Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο στην Ελλάδα σταμάτησαν ξαφνικά πέρσι την (ήδη πολύ περιορισμένη) διανομή του αγαπημένου μου καπνού Captain Black (ειδικά ο μπλε, είναι από τα καλύτερα πράγματα που μπορεί να καπνίσει κανείς) και μέχρι που ξαναγύρισα σε καμελάκι. Ευτυχώς ο αγαπημένος σας mod με προμηθεύει με διάφορους καπνούς στα ταξίδια του στας ευρώπας, αλλά εγώ θέλω τον Captain Black μου. Ούτε στα duty free βρίσκω. Εθεάθησαν όμως λέει κάτι εξαιρετικές εξάδες στα duty free του Heethrow και ψάχνω κόσμο να αγγαρεύω.

Πείτε και σεις για αγαπημένους σας καπνούς. Και που να τους βρίσκουμε, σε ανθρώπινες τιμές. Ένας λόγος που έχω ελαττώσει το κάπνισμα πίπας είναι πως στα περίπτερα έχει μόνο τον Scandinavik, ο οποίος για μια δυό ανεκτός είναι, μα γενικά είναι σιχαμένος.

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χμ, δεν είμαι καπνιστής αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον (100% οργανικό) American Spirit (δεν ξέρω αν υπάρχει και για πίπα)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δυστυχως ο CPT Black δεν εισαγεται πλεον-κριμα. Εξακολουθει και παραγεται ομως και κοστιζει ακριβως τη μιση τιμη στην υπολοιπη ευρωπη, απ'οπου και μπορεις να τον προμηθευτεις απο eshops.

Για τα δικα μου γουστα καταπληκτικοι καπνοι ειναι ο Savinelli armonia, W.O.Larsen old fashioned, μεταξυ των αλλων. Προτιμω να αγοραζω απο εξωτερικο οπου και πωλουνται πολυ πιο φθηνα.

Και μια ερωτηση για ψαγμενους : οι ποικιλιες καπνων μπασμας και κατερινη ειναι οι καλυτεροι και ακριβοτεροι στον κοσμο και παραγονται στην ελλαδα, αν και ειναι υπο εξαφανιση. Γνωριζει κανεις αν μπορει κανεις να αγορασει λιανικα απο καπου αυτους τους καπνους ?

Τωρα που το θυμηθηκα : http://www.youandme.gr για ηλεκτρονικη παραγγελια ολων των διαθεσιμων καπνων πιπας στην ελλαδα. επισης εξαιρετικος κυριος και επαγγελματιας ειναι ο Ρεντζης, Ιπποκρατους 13 εντος στοας.

Νομιζω οτι σε λιγο θα διατιθενται και παλι οι καπνοι Dunhill αν και δυστυχως παραγονται πια απο την Orlik και οχι απο την Murray.

Δημοσ.
Δυστυχως ο CPT Black δεν εισαγεται πλεον-κριμα. Εξακολουθει και παραγεται ομως και κοστιζει ακριβως τη μιση τιμη στην υπολοιπη ευρωπη, απ'οπου και μπορεις να τον προμηθευτεις απο eshops.

Για τα δικα μου γουστα καταπληκτικοι καπνοι ειναι ο Savinelli armonia, W.O.Larsen old fashioned, μεταξυ των αλλων. Προτιμω να αγοραζω απο εξωτερικο οπου και πωλουνται πολυ πιο φθηνα.

Και μια ερωτηση για ψαγμενους : οι ποικιλιες καπνων μπασμας και κατερινη ειναι οι καλυτεροι και ακριβοτεροι στον κοσμο και παραγονται στην ελλαδα, αν και ειναι υπο εξαφανιση. Γνωριζει κανεις αν μπορει κανεις να αγορασει λιανικα απο καπου αυτους τους καπνους ?

Τωρα που το θυμηθηκα : http://www.youandme.gr για ηλεκτρονικη παραγγελια ολων των διαθεσιμων καπνων πιπας στην ελλαδα. επισης εξαιρετικος κυριος και επαγγελματιας ειναι ο Ρεντζης, Ιπποκρατους 13 εντος στοας.

Νομιζω οτι σε λιγο θα διατιθενται και παλι οι καπνοι Dunhill αν και δυστυχως παραγονται πια απο την Orlik και οχι απο την Murray.

Ηρέμησεε !!

το υπ' αριθμό 23 post εκει αναφέρεται !!!

Δημοσ.
Μπορείς να μου βρεις ένα αξιόπιστο e-shop για να πάρω cpt black; Θα δοκιμαστούν άμεσα και οι υπόλοιποι.
Θα τον βρεις στου McGahey. Αξιόπιστος και με το παραπάνω, αλλά 7 λίρες για Captain Black (συν ταχυδρομικά) δεν θάδινα με τίποτε.

Γενικότερα, αποφεύγω τις αγορές καπνού μέσα από την Ευρωπαϊκή Ενωση, οι φόροι είναι ληστρικοί. Προτιμώ ν' αγοράζω από Αμερική, κρατάω τις παραγγελίες λίγο κάτω από το κιλό και με 60 περίπου παραγγελίες τα 10 τελευταία χρόνια μόνο μία σταμάτησε στο τελωνείο. Εννοείται, πως δεν έδωσα σημασία, το συνολικό κέρδος είναι τεράστιο, έστω κι άν έχανα μια παραγγελία το χρόνο.

Τα γούστα μας διαφέρουν CB δεν θα κάπνιζα με τίποτε, ωστόσο ο Mel Feldman του Smoker ή ο γιός του ο Mike, σίγουρα μπορούν να σου συστήσουν κάποιο bulk τους που να πλησιάζει πολύ.

Απόλυτα ευχαριστημένος έχω μείνει κι από το smokingpipes ή την knoxcigar, έστω κι αν είναι λίγο supermarket-style και δεν θα συνοδεύσουν το order shipped μήνυμα, με μια πρόσκληση για φιλοξενία, όπως οι Feldman.

Θα σου πρότεινα άν προχωρήσεις σε αγορές από USA ν' αρχίσεις να δοκιμάζεις τους καπνούς του "Θεού" aka G.L.Pease.

Από Ευρώπη, είναι πιθανό να βρεις CB (κι όχι μόνο) σε λογικές τιμές στο Dan Pipe. Υπήρχε στους παλιότερους καταλόγους τους, αλλά δεν έχω πάρει τους πιό πρόσφατους, για να μην παρασύρομαι :)

Εξαιρετική περίπτωση, με σαφώς λιγότερες πιθανότητες για τελωνειακά προβλήματα και το ελβετικό Synjeco. Ο Dan Schneider είναι ευγενέστατος και θα σ' ενημερώσει τόσο για το άν σχεδιάζει να φέρει CB (ήταν ο πρώτος που έφερε Pease στην Ευρώπη), όσο και για το ποιά από τα -εξαιρετικής ποιότητας- bulk του τον πλησιάζουν γευστικά.

Θάταν παράλειψη, να κλείσω το μήνυμα χωρίς να επιβεβαιώσω, όσα γράψατε για τον Ρεντζή στη Στοά της Οπερας. Μετά από τριάντα περίπου χρόνια στο άθλημα -και μια συλλογή που ξεπερνάει τα 250 κομμάτια- μπορώ να πω, ότι ο Κώστας είναι ένας Κύριος που τιμά το χώρο και καλύπτει επάξια το κενό που άφησαν ο γερο-Μάνεσης ή ο γερο-Αλεξόπουλος.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το "πράμα" που λες δε μπορεί να συγκριθεί ούτε στο ελάχιστο με ένα καλό καπνό πίπας...

Όπως και να το κάνουμε άλλο το να πίνεις και άλλο το να σε πίνει...

Και μή με ρωτήσεις αν έχω κάνει...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ο Captain Black είναι καπνός για πίπα ή στριφτό? Ακούω τα καλύτερα γι'αυτό. Για πείτε κάποιό καλό καπνό για στρίψιμο. Δεν είμαι φανατικός καπνιστής, απλά που κ πού ένα καλό τσιγάρο δεν έβλαψε κανέναν! χιχιχιιχ

Δημοσ.

Είμαι και εγώ νέος στο κάπνισμα της πίπας και παρ όλο τις δυσκολίες που έχω (και μένα μου σβήνει εύκολα) μου αρέσει πολύ και λέω να το παλέψω. Έχω και ένα άλλο πρόβλημα όμως… καίγεται πολύ γρήγορα ο καπνός …. Δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν πάει καλά… όσο για τον Captain Black πηρά δυο πακέτα 50g (Captain Black gold) από ένα περίπτερο στην Θησέως στην Καλλιθέα! Λέτε να ήταν σύμπτωση και να του είχε stock?

Φιλέ aspirin στα στριφτά κάπνιζα χρόνια κυρίως τον “CRAVEN”. Ωραίος καπνός, με γεύση και εύκολο να τον βρεις.

Α! τι γνώμη έχουν οι ειδήμονες για δυο ίδιες πίπες που αγόρασα “Vauen basic”?

Δημοσ.
Είμαι και εγώ νέος στο κάπνισμα της πίπας και παρ όλο τις δυσκολίες που έχω (και μένα μου σβήνει εύκολα) μου αρέσει πολύ και λέω να το παλέψω. Έχω και ένα άλλο πρόβλημα όμως… καίγεται πολύ γρήγορα ο καπνός …. Δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν πάει καλά… όσο για τον Captain Black πηρά δυο πακέτα 50g (Captain Black gold) από ένα περίπτερο στην Θησέως στην Καλλιθέα! Λέτε να ήταν σύμπτωση και να του είχε stock?

Φιλέ aspirin στα στριφτά κάπνιζα χρόνια κυρίως τον “CRAVEN”. Ωραίος καπνός, με γεύση και εύκολο να τον βρεις.

Α! τι γνώμη έχουν οι ειδήμονες για δυο ίδιες πίπες που αγόρασα “Vauen basic”?

Διάβασε το υπαριθμό 8 post, εκει γράφω πως να ανάψεις την πίπα τις πρώτες 3-4 φορές, και μετά...

Αν ο καπνός είναι ξερός μπορείς να τον "συνεφέρεις" αν βάλεις για μερικές ώρες μέσα, μια φλούδα μήλο ή ροδάκινο. Θα γίνει πολύ καλός.

Η πίπα που αγόρασες είναι καλή μάρκα, αλλά πρέπει...διάβασε το υπαριθμόν 6 post...

"Περιφερειακά" αγόρασες ????

.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...