Vasilis1818 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα παιδια εδω και 3 μηνες εχω παρει την gt620 για την ακριβεια: n620gt-md2gd3/lp Απο το πλαισιο... Πρωτη φορα λοιπον που αγοραζω καρτα μεσω ιντερνετ και δεν ηξερα τι σημαινε το bulk (ας ρωταγα) τελος παντων την παραγγελνω ερχεται η καρτα ημουν με xp τοτε και δεν θυμαμαι απο που ειχα βρει τα drivers (μεσω ιντερνετ παντα) . Εβαλα τα 7 32bit και κατεβαζω τα drivers απο nvidia series 600 etc Ομως μου βγαζουν προβλημα οτι το προγραμμα οθονης σταματησε να λειτουργει κλπ.. Το κουλο ειναι οτι αν το πισι δουλεψει για κανα 20λεπτο δεν παρουσιαζει κανενα προβλημα μετα.. Μονο στην αρχη. Ψαχνω να βρω σωστα drivers απο καποια σελιδα... Υποτιθεται οτι απο nvidia επρεπε να ηταν κομπλε... Παρολα αυτα εστειλα την καρτα στο πλαισιο και μου ειπαν οτι δουλευει μια χαρα και ετσι την εστειλαν πισω... Δεν ξερω τι να κανω. Καποια βοηθεια αν γνωριζει κανεις κατι περισσοτερο? Ευχαριστω!
SPANK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Οι drivers που κατέβασες ειναι οι σωστοί απο το site της nvidia ωστόσο επειδή πριν ειχες αλλη κάρτα κανε το εξής , κανε uninstall τους drivers κανε και ενα καθάρισμα τα υπολοίματα με το ddu http://www.wagnardmobile.com/DDU/και ξανα πέρνα τους καινούργιους απο την nvidia
Vasilis1818 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Το εκανα φιλε SPANK και σε ευχαριστω για την απαντηση. Παρολα αυτα οταν ειχα αφαιρεσει τους παλιους drivers και χωρις ακομη να εχω βαλει τους νεους η οθονη αναβοσβησε 2-3 φορες οπως εκανε οταν ειχα τα drivers και εβγαλε το προγραμμα οθονης σταματησε να λειτουργει. Τις μνημες τις εχω ελενξει με boost cd με το προγραμμα memtest Εχω αρχισει να υποψιαζομαι οτι αν δεν ειναι η καρτα (εφοσον δουλεψε καλα στο πλαισιο αν και θα την κοιταξω κι αλλο) οτι ειναι ειτε το τροφοδοτικο ειτε ο σκληρος... Ο σκληρος που κοιταω συνεχεια εδω και μερες ομως εχει κανονικη ταχυτητα. Κατα πασα πιθανοτητα να ειναι το τροφοδοτικο... Μου ειπε ενας φιλος να το στειλω να το ανοιξει να δει τι γινεται μεσα (πυκνωτες κλπ). Αυτο θα ελυνε και το μυστηριο γιατι στην πρωτη ωρα το pc κανει κουλα και αργοτερα παιζει κομπλε... θα σημαινει οτι θελει ζεσταμα το τροφοδοτικο για να δουλεψει σωστα. Τωρα αυτην την στιγμη μου εβγαζε με τον firefox συνεχεια οτι το προγραμμα οθονης σταματησε να λειτουργει κι ετσι παλεψα να μπω με chrome Ωριστε παιδια:
SPANK Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Βασικά για αρχή κανε έλεγχο στην κάρτα σε αλλο pc να σιγουρευτείς και ας την έλεγξαν στο πλαίσιο , γιατι ετσι οπως στα βγάζει για πρόβλημα με την κάρτα μου κάνει. Δοκίμασε αν εχεις και καμια παλιά να δούμε αν το κανει και εκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα