Προς το περιεχόμενο

LG G2 vs G3

XMorsX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Ενας φίλος ενδιαφερεται να αγορασει ενα απο τα 2 παραπανω κινητα, αλα δεν ξερει αν το G3 αξιζει τα παραπανω χρηματα. Ποια ειναι η αποψη σας? 

Λεει οτι εχει διαβασει πως αξιζει περισσοτερο να αγοραζει το G2 και να περασει το λογισμικο του G3. Γνωριζεται κατι πανω σε αυτο? 

Ευχαριστω.

Δημοσ.

20e περιπου ανεβηκε,οχι 40.

Τωρα γιατι απο 284 πηγε 305 δεν καταλαβαινω.....

Στο θεμα μας,δεν αξιζει η αγορα του G3 στην περιπτωση που πριν ειχες το G2.

Προσωπικα ξενερωσα με την οθονη του οταν διαβαζα σελιδες στο νετ και pdf ,με κουραζε αρκετα ειδικα το βραδυ.Εκει που η οθονη τα σπαει ειναι σε βιντεο 2Κ.Επισης η διαρκεια μπαταριας σε σχεση με το G2 ειναι μικροτερη.
Το εδωσα σε 1 μερα και τωρα θα παρω παλι G2

Δημοσ.

Πάντως με την διαφορά μολις στα 70 είναι ακρως δελεαστικό το g3. Και εγω περίμενα να πέσει η τιμή του g2 και πέφτει του g3.

Δημοσ.

Έχω το g2 με περασμένη την ρομ CloudyG3, το κινητό απλά πετάει...

Προσωπικά θα πήγαινα στο g3 μόνο και μόνο για την κάρτα μνήμης... Πίστευα πως με τα 10 γιγα θα 'μουν κομπλέ αλλά όχι είναι λίγα οταν το κινητό σου έχει τόσες δυνατότητες...

Δημοσ.

φιλε ειμαι σο ιδιο διλλημα και προσπαθω να ζυγισω θετικα και αρνητικα.η καρτα μνημης σιγουρα ειναι στα πολυ + οπως και η πολυ καλυτερη ποιοτητα ,ειδικα στο πισω μερος για το 3.ομως το 2 καθεται καλυτερα στο χερι και εχει 70 ευρω λιγοτερα που σιγουρα για την εποχη μας παιζουν ρολο.το νεο μοντελο βεβαια ειναι παντα ενα δελεαρ.ολα τα υπολοιπα πανω κατω τα ιδια ειναι 

Δημοσ.

Στα λεφτά που έχει το g3 αυτή τη στιγμή νομίζω ότι αποτελεί πολύ καλή επιλογή.

Παραμένει καλύτερο τηλέφωνο σε σχέση με το g2 αλλά δεν έφερε την επανάσταση που ο κόσμος περίμενε, εξου και τα διάφορα κακά σχόλια.

Δημοσ.

Για Κίνα μεριά δεν θέλει!? Με 300€ αγοράζεις φανταστικά κινητά από Κίνα. Δεν θα σου πω συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά να ρίξει σε αυτή την λίστα από αξιόπιστο και φθηνό κινέζικο μαγαζί. Είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξει γνώμη.....

Δημοσ.

300 ευρω για κινεζικο?ενταξει ειπαμε,και αν παθει κατι νει α μη βγαζει ακρη με τα κινεζομαγαζα  με την εγγυηση και να κανει και κανα τριμηνο πηγαινε ελα.ειχα, εχω και θα εχω κινεζικο αλλα ταβανι 130 ευρω.το καλο(βασικο) μου κινητο θα ειναι απο δω .αυριο εχω κλεισει ραντεβου με ενα παλικαρι για να παρω το g3.ανυπομονω

Δημοσ.

300 ευρω για κινεζικο?ενταξει ειπαμε,και αν παθει κατι νει α μη βγαζει ακρη με τα κινεζομαγαζα  με την εγγυηση και να κανει και κανα τριμηνο πηγαινε ελα.ειχα, εχω και θα εχω κινεζικο αλλα ταβανι 130 ευρω.το καλο(βασικο) μου κινητο θα ειναι απο δω .αυριο εχω κλεισει ραντεβου με ενα παλικαρι για να παρω το g3.ανυπομονω

Η αλήθεια είναι ότι το G3, κινητό του 2014, που στο skroutz καινουργιο το βρίσκω από 365€ και άνω, είναι λίγο καλύτερο από το Xiaomi Mi3, κινητό του 2013 και που η 64GB έκδοση κάνει στα 295€. Επίσης πρόσεξα ότι το link Που έβαλα παραπάνω, δείχνει μέχρι 300$, όχι €, οπότε το σωστό είναι αυτό -> http://www.report me for spam/cell-phones-c139.html/view_type/w_pro_gitte?price_min=0&price_max=300&cell-phones-c139_html%2Fview_type%2Fw_pro_gitte=&order=2&currency=EUR

Τώρα στη νέα λίστα θα δεις ότι παίζει το Xiaomi Mi4, Oneplus OneHUAWEI HONOR 6ZTE Nubia Z7 Max 4G, που πιστεύω θα συμφωνήσεις και εσύ, είναι καλύτερα από το G3 (και πιο φθηνά). Τώρα για εγγύηση, κτλ, για αυτό αγοράζεις κάτι καλό, να σου κρατήσει γιατί υπάρχουν κινέζικα και κινέζικα. Xiaomi, Oneplus one, Lenovo, Huawei είναι εταιρείες σοβαρές, που βλέπουν σοβαρά τα προϊόντα τους.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι το G3, κινητό του 2014, που στο skroutz καινουργιο το βρίσκω από 365€ και άνω, είναι λίγο καλύτερο από το Xiaomi Mi3, κινητό του 2013 και που η 64GB έκδοση κάνει στα 295€. Επίσης πρόσεξα ότι το link Που έβαλα παραπάνω, δείχνει μέχρι 300$, όχι €, οπότε το σωστό είναι αυτό -> http://www.report me for spam/cell-phones-c139.html/view_type/w_pro_gitte?price_min=0&price_max=300&cell-phones-c139_html%2Fview_type%2Fw_pro_gitte=&order=2&currency=EUR

Τώρα στη νέα λίστα θα δεις ότι παίζει το Xiaomi Mi4, Oneplus OneHUAWEI HONOR 6ZTE Nubia Z7 Max 4G, που πιστεύω θα συμφωνήσεις και εσύ, είναι καλύτερα από το G3 (και πιο φθηνά). Τώρα για εγγύηση, κτλ, για αυτό αγοράζεις κάτι καλό, να σου κρατήσει γιατί υπάρχουν κινέζικα και κινέζικα. Xiaomi, Oneplus one, Lenovo, Huawei είναι εταιρείες σοβαρές, που βλέπουν σοβαρά τα προϊόντα τους.

θα συμφωνησω σχεδον σε ολα απο αυτα που αναφερεις .ειδικα στην επιλογη των μοντελων.

Δημοσ.

Για μένα, αξίζει τα παραπάνω χρήματα το G3, κυρίως γιατί δέχεται κάρτα μνήμης, η μπαταρία κρατά λίγο παραπάνω και έχει ακόμη μικρότερη ακτινοβολία!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...