Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, θέλω να ρωτήσω το εξής:

Για επιχείρηση που απευθύνεται σε ξένους/τουρίστες η οποία λειτουργεί στην Ελλάδα και που οι ξένοι απολαμβάνουν τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα και ο ιστότοπος έχει περιεχόμενα στα Αγγλικά, τί κατάληξη είναι σοφό να έχει; .com ή θα μπορούσε και .gr;

Η κοινή λογική λέει πως πρέπει να είναι .com αλλά είναι πιασμένο το domain που θέλω ενώ το .gr είναι ελεύθερο.

Δημοσ.

Η μόνη διαφορά είναι στα χρήματα..τα .gr είναι πιο ακριβά.

Βέβαια,δε θα έχεις πρόβλημα με σάιτ παρόμοιο σε .com;

Όσο και να το κάνεις,κάποιος θα συνδεθεί λάθος..και υπάρχει πάντα και η περίπτωση αν το σάιτ είναι παρόμοιου περιεχομένου ,να έχεις νομικά θέματα.

Δημοσ.

Έχει νόημα ρε παιδιά να το κάνω gr; αυτό ρωτάω. Σαν κίνηση marketing είναι λάθος; Ένας ξένος να μπαίνει σε μια σελίδα .gr με αγγλικό περιεχόμενο; Φυσικά και ο τίτλος και οι λέξεις κλειδιά όλα θα είναι στα Αγγλικά.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να παίξεις με .com με ίδια ακριβώς αποτελέσματα που θα είχες και με το .gr.

Το μόνο πρόβλημα όπως σου ήδη είπαν παραπάνω θα είναι το να υπάρχει ίδιο domain με μεγάλο άλλο site και έτσι να σε δυσκολέψει στο ανέβεις στην google.

Θα μπορούσες ακόμα και να χρησιμοποιήσεις domains με καινούργιες καταλήξεις όπως π.χ. .villas απλά σε αυτή τη περίπτωση πιθανόν να σου κοστίσει ακριβότερα το domain.

Δημοσ.

Προσωπικά δεν θα με ενδιάφερε η κατάληξη του domain αν η σελίδα είναι ΟΚ.

Εγώ θα περνα το  .gr μιας και η σελίδα μου θα έχει σχέση με την Ελλάδα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...