Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς που και πόσο; Με πλαστικοποίηση αν είναι δυνατόν. Μιλάμε για custom back & front που θα δώσω εγώ έτοιμο σχεδιασμένο.

Δημοσ.

μιλάμε για ένα τεμάχιο?

εάν ναι πας υποχρεωτικά σε ψηφιακή εκτύπωση. θα σου πρότεινα στο κέντρο κατάστημα. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το πω εδώ.

Δημοσ.

από 1 έως 10-20 ναι. Πες δεν είναι διαφήμιση όταν το ζητάει ο OP (τόσα link δίνουμε από καταστήματα έτσι κ αλλιώς)

Δημοσ.

Και το Spam. Report me βγάζει αλλά νομίζω ότι είναι custom μόνο το πίσω μέρος. Δηλαδή οι φιγούρες είναι στάνταρ. Ρίξε μια ματιά στο site τους για σιγουριά.

• Like 1
Δημοσ.

από 1 έως 10-20 ναι. Πες δεν είναι διαφήμιση όταν το ζητάει ο OP (τόσα link δίνουμε από καταστήματα έτσι κ αλλιώς)

Απλά για το τυπικό " ο TS" και "το OP" :P 

Δημοσ.

Original Poster. Για να μην ειμαι και εκτός θέματος, μήπως παίζει κανα δείγμα; Απο περιέργεια...

Βασικά είναι για να βγει μαζί με τον δίσκο από ένα συγκρότημα ενός φίλου και σκέφτονται να το κάνουμε έτσι και μετά αν λέει να το βγάλουν για merch. Ακόμα δεν είναι τελειωμένο το θέμα το ψάχνουμε.

υ.γ. OP = original poster = TS απλά πιο πολύ χρησιμοποιείται το OP παρά το TS

εξού και οι άπειρες εικόνες/gifs σαν αυτό

ffb.jpg

Για την καλυτερη ποιότητα σαφώς και θα πας στην uspcc

για λιγότερα από 100 decks:

http://www.bicyclepersonalizedcards.com/

Επειδή παίζει να είναι custom εκτός από το back cover και το μέσα, καλό το link αλλά όπως και να είναι τα μεταφορικά πάνε πολύ για να έχουμε για αρχή ένα μικρό δείγμα. Ευχαριστώ πάντως για το link θα το τσεκάρουμε nonetheless

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε τελικά έκανες;
Και αν ναι πόσο ενδεικτικά στοίχισε 1 τράπουλα με τα 52 φύλλα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...