Nemecis13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σας καλό μήνα και κάλος σας βρήκα!!! Λοιπόν μπαίνω στο θέμα: είχα ένα notebook HP και μου κάηκε έτσι έβγαλα το σκληρό δίσκο και τον έκανα εξωτερικό.Πάω να δω ορισμένα αρχεία που είχε μέσα συνδέοντας τον στο Η/Υ τον διαβάζει κανονικά αλλά δεν μπορώ να μπω σε ορισμένους φακέλους μέσα ούτε να ανοίξω και να κάνω επεξεργασία ορισμένα αρχεία! Μήπως μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας…. σας παρακαλώ???? Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!
black adder Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Σε τι λειτουργικό είσαι και, δεν σου βγάζει κάποιο μήνυμα;
kostas_dr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μπορείς να δεις ο δίσκος τι υγεία έχει; Τσέκαρε με το hd sentinel.
Nemecis13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Windows 7 ότι δεν εχω πρόσβαση και χρειάζομαι αδεία για οτιδήποτε! Σε τι λειτουργικό είσαι και, δεν σου βγάζει κάποιο μήνυμα Σε τι λειτουργικό είσαι και, δεν σου βγάζει κάποιο μήνυμα; Windows 7 ότι δεν εχω πρόσβαση και χρειάζομαι αδεία για οτιδήποτε! Μπορείς να δεις ο δίσκος τι υγεία έχει; Τσέκαρε με το hd sentinel. Και πως γινετε αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα