mgeo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Θα ηθελα τα φωτα σας . ενδιαφέρομαι για αγορα ταμπλετ και είμαι λιγο ασχετος. Είναι η πρώτη φορά που αγοραζω ταμπλετ. Ειδα σε ενα κατάστημα το toshiba encore 2 κ πραγματικά μ αρεσε.θελω να βλεπω ταινιες κ σερφαρισμα πιο πολύ. Αν εχετε κάποιο αλλο να προτείνετε. Ευχαριστώ πολύ
sennaferrari Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Κάποιο windows 8,1 tablet όπως το toshiba που λες αλλιως το samsung tab pro 8.4
ReaperX Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Windows Asus Vivotab Note 8 Android Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Αν δε σε νοιάζει για εφαρμογές windows και το θες μόνο για ταινίες και σερφαρισμα,παρε το δεύτερο που έχει πολύ καλύτερη οθόνη. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2014 από ReaperX
mgeo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Αυτο ειναι πιο καλο απο το toshiba? Η αλήθεια είναι ότι θα ηθελα ταμπλετ με Windows.
ReaperX Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Το asus ειναι πιο ελαφρύ και έχει wacom digitizer. Ωστόσο δεν έχει έξοδο hdmi.
mgeo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ωραια.θα το τσεκαρω κ αυτο. Ευχαριστώ πολύ παιδια για την βοήθεια σας.
prekod Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Πάντως καλά κάνεις και δίνεις μέχρι 200 ευρώ για tablet γιατί μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου .
kostasfalcon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Επίσης το vivotab 8 είναι lag free.....όλα τα αλλα έχουν τα σκαλωματα τους.....
annorax Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δες εδώ ένα συγκριτικό των τριών tablets που σου πρότειναν: http://www.phonearena.com/phones/compare/Toshiba-Encore-2-8-inch,Samsung-Galaxy-Tab-Pro-8.4,Asus-VivoTab-8/phones/8686,8276,8909 Νομίζω η υπεροχή του Samsung είναι εμφανέστατη...
mgeo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 ναι το ειδα.εχεις δικιο.ομως κ παλι δεν ξερω γιατι αλλα προτιμω windows tablet.εγω σκεφτομαι το encore 1 oxi το 2.αλλα και το Asus μ αρεσε.
ektor7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δες εδώ ένα συγκριτικό των τριών tablets που σου πρότειναν: http://www.phonearena.com/phones/compare/Toshiba-Encore-2-8-inch,Samsung-Galaxy-Tab-Pro-8.4,Asus-VivoTab-8/phones/8686,8276,8909 Νομίζω η υπεροχή του Samsung είναι εμφανέστατη... Συγκρινεις λαθος asus vivotab note 8.Αυτο που εβαλες ειναι το νεο που ειναι ουσιαστικα downgrade του παλιου,που προτινουν τα παιδια. Επισης το phonearena παντα ή κανει λαθος τα features και τα τεχνικα χαρακτηριστηκα ή αφηνει ασυμπληρωτα και ακρη δεν βγαζεις. Η αληθεια το samsung υπερεχει στο θεμα οθονης,ασυζητη(και πολυ συμαντικη) και στην καμερα(κλαιν μαιν για πολλους).Ενω στα υπολοιπα δε βλεπω που πραγματικα υπερτερει εναντι του asus. 1
annorax Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Συγκρινεις λαθος asus vivotab note 8.Αυτο που εβαλες ειναι το νεο που ειναι ουσιαστικα downgrade του παλιου,που προτινουν τα παιδια. Επισης το phonearena παντα ή κανει λαθος τα features και τα τεχνικα χαρακτηριστηκα ή αφηνει ασυμπληρωτα και ακρη δεν βγαζεις. Η αληθεια το samsung υπερεχει στο θεμα οθονης,ασυζητη(και πολυ συμαντικη) και στην καμερα(κλαιν μαιν για πολλους).Ενω στα υπολοιπα δε βλεπω που πραγματικα υπερτερει εναντι του asus. Α, ΟΚ. Δεν ξέρω βέβαια εσύ πως κατάλαβες ποιό vivotab εννοούν (δεν υπάρχει κάποιο link...). Όπως και να' χει, πάλι το Samsung θα επέλεγα μ' αυτή την οθόνη. Δεν το συζητάμε.
ektor7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Α, ΟΚ. Δεν ξέρω βέβαια εσύ πως κατάλαβες ποιό vivotab εννοούν (δεν υπάρχει κάποιο link...). Όπως και να' χει, πάλι το Samsung θα επέλεγα μ' αυτή την οθόνη. Δεν το συζητάμε.Γιατι το καινουριο τωρα κυκλοφορει,δεν υπαρχει στην Ελλαδα και λιγοι ξερουν να τα ξεχωριζουν.Οι περισσοτεροι ξερουν το παλιο. Το καινουριο επισης ειναι με 1gb ram και δε νομιζω να θελουν να το προτινουν αυτο εναντι του παλιου,που εχει μεγαλυτερη ram και πιο γρηγορο soc και που δεν υπαρχει στην Ελλαδα! Τωρα τι προτινει ο καθενας,ειναι αλλη ιστορια.Εγω για παραδειγμα,εκτος απο την οθονη που ειναι εκπληκτικη του samsung,δε βλεπω τιποτα που να ειναι ουσιαστικα καλυτερο στο samsung,αντε και η μπροστινη καμερα.Απο εκει και περα ειναι θεμα λογισμικου και τι προτιμα ο καθενας. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2014 από ektor7 1
annorax Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Γιατι το καινουριο τωρα κυκλοφορει,δεν υπαρχει στην Ελλαδα και λιγοι ξερουν να τα ξεχωριζουν.Οι περισσοτεροι ξερουν το παλιο. Το καινουριο επισης ειναι με 1gb ram και δε νομιζω να θελουν να το προτινουν αυτο εναντι του παλιου,που εχει μεγαλυτερη ram και πιο γρηγορο soc και που δεν υπαρχει στην Ελλαδα! Τωρα τι προτινει ο καθενας,ειναι αλλη ιστορια.Εγω για παραδειγμα,εκτος απο την οθονη που ειναι εκπληκτικη του samsung,δε βλεπω τιποτα που να ειναι ουσιαστικα καλυτερο στο samsung,αντε και η μπροστινη καμερα.Απο εκει και περα ειναι θεμα λογισμικου και τι προτιμα ο καθενας. Κρατάω το τελευταίο που είπες, γιατί για μένα το tablet έχει τις εξής χρήσεις: e-book reader, comic/magazine reader, λίγο internet, λίγο μουσική...αυτά. Άρα, η οθόνη είναι για μένα το πιο σημαντικό στο tablet. Για τα υπόλοιπα, χρησιμοποιώ το laptop μου. Γι' αυτό λέμε ότι η επιλογή αυτών των συσκευών είναι πράγμα πολύ προσωπικό και υποκειμενικό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα