morrisongr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 καλσηπερα παιδες!επειδη θα αρχησω και γω πιπα(καλα δεν μπορουσαν να το λενε αλλιως??),εχω του παππου μου μια που παιζει να ειναι πανω απο 30-40 χρονων και πανω της γραφει celebe® real briar νομιζω.ειναι καφε,με σιδερο μεσα αντι για φιλτρο και εχει σκουρα και ανοιχτα νερα απο κατω προς τα πανω.ξερεις κανεις τι παιζει ή ποσο στοιχιζει?εχω ψαξει πλ και δεν εχω βρει κατι... και ποσο στοιχιζει πανω κατω ενας καπνος?
Baloo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Εμένα μου έμαθε ο Λούσι. Και σε αντάλλαγμα εσύ τι του πήρες;
andaluz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δες κάτι ενδιαφέρον πάνω στο σεξιστικό χιούμορ http://kamenasoutien.com/2013/03/16/metamonterno-se3istiko-xioumor/
Baloo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δες κάτι ενδιαφέρον πάνω στο σεξιστικό χιούμορ http://kamenasoutien.com/2013/03/16/metamonterno-se3istiko-xioumor/ Νεαροί γύρω στα 25 λέει,εγώ που είμαι 15 δηλαδή πρέπει να φουσκώσω σαν παγόνι από την περηφάνια του να έχω τόσο ώριμο μυαλό; Φεμινιστριούλα είσαι ε;Και χεβυμεταλού,ωραία ωραία να μου ζήσεις λουλούδι μου...
Timonkaipumpa Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Εάν κάποιος έχει φτάσει να αναλύει έναν τυπά που κάνει οποιουδήποτε είδους και ποιότητας κωμωδία για το τι σημαίνει σεξιστικό χιούμορ στο internet τότε η άποψή του θαρρώ πως δεν είναι και τόσο σημαντική.. Πόσο μάλλον ενός τρίτου που θεωρεί την άποψη του πρώτου ενδιαφέρουσα.
Baloo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Εάν κάποιος έχει φτάσει να αναλύει έναν τυπά που κάνει οποιουδήποτε είδους και ποιότητας κωμωδία για το τι σημαίνει σεξιστικό χιούμορ στο internet τότε η άποψή του θαρρώ πως δεν είναι και τόσο σημαντική.. Πόσο μάλλον ενός τρίτου που θεωρεί την άποψη του πρώτου ενδιαφέρουσα. Αααα διαφωνώ! [ irony]Τα καμένα σουτιέν είναι απείρως καλύτερες του μπραφ,κερδίζουν λεφτά με τα βίντεο/άρθρα τους-δεν βγάζουν ποτέ δηλητήριο-έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ-είναι κουκλάρες και στην προσωπική τους ζωή έχουν 200ους να τις κυνηγάνε αλλά αυτές προτιμούν να αφιερωθούν στον αφυπνισμό των άβουλων γυναικών κτλπ κτλπ [ /irony]
Lucifer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Αιδώς Αργείοι, μείνετε στο θέμα και αφήστε την ανδαλούζ ήσυχη. Αν σας καίει να μιλήσετε για το φεμινισμό, ερευνήστε, σκεφτείτε, ανοίξτε θρεντ. Η σειρά δεν είναι διαπραγματεύσιμη.
Timonkaipumpa Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Εάν είναι δυνατόν... Πλέον μετράται και η ικανότητα του αρσενικού να προστατεύει το θηλυκό μέσα από το internet και δη σε ένα forum;
Lucifer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Το θρεντ προστατεύω, το συγκεκριμένο θηλυκό το 'χει και μόνο του.
Tj Det Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Γεια σας παιδιά, καινούργιος εδώ αλλά ξεκινάω με μη τεχνολογικό θέμα. Λοιπόν σκέφτομαι να αγοράσω μια πίπα για να καπνίζω ( προφανώς ). Τσιγάρα ( στριφτά ) κάνω ελάχιστα, συνήθως είμαι στα 3-4 την ημέρα σταθερά εδώ και ένα χρόνο που καπνίζω αλλά τα καπνίζω κυρίως ώρες που θέλω να χαλαρώσω, είτε θα κάνω 3-4 όταν θα βγω ή θα κάνω 1-2 στο σπίτι μου άμα επιστρέψω από τη σχολή. Όμως σκέφτομαι να τα κόψω τελείως, και να το αντικαταστήσω με την πίπα. Έψαξα διάφορα και έχει και πολλές πληροφορίες στα ελληνικά. Ξέρω πως θέλει τον χρόνο της, πράμα που δεν με χαλάει μιας και θέλω να τον απολαμβάνω τον καπνό. Θα ήθελα και την δίκη σας άποψη εδώ, από όποιον ξέρει να μου απαντήσει. είναι όντως πιο υγειηνή από το τσιγάρο; αν πάρω μια φθηνή (~30€) θα αξίζει; Η τσάμπα ο κόπος; ( δεν θέλω να ξοδέψω τωρα λεφτα των γονιών μου σε πίπες ) γενικά το κάπνισμα της πόσο κοστίζει; ( ένας σχετικά καλος καπνός κλπ )
arxaggelos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Θέλει σκέψη αυτό που ρωτάς. Οι υπόλοιποι συνάδελφοί σου στη Βουλή των Λόρδων τί λένε; 3
black_rabBiT Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 το μόνο πιο υγιεινό που μπαινει στα πνευμόνια σου ειναι το οξυγονο. 2
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά καλησπέρα. Λεω να αγοράσω μια πίπα καπνίσματος πρώτη φορά και για αρχή μπορώ να δώσω εώς 35 € max. Ποιες είναι καλές σ αυτά τα λεφτά; Επίσης ποιος καπνός πάει με το καφέ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα