mikepap92 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Τι παιζει ρε παιδια με αυτο ειναι αξιοπιστο? κατι μ βρομαει που πηρα τηλ και ρωτησα γιατι ειναι φατσα καρτα παντου στο ινσομνια?
Johny Q Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Με το 5s υπήρξε πρόβλημα. Αλλοι παρέλαβαν μετά από μήνες, άλλοι καθόλου, άλλοι παρέλαβαν κλειδωμένα. Εγώ θα το απέφευγα 2
paylidis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ειναι του ομίλου emarket που δυστυχώς και εγω εχω κακές εμπειρίες (οχι απο συναλλαγες αλλα απο την ομάδα διαχείρισης!). Επισης αυτο που λεει ο τζονυ αν ψαχτείς λιγο στο φορουμ ισως το βρεις... Καλύτερα ψαξου αλλού... το οτι το βλέπεις διαφημιση εδώ δε λεει κάτι (το μονο που λεει ειναι οτι χρειάζεσαι adblock)! 1
newtech Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Τι παιζει ρε παιδια με αυτο ειναι αξιοπιστο? κατι μ βρομαει που πηρα τηλ και ρωτησα γιατι ειναι φατσα καρτα παντου στο ινσομνια? Σιτε με VOUCERS einai φιλε μου.
chemicalgoo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Με το 5s υπήρξε πρόβλημα. Αλλοι παρέλαβαν μετά από μήνες, άλλοι καθόλου, άλλοι παρέλαβαν κλειδωμένα. Εγώ θα το απέφευγα Δεν ήταν στο Deals365.gr το πρόβλημα με τα 5s. Τα έχεις μπερδέψει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα