Vkt678 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα!Ήθελα να ρωτήσω το εξής:Είμαι πρωτοετής φοιτητής στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.Τα μαθήματα έχουν ξεκινήσει απο την δευτέρα 29/9/2014 όμως επειδή πρόκειται να πάρω μετεγγραφή,δεν έχω παρευρεθεί σε κανένα.Μπορεί κανείς να μου πει τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;Ποιές είναι οι επιπτώσεις;Επίσης κάτι εχω ακούσει για τα εργαστήρια οτι δηλαδή αν χάσεις το εργαστήριο πάει για το επόμενο εξάμηνο..Βοήθεια!
ApSiMan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Έχεις υποχρεωτικά εργαστήρια? Αν ναι τότε θα έχεις θέμα. Αν όχι τότε όλα κομπλέ. Φαντάζομαι έχεις κάνει εγγραφές κλπ.
Vkt678 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Εννοείται πως έχω κάνει εγγραφή και όλα τα σχετικά. http://dit.uop.gr/index.php/stud-catalog/20-content-undergrad/138-course-catalogue-core Όπως βλέπεις το μάθημα ΠρογραμματισμόςΙ καθώς και η Λογική Σχεδίαση έχουν ενα 2ωρο εργαστήριο κάθε εβδομάδα...Αυτά υποθέτω είναι υποχρεωτικά...εκτός και αν κάνω λάθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα