nikoskon Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Ερώτηση: To "εργαλείο" τι ακριβώς κάνει? Απάντηση: Υπάρχει ένα ιδικό εργαλειάκι το οποίο έχει' date=',1.Ένα πράγμα με το οποίο πατάς τον καπνό 2.Ένα άλλο το οποί είναι για να βάζεις καπνό μέσα στην πίπα(άχριστο), και να καθαρίζεις το τοίχομά της. 3.Τέλος(και αυτό που μας ενδιαφέρει), έχει αυτό το σουραβλάκι το οποίο είναι για την δουλειά που σου ανέφερα.[/quote']
mandate Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Πως αλλιώς λέγεται η πίπα?(στην καθαρεύουσα, ή η επίσημη ονομασία) :arrow:καπνοσύρριγγα
naftis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 :arrow:καπνοσύρριγγα Κοντά έπεσες ! Καπνοσυρίγγιον. είναι η σωστή απάντηση.
naftis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 ρε παιδια δεν χρειαζονται και κατι μεγαλα φιλτρακια που μπαινουν στο μαυρο μερος της πιπας(στο πλαστικο)? Πράγματι για μερικές πίπες δεν είναι απαραίτητο, έχουν ένα μεταλικό φίλτρο που κατεβάζει την θερμοκρασία και υγροποιεί την πίσα. Η savinelli έχει ένα φίλτρο τριγωνικό από ξύλο balsa. Καλό αλλα... Νομίζω ότι τα καλύτερα είναι κάτι ασπρα κυλινδρικά Γερμανικά, τα οποία θεωρώ πολυ καλά. Άλλο σχετικό είναι ένα μεταλικό υπόστρωμα που μπαίνει στον πυθμένα του μπωλ. Βοηθάει να είναι ο καπνός πιό δροσερός. Επαναχρησιμοποιείτε. Για παρόμοια χρήση είναι κάτι άσπρα πετραδάκια, τα οποία και προτιμώ. Ένα άλλο αναλώσιμο είναι τα βουρτσάκια καθαρισμού, πολύ χρήσιμα και βολικά, αλλά η δουλειά μπορεί να γίνει και με χαρτοπετσέτα τυλιγμενη κυλινδρικά. .
JohnKaL- Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Πίπες από 15? μέχρι 1380?(η ακριβότερη που έχει δεί από κοντά). Σίγουρα μιλάς για πίπες καπνίσματος? 1380ευρώ πίπα?.. Τι είχε δηλαδή?
nikoskon Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 1380ευρώ πίπα?.. Τι είχε δηλαδή? Ναι. Ήταν Savinelli,ανοιχτόχρωμη και σκαλιστή.Πήγαινε στο Tobacco Shop του The Mall να την δεις. Γενικά εκεί μπορεί να μην έχει ποικιλία από πίπες,αλλά έχει μεγάλη ποικιλία από πούρα,σε καλές τιμές και τα διατηρεί τέλεια.
system Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Το κάπνισμα είναι τέχνη! Πίπες να κάνετε , πολύ καλύτερες από τα τσιμπούκια...
naftis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Ναι.Ήταν Savinelli,ανοιχτόχρωμη και σκαλιστή.Πήγαινε στο Tobacco Shop του The Mall να την δεις. Γενικά εκεί μπορεί να μην έχει ποικιλία από πίπες,αλλά έχει μεγάλη ποικιλία από πούρα,σε καλές τιμές και τα διατηρεί τέλεια. ¨Ενα καλό καπνοπωλείο είναι στην στοά της ΟΠΕΡΑΣ απο την μεριά της Ιπποκράτους. Έχει ποικιλία σε καλές πίπες, αναλώσιμα, γνώση κλπ.
naftis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2007 Να πώ και την γνώμη μου, Μου αρέσουν οι Savinelli, και ειδικά η σειρά Autograph, κούκλες είναι οι άτιμες...
dealer Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Το κάπνισμα είναι τέχνη!Πίπες να κάνετε , πολύ καλύτερες από τα τσιμπούκια... Ποια η διαφορά της πίπας από τα τσιμπούκια? Εγώ δεν κάνω τπτ από τα δύο(προς το παρόν) :razz:
nikoskon Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Παιδιά είναι άλλη φάση για ένα καπνιστή,το κάπνισμα πούρων και πίπας... Μόνο και μόνο τα αρώματα... Αν κάποιος πει πως η πίπα είναι για αργόσχολους,δεν θα διαφωνήσω...
naftis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2007 Παιδιά είναι άλλη φάση για ένα καπνιστή,το κάπνισμα πούρων και πίπας...Μόνο και μόνο τα αρώματα... Αν κάποιος πει πως η πίπα είναι για αργόσχολους,δεν θα διαφωνήσω... Οχι κατ΄ανάγκη αργόσχολους απλα είναι γιαυτούς που χαίρονται τις μικρές χαρές της ζωής...
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 1000 φορές να κάνεις ένα ταξιδάκι μέχρι μία κοντινή χώρα και να βγείς με 10-12 βαλίτσες πούρα (Duty Free), παρά να ψωνήσεις στην Ελλάδα για 350 χιλιάδες δραχμές το κουτί Romeo & Juliet(παράδειγμα) όπως τα θυμάμαι πριν μερικά χρόνια που τα κοιτάζαμε με τον πατέρα μου... φανατικός καπνιστής πούρων .
nikoskon Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δεν νομίζω πως με τσιγάρα και ποτά παίζει το Duty Free... Κάποτε ναι,τώρα πλέον όχι... Τουλάχιστον σε Πολωνία,Κύπρο,Συρία δε παίζει το έργο... Και να'βλέπες στην Πολωνία και συγκεκριμένα στο Gdansk κάτι σακούλια του 1 κιλού με καπνό στριφτών και πίπας που τα αγόραζες με αντίστοιχα 20?... Και σε ψιλικατζίδικο παρακαλώ... και να μην ξέρεις γρι Πολωνικά και η ψιλικατζού γρι Αγγλικά... και να λες "I would like an orange drink please" και να σου λέει "γκαζ νιι γκαζ" και άντε να βγάλεις άκρη... και μια μέρα πριν φύγεις να μαθαίνεις πως σε ρωτούσε "με ανθρακικό,ή χωρίς ανθρακικό"...
naftis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 το μαγαζι !!! http://www.natsherman.com είναι στην Νέα Υορκη, έχει φοβερά προιόντα δικά του. καλές τιμές, προσωπικά δεν έχω πάει...αλλά μου έχουν φέρει απο εκεί ωραία δωράκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα