Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Πριν δυο ημέρες ο αδερφός μου "έπαιζε" τον μάστορα με τον υπολογιστή.Καθώς τα είχε βγάλει  όλα έβαλε ανάποδα την τροφοδοσία του σκληρού και έκλεισε ο υπολογιστής.Μέτα από βαριά καρδιά μου το είπε, καθώς είχα μέσα κάποια πολύ απαραίτητα και μη αντικαταστάσιμα αρχεία.(Επιπλέον τώρα νιώθω πως ο υπολογιστής μου έχει βαρύνει καθώς  ο browser και κάποιες άλλες λειτουργίες αργούν . Πείτε μου εάν μπορώ να κάνω κάτι.(ο σκληρός είναι σε  παλιός,όχι ssd)

Ευχαριστω

Δημοσ.

Πως την έβαλε ανάποδα τη τροφοδοσία; Δε γίνεται, one-way είναι.
Αυτός ο HDD δεν είναι αυτός που είχε το OS μέσα έτσι;
Και, όταν λες έκλεισε, όταν "μαστόρευε" δηλαδή ο υπολογιστής ήταν σε λειτουργία;
Δεν ανοίγει καθόλου, νεκρός ή απλά δε bootάρει;

Όταν λες να βοηθήσουμε, θες να σε βοηθήσουμε ως προς τα αρχεία που έχασες να τα βρεις, ή να δουμε κυρίως το θέμα "του αργού πλέον συστήματος".

Δημοσ.

Όταν τον μαστόρευε ήταν ανοιχτός.Όχι δεν έχω εκεί το λειτουργικό άλλα κάποια σημαντικά αρχεία.Ακούμπησε μου είπε τις υποδοχές (pinακια) και τότε έκλεισε.Θέλω βοήθεια ως προς τα αρχεία . τώρα μόλις έγινε η  σύνδεσή τον σκληρό μέσω usb και τον δείχνει άδειο. 

Δημοσ.

Άδειο σε φάση 0 ελεύθερα στα 1TB, ή σου ζητάει διαμορφώσεις, σου λέει ότι η συνολική χωρητικότητα είναι 0 κλπ;

Εφόσον αναγνωρίζεται δες υγεία με HDD Sentinel.

Δημοσ.

Δεν αναφέρει τίποτα άπλα το φτιάχνει σαν εικόνα.Όταν προσπάθησα να το ανοίξω μου είπε να του κάνω format , μόλις το προσπάθησα άλλα η λειτουργία διεκόπη και δεν γίνεται (το δοκίμασα 3 φορές και σε άλλο υπολογιστή)

Δημοσ.

απο τη στιγμή που ο δίσκος λειτουργει (δεν καηκε) και τον βλέπουν και τα windows σαν συσκευή, δοκίμασε με ubuntu live cd/usb χωρις εγκατασταση και πιθανόν θα δει τον δισκο και θα μπορεσεις να παρεις τα αρχεια σου . Συνήθως το linux ακομα και αν εχει λάθη το filesystem σε αφήνει να δεις το δισκο

Δημοσ.

Μάξις, δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά όπως έμμεσα ήδη σου έχουν πει, δεν μας τα περιγράφεις όσο πιο καθάρα γίνεται/χρειάζεται τα πράγματα = τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε ό,τι έγινε.

Κάνε μια προσπάθεια (έστω για από εδώ και πέρα) για πιο περιγραφικές αναλύσεις, μπας και μπορέσεις να βοηθηθείς.

Κατά τ' άλλα, αν όπως λες τον συνδέεις εσωτερικά και δεν "ανοίγει" καν ο υπολογιστής, υπάρχει (χοντρό) πρόβλημα. Βέβαια έχει σημασία τί εννοείς με το "δεν ανοίγει" : δεν μπουτάρουν τα Windows "απλώς"; Τα "γράμματα του BIOS κατά το ποστάρισμά" του, τα βλέπεις καθόλου; Ή πατάς το power-on κουμπί του κουτιού και παρ' ό,τι ανάβουν λαμπάκια από 'δω κι από 'κει, η οθόνη παραμένει μαύρη;

Παρεμπιπτόντως, δεν είναι δυνατόν ένας δίσκος με πρόβλημα να αναγνωρίζεται μέσα σε θήκη (έστω και "κενός", και να μπορούν τα Win να ξεκινήσουν φορμάρισμα, έστω κι αν δεν ολοκληρώνεται....). Κάπου κάτι δεν μας το αναφέρεις σωστά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...