Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια παιδιά!!!

Όπως λέει και ο τίτλος ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα dual sim κινητό και θέλω τα φώτα σας.

Αυτή την στιγμή είμαι κάτοχος ενός sasmung galaxy s duos από το οποίο έμεινα ευχαριστημενος .

Σκέφτομαι να ανεβάσω λίγο το οικονομικοί και να φτάσω μέχρι 300 euro .

έχω δει το samsung galaxy grand 2 duos( στα 280 euro).

http://www.skroutz.gr/s/4448403/Samsung-Galaxy-Grand-2-Duos-8GB.html

Υπάρχει κάποιο άλλο σε αυτά τα χρήματα ??(καλύτερο !!!!)

Δημοσ.

Όπως σου είπαν πιο πάνω, από Κίνα βρίσκεις φανταστικά κινητά με τα μισά λεφτά, όπως αυτά από αξιόπιστο μαγαζί που έχω αγοράσει κάμποσες φορές:

1) XIAOMI HONGMI REDMI 1S MSM8228 1.6GHz 4.7 Inch HD Screen - 113€ τελική. Η Xiaomi είναι πρώτη σε πωλήσεις στην Κίνα, έχει τεράστια υποστήριξη σε θέμα λογισμικού και από την ελληνική κοινότητα και πραγματικά αξίζει.

2) LENOVO VIBE Z K910 Snapdragon MSM8974 2.2GHz Quad Core 5.5 Inch FHD Screen 3G Smartphone - 221€ τελική. Νομίζω γνωρίζεις την Lenovo, που πρόσφατα ήρθε επίσημα και στην Ελλάδα. Πάρα πολύ καλή εταιρεία με αξιόπιστα κινητά και όχι μόνο.

3) Lenovo P780 MTK6589 1.2GHz Quad Core Android4.2 5.0 Inch HD IPS - 153€ τελική

4) LENOVO S850 MTK6582 1.3GHz Quad Core 5 Inch HD Gorilla Glass Screen - 167€ τελική

5) IOCEAN X8 MTK6592 1.7GHz Octa Core 5.7 Inch FHD Screen Android 4.2 - 205€ τελική. Αξιόπιστο κινητό

6) ZOPO ZP998 Octa Core MTK6592 1.7GHz 5.5 Inch FHD Android4.2 2GB RAM 16GB ROM - 201€ τελική. Επίσης πολύ καλό κινητό

7) ASUS ZENFONE6 2+16G Intel Atom Z2580 2.0GHz Dual core 6.0 Inch 1280*720 IPS Screen Android 4.3 - 176€ τελική. Πολύ καλό κινητό. Μία αξιοπρόσεχτη προσπάθεια της ASUS.

8) JIAYU S2 MTK6592 1.7GHz Octa Core 5.0 Inch FHD OGS Screen Android 4.2 - 173€ τελική

9) DOOGEE Turbo2 DG900 MT6592 1.7GHz Octa Core 5 Inch FHD OGS Gorilla Glass 3 Screen Android 4.4 - 171€ τελική

Νομίζω κάποια απ' όλα αυτά σίγουρα θα σου κάνει.....!

Δημοσ.

LENOVO VIBE Z K910 Snapdragon MSM8974 2.2GHz Quad Core 5.5 Inch FHD Screen 3G Smartphone - 221€ τελική

IOCEAN X8 MTK6592 1.7GHz Octa Core 5.7 Inch FHD Screen Android 4.2 - 205€ τελική

DOOGEE Turbo2 DG900 MT6592 1.7GHz Octa Core 5 Inch FHD OGS Gorilla Glass 3 Screen Android 4.4171€ τελική

είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3. τείνω προς το lenovo (όχι τόσο για το όνομα αλλά για την εμφάνιση).

καλή επιλογή??

Δημοσ.

LENOVO VIBE Z K910 Snapdragon MSM8974 2.2GHz Quad Core 5.5 Inch FHD Screen 3G Smartphone - 221€ τελική

IOCEAN X8 MTK6592 1.7GHz Octa Core 5.7 Inch FHD Screen Android 4.2 - 205€ τελική

DOOGEE Turbo2 DG900 MT6592 1.7GHz Octa Core 5 Inch FHD OGS Gorilla Glass 3 Screen Android 4.4171€ τελική

είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3. τείνω προς το lenovo (όχι τόσο για το όνομα αλλά για την εμφάνιση).

καλή επιλογή??

Το Κ910 είναι το καλύτερο κινητό της Lenovo αυτή την στιγμή! Πολύ καλή επιλογή, από μία σοβαρή εταιρεία!

Δημοσ.

Πας στα public, τσιμπας ένα Moto g 2014 και είσαι καλυμμένος. Ούτε ένα μήνα περιμένεις, και αν σου γίνει κάτι ξέρεις που να πας μιας και έχεις δύο χρόνια εγγύηση. 199 κοστίζει και σου κάνει και δόσεις αν θες.

Κινέζικα καλά χρυσά, αλλά σε θέμα υποστήριξη πολύ πίσω. Και σε αναβάθμισεις και σε εγγύηση. Ο άλλος σου λέει σαν επιχείρημα ότι η λενοβο ήρθε Ελλάδα... Είδες πουθενά να φέρνει το 910; που είναι κολλημένο στην 4.2 και έχει μηδενική υποστήριξη στο xda που ούτε Rom να του βάλεις δε βρίσκεις?

Δημοσ.

Όχι φίλε μου να συγκρινεις το Lenovo με το μοτορολα;;; αν δεν ξέρεις μην παραπληροφορεις τον κόσμο φοράει 4.4.2 και υπάρχουν πολλές ρομ να βάλεις.

Δημοσ.

Μη δωσεις τοσα λεφτα σε Doogee.  Αμαρτια. Παρε Xiaomi Note στα ιδια χρηματα με τα ιδια specs πανω κατω, ή δωσε κατι παραπανω και παρε Lenovo K910. Σοβαρες κινεζικες εταιρειες, στην πρωτη πενταδα σε πωλησεις. Η Doogee, πουθενα.

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο?(όσο το ψάχνω μπερδεύομαι περισσότερο)

αυτό το τεστ με το antutu πόσο θα πρέπει να το λάβω υπόψη μου?

Για παράδειγμα το lenovo με quand 2.2 έχει 34489 score ενώ το hiaomi redmi έχει 27320 me octacore 1.7.

δλδ το lenovo είναι καλύτερο σε απόδοση?

Δημοσ.

Το ότι ένα τηλέφωνο έχει 8-10 πυρήνες δεν σημαίνει ότι είναι πιο γρήγορο... Είναι καθαρά μαρκετιστικα κόλπα. Σημασία έχει η ταχύτητα αυτών των πυρήνων που στη συγκεκριμένη περίπτωση ο snapdragon 800 παίρνει τα σοβρακα του mediatek...

Βέβαια αυτό μπορεί να αλλάξει στο μέλλον, μιας και βλέπεις τη mediatek να ανεβαίνει, αλλά για την παρούσα γενιά προϊόντων qualcom >>> mediatek.

Δημοσ.

Τελικά κατέληξα σε αυτά τα 2 κινητά.

Iocean X8 και  Xiaomi Redmi Note.

τώρα ήθελα να ρωτήσω (σας κούρασα το ξέρω ) για τον τύπο οθόνης που έχουν. έχω δει από κοντά την amoled σε ένα nokia 930 καθώς και την TFT σε ένα galaxy grand  duos.

Τα παραπάνω κινέζικα έχουν το ένα LTPS, Gorilla Glass III capacitive screen, OGS και το άλλο IPS by the whole assembly process.

κάποιος να μας διαφώτιση στο θέμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...