RottenLungs Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Τι εννοείς αν το πακετάρω σωστά; Για ΄δωσε μια περιγραφή για το πώς πρέπει να την γενίζω βήμα βήμα. Εγώ απλα την γεμίαω, μετά την ανάβω, σπάω το απο πάνω με το σίδερο, μετά την ξανα ανάβω και μετά καπνίζω ώσπου να τελειώσει ο καπνός. (Στο συγκεκριμένο φόρουμ διάβασα τον τρόπο να την ανάβω σωστά)
Lucifer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Σωστό ακούγεται. Και τη γεμίζεις σχετικά πυκνά, ναι; Δε μπορώ να φανταστώ τι άλλο μπορεί να παίζει. Μήπως ο καπνός παραείναι υγρός;
RottenLungs Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ναι σχετικά πυκνά την γεμίζω. Λές να παίζει κανα πρόβλημα με την πίσα (να ήταν δηλαδή ελαττωματική εξαρχής); Παίζει όμως να φταίει ο καπνός. Πήρα έναν Scandinavik Aromatic γιατι δεν έβρισκα άλλον και είναι απαίσιος και απο άποψη γεύσης και ποιότητας. (παλιά έπερνα τον vanilla και τον θυμόνουνα καλό αλλα φαίνεται πως θυμόνουνα λάθος) Κανονικά κάνω τον Borkum Riff Vanilla, ο οποίος είναι σχετικά καλός. Μόλις κατέβω Αθήνα και πάρω τον κανονικό μου θα δοκιμάσω να δώ αν αλλάζει κάτι. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια...
RottenLungs Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Παιδιά αν έχει χαλάσει το στόμιο της πίπας πρέπει να τους την στείλω πίσω και να σκάσω χρήματα ε; Ξέρετε πόσο πάει ή μήπως ξέρετε αν υπάρχει άλλη λύση;
WoodTurningGR Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Γειά σας! Τυχαία βρήκα το site σας και διάβασα τις ερωτήσεις σας περί καπνίσματος πίπας (κατασκευάζω και ο ίδιος "καπνοσύριγγες" όπως τις λέμε). Ηθελα μάλιστα να σας κάνω γνωστό το Ελληνικό Pipe Club, αλλά είδα ότι με έχει προλάβει ο corduroy27 σε παλαιότερο post. Επειδή παρόλ' αυτά υπάρχουν ακόμη πολλές ερωτήσεις αναπάντητες, σας το συστήνω και πάλι. Εκεί μιλάμε πολύ και για πολλά θέματα-το έχουμε ανάγει σε επιστήμη πιά. Και θα βρείτε απαντήσεις σε όλα αυτά που ζητάτε. Μπορείτε να μπείτε κατ'ευθείαν στο forum στη διεύθυνση: http://forum.pipeclub.gr/index.php Καλά καπνίσματα!
Varulv Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας παίδες! Very first post και αυτό θα είναι ερώτηση.. ζητω συγγνώμη.Μήπως ξέρει κανένας αν υπάρχει μαγαζί στην Ελλάδα που να πουλάει Meerschaum(block)πίπες?
Lucifer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν έχω δει πουθενά κάτι τέτοιο, στα online shops τουλάχιστον. Όπως δεν έχω δει και (τις ομολογουμένως σπάνιες) calabash.
panaeolus Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 γεια σας παιδια μολις αγορασα ην πρωτη πιπα μου ρε παιδια ειδα εδω μεσα για το pipeclub ας πει καποιος που ειναι μεσα,στους admin να μας κανουν enable μπηκα με κατι φιλους μου μια εβδομαδα τωρα αλλα ακομα τιποτα ευχαριστω
nik16v Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται πριν από 2-3 χρόνια είχα αγοράσει από εδώ http://www.pipe-shop.net/index.htm και έμεινα ευχαριστημένος. Έχει μεγάλη ποικιλία και προσφορές κατά καιρούς.
nicoc89 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Το (καπνίσματος) στον τίτλο με έκανε να λιώσω στα γέλια :lol:
panaeolus Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 http://www.paylesspipes.com/items.php?deptid=2&a=1#s360 για το φιλο Varulv
modfi95 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Παιδιά να σας κάνω μια ερώτηση?? Ξέρη κανίς που θα βρω φίλτρα 4μμ ???? αν μπορείτε απαντήστε μου η πίπα που έχω είναι η PIFSAN BRUYERE http://ljperetti.com/pipes/Estate%20Pipes/GB/Set/6120-bruyere-64.jpg δεν είναι ακριβώς αυτή αλλά είναι πολλή πανομοιότυπη.
arianos16 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 'Ολοι καταλαβατε πιστευω τη εννοώ Πόσο κάνει ένα κομπλέ σετακι και μετά πόσο βγάινει ο καπνός?
ΜΑΝΟΣ ΒΟΡΙΟΣ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 καλησπερα φιλοι.... πηρα και εγω την πρωτη μου πιπα καπνου αλλα με ταλαιπωρει στο αναμα διαβασα τα παραπανω ομωσ δεν τι δεν κανω σωστα
DimJoke Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Καλησπερα απο μενα για τον καπνο που αναφερθηκε captain black o μπλε υπαρχει στο καταστημα που αναφερθηκε στο παγκρατι και επισης σε μια στοα στην πειραιως απο τα δεξια οπως κατεβενεις απο ομονοια. Ο γερακος που ητανε μεσα μια τρυπα το μαγαζι μου τους εδωσε με 5 ευρω!!! Εγω εχω 2 πιπες μια φτηνη απλα για να ξεκουραζω την αλλη που ειναι peterson και ειναι αρκετα καλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα