nikos7690 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Εχω καταληξει σε καποια πανεπιστήμια και προσπαθώ να βρω γνώμες και εμπειριες απο τα πανεπιστήμια στα οποια έχω καταλήξει! Αν εχετε ακουσει τιποτα ειτε εχετε εμπειρίεσ εσεισ! Ειμαι αναμεσα στα Stockholm School of Economics Cranfield School of Management Vlerick Business School Manchester Business School University of Edinburgh Business School Grenoble Graduate School of Business Το μεταπτυχιακο θα ειναι finance με επιλογεσ management κατευθυνση οπου υπαρχει. Παντα ομως μεσα απο finance. Αν εχετε καλες εμπειριες απο καποιο αλλο πανεπιστημιο με καλο μεταπτυχιακο πανω σε αυτο, φυσικα και θα είναι χρήσιμες! ΥΓ τελειωνω χρηματοοικονομικη και τραπεζικη διοικητική στον πειραια
linkin Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Εχω καταληξει σε καποια πανεπιστήμια και προσπαθώ να βρω γνώμες και εμπειριες απο τα πανεπιστήμια στα οποια έχω καταλήξει! Αν εχετε ακουσει τιποτα ειτε εχετε εμπειρίεσ εσεισ! Ειμαι αναμεσα στα Stockholm School of Economics Cranfield School of Management Vlerick Business School Manchester Business School University of Edinburgh Business School Grenoble Graduate School of Business Το μεταπτυχιακο θα ειναι finance με επιλογεσ management κατευθυνση οπου υπαρχει. Παντα ομως μεσα απο finance. Αν εχετε καλες εμπειριες απο καποιο αλλο πανεπιστημιο με καλο μεταπτυχιακο πανω σε αυτο, φυσικα και θα είναι χρήσιμες! ΥΓ τελειωνω χρηματοοικονομικη και τραπεζικη διοικητική στον πειραια Απο την στιγμη που πας να μελετησεις κατι πολυ συγκεκριμενο (finance) και standar αυτο που σε ενδιαφερει ειναι τα rankings της σχολης και οχι το πανεπιστημιο. Δες τα courses, την συνδεση του πανεπιστημιου με την βιομηχανια καθως και τι grants εχουν πεσει στο πανεπιστημιο τα τελευταια χρονια. Επισης το πιο σημαντικο απ'ολα, προσπαθησε να καταλαβεις τι ακριβως σε ενδιαφερει να κανεις σε thesis, δες ποιοι διδασκουν τα core μαθηματα που σε ενδιαφερουν και το ποσο active ειναι.
nikos7690 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Ναι αυτο σιγουρα, απλα θελώ να δω αν καποιος ξερει αν οι εργοδοτες έχουν σε εκτιμηση καποιο πανεπιστημιο, περα απο τα πολυ γνωστα φυσικα, και αν κάποιο απο αυτα που με ενδιαφέρουν γνωριζει να έχει καλη φήμη. Σαν ρανκινγκ ειναι ολα τους καλά, αλλα τα ρανκινγκ δεν λενε ολη την αλήθεια,και γι αυτο ρωταω μήπως υπαρχουν καποια αρνητικά ή θετικα σημεια τα οποια δεν εχω βρει, και τα οποια θα με βοηθήσουν στην αποφαση. Σαν μαθήματα δεν έχουν διαφορες μεγάλες.
doctor_667 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Αφού σαν μαθήματα δεν έχουν μεγάλες διαφορές, εγώ θα κοιτούσα που θα ήθελα να μείνω μετά για δουλειά, αν δηλαδή θες να μείνεις έξω. Θα είναι πιο εύκολο να βρεις κάτι με πτυχίο από την ίδια χώρα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα μπορείς να αλλάξεις χώρα μετά. Επίσης εγώ όταν κοιτούσα για μάστερ, με ενδιέφερε πολύ και να είναι ωραία η πόλη και να έχει ωραία ζωή. Από τις επιλογές σου, Γάνδη και Εδιμβούργο είναι πολύ ωραία και μετά Γκρενόμπλ και Στοκχόλμη θα έλεγα.
Panagiotakats Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ είμαι απόφοιτος ΑΣΟΕΕ και είμαι στο Manchester Business School, προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη από το master αλλά και από την ζωή, έχω γνωρίσει κόσμο κτλ κτλ. Επίσης μου αρέσουν τα μαθήματα, κάποια είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και ιδίως με ότι ακούω από άλλα πανεπιστήμια το κλίμα δεν είναι τρελά ανταγωνιστικό. Σχετικά με τις ευκαιρίες καριέρας για μετά, ήταν κάτι που με φόβιζε πριν μπω, και ανησυχούσα για το τι θα γίνει μετά, βρήκα πολύ βοηθητικό αυτό το site: http://www.100mentors.com/#!/, μπόρεσα και μίλησα με μια απόφοιτη του Manchester και με κατατόπησε αρκετά και στην αίτηση για να με δεχτούν. Μου αρέσει πολύ η ζωή εκεί, η πόλη, ο καιρός, τα πάρτυ τα πάντα! Εύχομαι κάθε κάθε καλή επιτυχία!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα