Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας..Θα ηθελα να σας ρωτησω καποια πραγματα σχετικα με μια συναλαγη χρηματων απο Αμερικη.. Βασικα θελουν να μου βαλουν κατι χρηματα απο εκει στον τραπεζικο μου λογαριασμο της εθνικης τραπεζας.. Οσο κι αν σας φανει αστειο δεν ξερω πως να γραψω τα στοιχεια μου.. θελω να πω πως δεν ξερω αν πρεπει να τα γραψω στα ελληνικα η στα αγγλικα ..αν γνωριζει καποιος ας μου πει...

Δημοσ.

Πριν μπούμε στην ουσία του θέματος, μήπως έχεις βάλει αγγελία πώλησης κάποιου αντικειμένου και η συναλλαγή αφορά σε αυτό το θέμα; 

Δημοσ.

Δεν έχει γράψει λεπτομέρειες της περίπτωσή σου αλλά το πιθανότερο είναι να πρόκειται για την κλασική απάτη.

Πρέπει να προβληματιζόμαστε σοβαρά όταν κάποιος από το εξωτερικό ενδιαφέρεται να αγοράσει κάτι που πουλάμε και μάλιστα χωρίς να το έχει δει και τις περισσότερες φορές προσφέροντας παραπάνω από το ποσό που ζητάμε.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι αυτα που αναφερει αυτο που μου στειλατε ειναι παρομοια.. πριν απο λιγο μου εστειλε οτι θα το παραλαβουν απο ναυτιλιακη εταιρια, οτι θα πληρωσω τα εξοδα αλλα αυτοι θα μου τα εχουν βαλει ειδη στον τραπεζικο λογαριασμο! Αυτο θα ειναι..

Δημοσ.

Δεν έχεις πει τι είναι αυτό που πουλάς και που έχεις καταχωρίσει την αγγελία σου (μάλλον στην xe).

Από αυτά που γράφεις, βγαίνει ότι πρόκειται για την ίδια απάτη και η απόδειξη που θα σου στείλει (μάλλον PayPal) θα είναι προιόν Photoshop.

Μακριά και ...αλάργα ...

Δημοσ.

Ναι στο xe.gr.. ενα ζωο πουλαω! Καλα που απευθυνθηκα σε εσας και δεν εστειλα τα στοιχεια μου! εξαρχης του ειχα πει πως θα γινει η συναλλαγη, αν σταματησω να του μιλαω υπαρχει περιπτωση να με εκβιαση για κατι?

Δημοσ.

Οι αγγελίες της xe έχουν μεγάλη πέραση τον τελευταίο καιρό και για κάθε απίθανο αντικείμενο.

Με τη δική σου περίπτωση, προστίθενται στο κατάλογο και τα ... ζώα!!!

Ευτυχώς που δεν προχώρησες στα επόμενα βήματα, οπότε θα έμπλεκες περισσότερο με απρόβλεπτες εξελίξεις.

Εάν δεν έχεις δώσει προσωπικά στοιχεία και λογαριασμό τράπεζας, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτε, εκτός από λίγα μηνύματα ακόμη, όταν δεν πάρει απάντηση από σένα.

Δημοσ.

Ελπίζω και ελπίζω να σε βοηθήσει αυτή η εμπειρία ώστε να αντιμετωπίζεις πιο προσεκτικά, στο μέλλον, την επικοινωνία με άγνωστους μέσα από το διαδίκτυο, ειδικότερα, όταν πρόκειται για συναλλαγές με χρήματα.

Δημοσ.

Να υποθέσω οτι μας πηρε είδηση όλος ο πλανήτης τι χάπατα είμαστε εδω στην ελλαδα, απο αμερικανους, νιγηριανούς, οι δικοι μας αετονύχηδες κλπ απατεώνες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...