Devil666 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Είμαι χρηστης του Itunes επειδή έχω στην κατοχή μου ένα Ipod και θέλω να μάθω, αν υπάρχει κάποιος τρόπος να προκαθορίσεις μια διαδρομή στο itunes και αυτό αυτόματα να αποθηκεύει την βιβλιοθήκη σου και τις playlist σου σε αρχεία xml, ώστε αν για κάποιο λόγο εσύ δεν μπορέσεις να κανεις χειροκίνητη αποθήκευση τις βιβλιοθήκη σου να μην τα ξανά φτιάχνεις από την αρχή. Ξέρει κάποιος αν γίνετε μήπως ? Δεν θέλω να αποθηκεύει αυτόματα τα τραγούδια μου θέλω να αποθηκεύει την βιβλιοθήκη μου σε xml η κάτι παρόμοιο.
Bilbo1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 θες να μεταφερεις τα τραγουδια κτλ αλλου? θες να επαναφερεις τη βιβλιοθηκη μετα απο φορματ πχ? ρωταω επειδη δεν καταλαβα ακριβως αλλα εαν ειναι μια απο τις παραπανω περιπτωσεις, μπορεις να μεταφερεις τον φακελο itunes οπου θες και να ανοιξεις το itunes με shift + click αμα χρησιμοποιεις windows και να επιλεξεις choose library
Devil666 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Αν κανεις χειροκίνητε εξαγωγή τις playlist ας πούμε από το itunes στην αποθηκεύει σε ένα αρχείο xml, ώστε άμα κανεις format όπως λες να του κανεις εισαγωγή το αρχείο και να στην επαναφέρει, το ίδιο γίνετε και με την βιβλιοθήκη, εγώ θέλω αυτό να γίνετε αυτόματα να μου αποθηκεύει βιβλιοθήκη ώστε όταν κάνω format να την επαναφέρω και να μην χρειάζεται να κάνω χειροκίνητη εξαγωγή. Μήπως τώρα το εξήγησα καλύτερα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα