Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη! Είμαι 25 χρονών. απόφοιτος ΑΣΟΕΕ του τμήματος Ο.Δ.Ε και αυτή τη περίοδο είμαι στο δεύτερο χρόνο του μεταπτυχιακού μου. Το πανεπιστήμιο στο οποίο κάνω το μεταπτυχιακό μου είναι το CBS της Κοπενχάγης και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι μέσω αυτού του προγράμματος στη Βουδαπέστη για έξη μήνες-Erasmus. O τίτλος του μεταπτυχιακού είναι Accounting,Strategy and Control και έχει ως θέμα κατά βάση το Management Accounting. Ο βαθμός πτυχίου μου είναι 6,6 και οι βαθμοί μου στο master δεν είναι ιδιαιτέρως καλοί αλλά έχω περάσει όλα τα μαθήματα. Δούλευα από το πρώτο χρόνο της σχολής εντατικά σε γάμους,καφετέριες,bar, κτλπ. Μέ το που τελείωσα από φαντάρος και ψάχτηκα για δουλειά, η αγορά εργασίας ήταν απογοητευτική (2012) για αυτό πήρα την απόφαση να κάνω το μεταπτυχιακό μου σε μια ξένη χώρα μήπως ανοίξουν διεθνείς προοπτικές. Δεν μπορώ να προσαρμοστώ στο ξένο περιβάλλον και δεν μου είναι ευχάριστω να βρίσκομαι μακριά από τα δικά μου άτομα.

Σκέφτομαι ότι πλησιάζει η ώρα να ξαναβγώ στην αγορά εργασίας και νιώθω ότι ούτε στην Ελλάδα θα βρώ κάτι αξιόλογο, ούτε θα μπορέσω να πουλήσω αποτελεσματικά τον εαυτό μου στο εξωτερικό. Σκέφοτμαι τρια σενάρια:

1) Να γράψω τη διπλωματική μου εργασία στην Ελλάδα και ταύτοχρονα να αρχίσω το ACCA και από Σεπτέμβρη να ψάξω σε ελεγκτικές εταιρείες ή σε κάποια εταιρεία consulting.

2) Μέσα στην απελπισία μου σκέφτομαι να δώσω κατακτήριες για Νομική είναι η αδερφή μου Νομικός

3) Να τα παρατήσω όλα και να γίνω μάγειρας, Δουλεύα το πρώτο χρόνο στη Δανία βοηθός μάγειρα και λαντζέρης για το έξοδα.

Αν μπορούσατε να με συμβουλεύσετε θα με βοηούσατε πολύ διότι αμφιταλαντεύομαι πολύ. Απαντήσεις από άτομα που έχουν εργασιακή εμπειρία στο χώρο των οικονομικών  θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...