Προς το περιεχόμενο

Lenovo A8 A806 ή ASUS Zenfone 5??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link.png Site: Lenovo A8 A806 146 ευρω

Link.png Site: Asus Zenfone 5 161 ευρω

Ειμαι μεταξυ των δυο αυτων κινητων. Το Asus παιρνει και δυο sim που ισως μου φανει χρησιμο στο μελλον αλλα το κακο ειναι οτι δεν εχει αποσπωμενη μπαταρια. Εσεις ποιο προτεινετε απ τα δυο??

Δημοσ.

Δηλαδη να παω για το Asus? Θελω κινητο που να κανει τα βασικα(surfing,youtube,facebook,skype) χωρις να ζοριζεται, να εχει καλη μπαταρια και μιας και δεν αλλαζω κινητα συχνα, να μου κρατησει αρκετο καιρο(χρονια). Η ποιοτητα της καμερας δεν με ενδιαφερει και τοσο πολυ μιας και δεν θα την χρησιμοποιησω και πολυ. Αντε να παιζει κανα κανα game με ανεση χωρις lag.

Δημοσ.

Δηλαδη να παω για το Asus? Θελω κινητο που να κανει τα βασικα(surfing,youtube,facebook,skype) χωρις να ζοριζεται, να εχει καλη μπαταρια και μιας και δεν αλλαζω κινητα συχνα, να μου κρατησει αρκετο καιρο(χρονια). Η ποιοτητα της καμερας δεν με ενδιαφερει και τοσο πολυ μιας και δεν θα την χρησιμοποιησω και πολυ. Αντε να παιζει κανα κανα game με ανεση χωρις lag.

Δε γνωριζω τον επεξεργαστη του asus αλλα επειδη τυχαινει να εχω στη κατοχη μου ενα xiaomi που εχει ιδιο επεξεργαστη

8πυρηνο με το lenovo εχω να σου πω οτι δε κολαει πουθενα πραγματικα.

Ειδικα αν εισαι και ροοτ που θα εισαι αν το παρεις απο Κινα και βγαλεις και μερικες εφαρμογες θα πηγαινει σφαιρια.

Δημοσ.

Το Asus εχει τραγικη μπαταρια ατομα που εχω δει δεν τους αντεχει ουτε 20ωρες με 1 φορτιση..+ειναι πολυ μεγάλο σε μέγεθος για 5ίντσες. Ναι είναι γνωστή μάρκα, support κλπ αλλά δεν λέει καθόλου.

Το άλλο είναι καινούριο αλλά από όσα λένε είναι απλά εντάξει ένα απλό μείον είναι το flash του σε νυχτερινές λήψης γενικά είναι 1 απλό 8πύρινο.

Δημοσ.

Link.png Site: Lenovo A8 A806 146 ευρω

Link.png Site: Asus Zenfone 5 161 ευρω

Ειμαι μεταξυ των δυο αυτων κινητων. Το Asus παιρνει και δυο sim που ισως μου φανει χρησιμο στο μελλον αλλα το κακο ειναι οτι δεν εχει αποσπωμενη μπαταρια. Εσεις ποιο προτεινετε απ τα δυο??

Το Lenovo που λες είναι αυτό -> LENOVO GOLDEN WARRIOR A8 A806 MT6592+6590 1.7GHz Octa Core 5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G, με τελική τιμή 140€ από το reportspam, που είναι γνωστό και αξιόπιστο μαγαζί, έχοντας αγοράσει κάμποσες φορές από εκεί. Τώρα, τα Lenovo είναι εγγύηση. Μάλιστα εάν δεις αυτό το συγκριτικό θα συμφωνήσεις μαζί μου. Πληροφοριακά, υπάρχουν κάμποσα μοντέλα του Asus Zenfone, οπότε εάν τελικά αποφασίσεις ότι θέλεις αυτό, πρόσεξε ποιο θα πάρεις

Δημοσ.

Asus εννοω το 2GHz με 2GB RAM. Πραγματικα ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω απλα φοβαμαι μην το μετανιωσω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Asus εννοω το 2GHz με 2GB RAM. Πραγματικα ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω απλα φοβαμαι μην το μετανιωσω. 

Επειδή τυχαίνει να έχω στην κατοχή μου το Lenovo A8 A806 από minideal μεριά το προτείνω χωρίς δισταγμό, είναι πύραυλος..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...