s2117 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα, μόλις αγόρασα to HP probook 450 G1 και εγκατέστησα win7, και εν συνεχεία linux 17 mint cinnamon. Όταν πάω να μπουτάρω με λίνουξ ανοίγει κανονικά. Με win7, σχεδόν πάντα μου κολλάει, 3 στις 4 φορές κρασάρει αμέσως με το που τα επιλέγω μου δείχνει μαύρη οθόνη, για λίγο γραμμές χρωματιστές και μετά όλη μαύρη η οθόνη...σαν κάρτα γραφικών.. Παίζει να έχει πρόβλημα? Πάω να εγκαταστήσω τους drivers της ati και κολλάει σε κάποια στιγμή η εγκατάσταση... Πάντως, όσες φορές δοκίμασα να κάνω boot σε win7 αφού είχα κάνει προηγουμένως boot σε linux, δούλεψε κανονικά.
KiriosD Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 αν το πρόβλημα εμφανίζεται με το που τα επιλέγεις δε θα φταίει η GPU μιας και δεν έχει φορτώσει τους οδηγούς καλά καλά. Τα λειτουργικά πιθανολογώ τα έχεις σε διαφορετικούς σκληρούς και μαλλον θα φταίει κάτι από εκεί. Πως είναι το setup σου καταρχάς; 1 σκληρός σε partition ή διαφορετικοί;
s2117 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 1 σκληρός σε partitions ήταν... Τελικά ξανάκανα φορμάτ και όλα από την αρχή, μήπως είχε γίνει κάτι εκεί. Τελικά μπήκαν σωστά οι drivers τώρα, δεν ξέρω τι έφταιγε πριν Τώρα που θέλω να βάλω λίνουξ, να αφήσω λίγο δίσκο ως unallocated και να πάω να φτιάξω εκεί 2 partitions (logical-swap-6gb, logical- / - 50gb), ή να φτιάξω από τα win7 ένα partition κανονικά και να πω στο λίνουξ να εγκαταστήσει εκεί μόνο του? Δεν έχω ξαναβάλει, αλλά από ψάξιμο αυτά βρήκα ως επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Αυτο ειναι ενα καλο τεστ για να καταλάβεις τις διαφορές που εχουν τα δυο αυτα λειτουργικα 2
Euclides Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Το Linux (αν δεν έχεις κάποιο μυστήριο hardware και τραβιέσαι με drivers) πάντα απροβλημάτιστο.
s2117 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δυστυχώς έχω 2 προβλήματα: 1. με το που εγκατέστησα τα linux, ξαναπαρουσιάστηκε το πρόβλημα με μαύρη οθόνη - γραμμούλες αμέσως με την επιλογή windows στο boot. 2. δεν παίζει το wifi στα linux, το ψαξα λίγο αλλά δε βρήκα λύση.Μάλλον θέμα drivers είναι, αν το συνδέσω με ethernet παίζει να τους βρει μόνο του, ή πρέπει να βρω κάτι manually?? Το wifi το έλυσα βρήκα manually driver, το θέμα με την κάρτα γραφικών τι μπορεί ν είναι;;;;Πήγα στο driver manager και μου βγάζει αυτό.Να δοκιμάσω να πατήσω κάποιο από τ αλλά 2?
s2117 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ναι έκανα μέχρι και level 4.. Πάντως το πρόβλημα που λέω με την οθόνη,κρατάει μερικά δευτερόλεπτα και μετά μπουτάρουν κανονικά τα Windows... Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει κ τι μπορώ να κάνω ;
s2117 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Όχι όχι, το πρόβλημα (μαύρη οθόνη γραμμούλες διαγώνιες με κενά για μερικά δευτερόλεπτα) εμφανίζεται με το που επιλέγω να μπουτάρω γουίντοουζ
Euclides Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Πήγα στο driver manager και μου βγάζει αυτό.Να δοκιμάσω να πατήσω κάποιο από τ αλλά 2? screenshot.png Το πρώτο βάζεις.
s2117 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μάλλον το πρώτο είναι ήδη εγκατεστημένο αφού,όπως στη φωτογραφία,όταν είναι επιλεγμένο είναι γκρι το apply chabges..
Euclides Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Σωστά. Αλλά γιατί δεν βρίσκει proprietary driver της ATI? Περίεργο. Για το πρόβλημα με τα windows, ίσως λυθεί αν κατεβάσεις τους τελευταίους drivers από το site της ATI.
s2117 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μα πριν βάλω το λίνουξ έπαιζαν όλα κανονικά....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα