρένο απλό πιο πριν και δε χρειαζόταν να πληρώσεις ντε και καλά ιντερσίτι αλλά welcome to 2014..   :(

Δημοσ.

Τα τελευταία χρόνια μάλλον κόπηκαν πολλά δρομολόγια λογικά, αλλά δεν πειράζει υγεία να έχουμε λεφτά να έχουμε καλάσνικοφ να έχουμε να κάνουμε το κεφάλι του ελεγκτή σφουγγάρι από τα νεύρα.

Δημοσ.

Τα τελευταία χρόνια μάλλον κόπηκαν πολλά δρομολόγια λογικά

Ναι από το 10' και μετά έγιναν σχεδόν όλα ιντερσίτι αν θυμάμαι καλά. Kατά τ' άλλα ναι υγεία και λεφτά βασικό.. Τώρα για τα καλάσνικοφ '''ήρεμα ρε περίεργε!''  :Ρ

Δημοσ.

Ναι από το 10' και μετά έγιναν σχεδόν όλα ιντερσίτι αν θυμάμαι καλά. Kατά τ' άλλα ναι υγεία και λεφτά βασικό.. Τώρα για τα καλάσνικοφ '''ήρεμα ρε περίεργε!''  :Ρ

Όχι φίλε Τριλομπάητ, δεν πάει άλλο, ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΨΑΛΤΗΣ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...