Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται,

Έιμαι δευτεροετής φοιτητής και σε αυτή την εξεταστική(Σεπτέμβρης) μου συνέβη το εξής περίεργο.Χρωστούσα 3 μαθήματα(ας πουμε το α,το β και το γ),έδωσα όμως μόνο 2(το α και το β).Καθώς περνούσαν οι μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα για το γ.Μπαίνω λοιπόν στην ηλεκτρονική γραμματεία(οχι για κάποιον ιδιαίτερο λόγο,απλά μπήκα) και βλέπω βαθμό στο μάθημα που δεν έδωσα (6).

Να το αφήσω ως έχει?(το μάθημα δεν είναι τόσο σημαντικό για μένα,δεν θα ασχοληθώ στην συνέχεια μαζί του)

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Χαίρεται,

Έιμαι δευτεροετής φοιτητής και σε αυτή την εξεταστική(Σεπτέμβρης) μου συνέβη το εξής περίεργο.Χρωστούσα 3 μαθήματα(ας πουμε το α,το β και το γ),έδωσα όμως μόνο 2(το α και το β).Καθώς περνούσαν οι μέρες βγήκαν τα αποτελέσματα για το γ.Μπαίνω λοιπόν στην ηλεκτρονική γραμματεία(οχι για κάποιον ιδιαίτερο λόγο,απλά μπήκα) και βλέπω βαθμό στο μάθημα που δεν έδωσα (6).

Να το αφήσω ως έχει?(το μάθημα δεν είναι τόσο σημαντικό για μένα,δεν θα ασχοληθώ στην συνέχεια μαζί του)

σε ποιο ιδρυμα εγινε αυτο;

Δημοσ.

σε ποιο ιδρυμα εγινε αυτο;

Χεχε,δεν θέλω να εκτεθώ να σου πώ την αλήθεια.

αρχοντας...

Λες να μην κάνω τίποτα?

Δημοσ.

εχω περασει και εγω μια Μακροοικονομια χωρις να εχω δωσει ποτε.6 επισης.. και μαλλιστα σιγουρα δεν εδωσα γιατι ημουν φανταρος, πηρα αδεια να κατεβω απο αλεξανδρουπολη να δωσω και λογω καιρικων φαινομενων εφτασα 1 μερα μετα.. οποτε ουτε καν πατησα!

η πλακα ειναι οτι το καταλαβα οταν ξαναδηλωσα το μαθημα την επομενη χρονια και με πηρε η γραμματεια να μου πει οτι "το μαθημα χτυπαει αφου το εχετε περασει"..

Δημοσ.

Και νόμιζα ότι εγώ ήμουν super κωλόφαρδος όταν στα πρώτα έτη είχα περάσει μάθημα που ήταν με 15 πολλαπλής, χωρίς να έχω διαβάσει τίποτα. Κανονικά δεν θα πήγαινα καν να το δώσω.

Δημοσ.

Γιατί να κάνεις οτιδήποτε;

Δεν ξέρω ρε παιδί μου.Θέλω να πω δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποια στραβή?

εχω περασει και εγω μια Μακροοικονομια χωρις να εχω δωσει ποτε.6 επισης.. και μαλλιστα σιγουρα δεν εδωσα γιατι ημουν φανταρος, πηρα αδεια να κατεβω απο αλεξανδρουπολη να δωσω και λογω καιρικων φαινομενων εφτασα 1 μερα μετα.. οποτε ουτε καν πατησα!

η πλακα ειναι οτι το καταλαβα οταν ξαναδηλωσα το μαθημα την επομενη χρονια και με πηρε η γραμματεια να μου πει οτι "το μαθημα χτυπαει αφου το εχετε περασει"..

Χαχαχαχα ωραίος!Πώς τα κάνουν αυτά δεν ξέρω! :P Άρα λες να το αφήσω ως έχει ετσι?

Δημοσ.

Εγώ θα έκανα φασαρία, άκου εκεί 6

"Τι 6 κυρία Παγώνη μου, θέλω να δω το γραπτό μου ΤΩΡΑ"

Χαχαχα!Λες να πάω για φασαρία?Να ζητήσω και γραπτό?Πιστεύω θα πέσει φωτιά να με κάψει :P

Δημοσ.

Παρεξηγουνται μετα οταν διαπιστωνουν οτι στην αγορα εργασιας το πτυχιο ελληνικης τριτοβαθμιας αντιμετωπιζεται σαν κ@λοχαρτο και ουτε...

Δημοσ.

Δεν ξέρω ρε παιδί μου.Θέλω να πω δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποια στραβή?

Και στραβή να γίνει, το πολύ πολύ να ξαναδώσεις. ΑΝ γίνει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...