Vkt678 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα!Ήθελα να ρωτήσω το εξής:Είμαι πρωτοετής φοιτητής στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.Τα μαθήματα έχουν ξεκινήσει απο την δευτέρα 29/9/2014 όμως επειδή πρόκειται να πάρω μετεγγραφή,δεν έχω παρευρεθεί σε κανένα.Μπορεί κανείς να μου πει τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;Ποιές είναι οι επιπτώσεις;Επίσης κάτι εχω ακούσει για τα εργαστήρια οτι δηλαδή αν χάσεις το εργαστήριο πάει για το επόμενο εξάμηνο..Βοήθεια!
paylidis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 εχει κάποια σχέση αυτό με το auto moto; ξερω οτι με το τρέχον συστημα θα έπρεπε να παρακολουθείς στο αρχικό τμήμα μεχρι να βγεις η αποφαση αλλα και εσυ βλέπεις οτι όλα ειναι ρευστα... αν ειχε εργαστηρια υποχρεωτικά σίγουρα τα χάνεις και παει για επομενο ετος παντως
dimitrisOP Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 απο ολο το φορουμ στο auto-moto ηρθες να το βαλεις? σοβαρα τωρα?
zio10 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δεύτερο παρόμοιο θέμα στο Auto moto! Κι εγώ βλέπω τους τίτλους και λέω θα κάνουν καμιά φοιτητική έκπτωση σε αυτοκίνητα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα