Προς το περιεχόμενο

paypal και πιστωτικη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,αρκετες φορες ηθελα να κανω αγορες απο ιντερνετ και με εμποδιζε το γεγονοσ οτι δεν ημουν κατοχος μιας πιστωτικης -χρεωστικης καρτας,ετσι αποφασισα να φτιαξω paypal..πηγα στην τραπεζα για την εκδοση μιας prepaid καρτας οπως ειδα σε οδηγιες στο ιντερνετ,ομως μου ειπαν πως για την εκδοση paypal ειναι ανναγκαια η υπαρξη καποιας πιστωτικης καρτας...Και εδω ερχεται το ερωτημα μου:Γινεται να βγαλω paypal χωρις ομως να βαλω καποια πιστωτικη-χρεωστικη καρτα?Μονο με prepaid ας πουμε?αν ναι πως??? Ευχαριστω εκ των προτερων..

Δημοσ.

Δε νομίζω, ποιό είναι το πρόβλημα της χρεωστικής σε άδεια λογαριασμό; δε μπορώ να διανοηθώ κάποιο μειονέκτημα

Δημοσ.

Δεν χρειάζεσαι καμια πιστωτική κάρτα θα περάσεις τα στοιχεία της prepaid κάρτας στο paypal σου και μετα θα την φορτώνεις κανονικά με χρήματα

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι με το top up  πλεον της paypal μπορεις και χωρις καν prepaid καρτα. Κατ ευθειαν απο το λογαριασμο σου τα φορτωνεις στο προφιλ σου και απο εκει πληρωνεις οτιδηποτε θες.

Δημοσ.

Γεια σας,αρκετες φορες ηθελα να κανω αγορες απο ιντερνετ και με εμποδιζε το γεγονοσ οτι δεν ημουν κατοχος μιας πιστωτικης -χρεωστικης καρτας,ετσι αποφασισα να φτιαξω paypal..πηγα στην τραπεζα για την εκδοση μιας prepaid καρτας οπως ειδα σε οδηγιες στο ιντερνετ,ομως μου ειπαν πως για την εκδοση paypal ειναι ανναγκαια η υπαρξη καποιας πιστωτικης καρτας...Και εδω ερχεται το ερωτημα μου:Γινεται να βγαλω paypal χωρις ομως να βαλω καποια πιστωτικη-χρεωστικη καρτα?Μονο με prepaid ας πουμε?αν ναι πως??? Ευχαριστω εκ των προτερων..

Σαφως και γίνετε, εγω χρησιμοποιώ prepaid στο παυπαλ εδω και πολλα χρόνια.

Δημοσ.

οκ ευχαριστω,και εγω ετσι ηξερα αλλα στην alpha bank που πηγα ειπαν πως δεν γινεται ,και πρεπει να εχω ηδη πιστωτικη.... Ευχαριστω για τον χρονο σας ! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...