Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μετά από εγκατάσταση windows7 x64 έβαλα την τελευταία έκδοση του mozila waterfox αλλά μερικά πράγματα αρνούνται να λειτουργίσουν,

καταρχήν δεν μπορούσα να εγκαταστήσω το flash player από τη σελίδα της adobe, μου έβγαζε ότι πρέπει να ελενξω τις ρυθμίσεις του antivirus, πηγαίνοντας μετά να βάλω κάτι πρόσθετα, ανοίγοντας τη σελίδα mozilla addons, μου βγήκε οτι δεν είναι αφαλές και μάλιστα δεν υπήρχε η επιλογή να βάλω εξαίρεση,

τώρα, ανοίγοντας το facebook φαίνεται ένα σκέτο κείμενο αριστερά και τίποτα άλλο, όλες οι άλλες σελίδες που μπαίνω συνήθως, ανοίγουν φυσιολογικά, στο internet explorer (που δεν το χρησιμοποιώ) ανοίγει σωστά και το facebook.

έχω βάλει flash player plugin (από αρχείο), java, έψαξα ρυθμίσεις, έβαλα εξαιρέσεις, αλλά τίποτα με το πρόβλημα, έχω eset smart security, crypto prevent, ενεργοποιημένο defenter, hitman pro alert,

και πρόσθετα: no script addon, adblock, fb purity, social reviver (τα είχα εγκατεστημένα στα παλία windows και τα χω μεταφέρει με mozBackup)

Δημοσ.

Καλησπέρα, μετά από εγκατάσταση windows7 x64 έβαλα την τελευταία έκδοση του mozila waterfox αλλά μερικά πράγματα αρνούνται να λειτουργίσουν,

καταρχήν δεν μπορούσα να εγκαταστήσω το flash player από τη σελίδα της adobe, μου έβγαζε ότι πρέπει να ελενξω τις ρυθμίσεις του antivirus, πηγαίνοντας μετά να βάλω κάτι πρόσθετα, ανοίγοντας τη σελίδα mozilla addons, μου βγήκε οτι δεν είναι αφαλές και μάλιστα δεν υπήρχε η επιλογή να βάλω εξαίρεση,

τώρα, ανοίγοντας το facebook φαίνεται ένα σκέτο κείμενο αριστερά και τίποτα άλλο, όλες οι άλλες σελίδες που μπαίνω συνήθως, ανοίγουν φυσιολογικά, στο internet explorer (που δεν το χρησιμοποιώ) ανοίγει σωστά και το facebook.

έχω βάλει flash player plugin (από αρχείο), java, έψαξα ρυθμίσεις, έβαλα εξαιρέσεις, αλλά τίποτα με το πρόβλημα, έχω eset smart security, crypto prevent, ενεργοποιημένο defenter, hitman pro alert,

και πρόσθετα: no script addon, adblock, fb purity, social reviver (τα είχα εγκατεστημένα στα παλία windows και τα χω μεταφέρει με mozBackup)

Αυτό φαίνεται σαν λειτουργία του NoScript. Είσαι σίγουρος ότι βάζεις στη whitelist τα εκάστοτε site όταν μπαίνεις, για να μπορούν να λειτουργούν κανονικά;

Δημοσ.

έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά σε οποιονδήποτε mozilla browser όλο το σύστημα SSL αρνείται να λειτουργίσει σωστά

στη συγκεκριμμένη εγκατάσταση Windows,

αφαίρεσα εντελώς ότι είχα από μοζιλα, (μέχρι και από registry), απενεργοποίησα ότι προστασία έχω,

αφαίρεσα flash και έβαλα σκέτο firefox χωρίς κανένα πρόσθετο,

δεν μπορώ να μπώ στις σελίδες (ή μπαίνω και εμφανίζεται μόνο κείμενο) :

Facebook, yahoo mail, flash Player setup και mozilla addons,

μου βγάζει κάθε φορά ότι δεν μπορεί να ελεγχθεί το πιστοποιητικό εξαιτίας κάποιου σφάλματος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...