SPANK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Με το ahci εχεις καλύτερη ταχύτητα οσο αφορά το boot του λειτουργικού αλλα και γενικότερα καλύτερη απόκριση σε οτι λειτουργίες κανεις στο pc παντα σε επίπεδο δίσκων
pitsuvag Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Εγω το εχω στ ide αν το αλλαξω σε ahci μετα θελει format ετσι?
nikomas50 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα: Φίλος εγκατέστησε πρόσφατα Win 8.1 και πριν αρχίσει να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή θέλει να κάνει ένα αντίγραφο του δίσκου που λειτουργεί σε AHCI Mode (GPT) σε άλλο όμοιο δίσκο. Προσπάθησε να το πετύχει με τη βοήθεια του Norton Ghost δημιουργώντας images των δυο partitions, δημιούργησε αντίστοιχες partitions με diskpart στο νέο δίσκο (όπως είχε κάνει και στον παλιό) και έκανε επαναφορά των images στο νέο δίσκο. Ο υπολογιστής δε μπορεί να ξεκινήσει με τον καινούργιο δίσκο. Ποιο άλλο πρόγραμμα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αντί του Norton Ghost προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της αδυναμίας εκκίνησης ή τί άλλο θα μπορούσε να κάνει γι' αυτό; Αν κάποιος προτείνει το Acronis καλό θα είναι να το έχει χρησιμοποιήσει και να ξέρει ότι πράγματι λειτουργεί. Ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Εγω το εχω στ ide αν το αλλαξω σε ahci μετα θελει format ετσι? Όχι αν περάσεις τους drivers της μητρικής για το sata στα windows και το αλλάξεις μετά , δες τον οδηγό Ενεργοποίηση του AHCI σε Windows 7 / Vista 1
pitsuvag Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 το εφτιαξα με το microsoft fix it ty all!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα