pakos31 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 γεια σας παιδια,θα φτιαξω ενα gaming pc γυρω στα 600 ευρω και σκεφτομαι αρχικα για να μην παρω monitor να το εχω στην tv μου συνδεδεμενο(samsung 32'' full hd)θα εχει καλη αναλυση λετε?η δεν αξιζει και να παρω κατευθειαν μονιτορ?
xristoforos89 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Στο 1 μετρο θα εχεις 32 ιντσες μπροστα στα ματια σου; Μιλαμε οτι θα τυφλωθεις.
pakos31 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 στο σαλονι θα ειναι οχι σε γραφειο,δλδ θα εχει μια καλη αποσταση,απλα το θεμα μου ειναι το ποσο μπορει να χανει σε αναλυση
Hyphen Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 εγω που το δοκιμασα για πλακα ηταν χαλια παντα... παρε κανα 23-24αρι μονιτορ να εισαι αρχοντας.
cabdik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 εγω πιστευω οτι εξαρταται απο το μοντελο της τηλεορασης και τις ρυθμισεις που θα τις κανεις..! οι τηλεορασεις εχουν διαφορες τεχνολογιες οθονης, οι οποιες καθυστερουν πολυ την αποκριση του παιχνιδιου..! οταν συνδεσεις το πισι σε καποια συγκεκριμενη θυρα (με HDMI υποθετω), ρυθμισε (ονομασε) την θυρα αυτη ως PC, να απενεργοποιησει αυτες τις τεχνολογιες και να παιρνει απ ευθειας το σημα, ωστε σε πρωτη φαση να μην εχεις καθυστερηση αποκρισης. για περισσοτερα, πες ποιο μοντελο τηλεορασης εχεις..!
pakos31 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Η TV ειναι μια samsung LE23I550J1W full hd 50/60 hz,την εχω παρει πριν μια 4ετια απο κωτσωβωλο..
nickts1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Προσωπικά, βλέπω ταινίες και παίζω games στην τηλεόραση που φαίνεται στην υπογραφή μου. Δεν έχω παρατηρήσει ποτέ κανένα πρόβλημα στην ανάλυση ή την απόκριση. Εγω θα έλεγα να το κάνεις αν χρησιμοποιείς το pc για αυτά, φυσικά για browing, office και τετοια η τηλεόραση δεν ενδείκνυται.
pakos31 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Για gaming. Ταινίες και streaming κανενα Ματσάκι θα το εχω.. Φαντάζομαι όμως ότι σε ένα 24 μονιτορ. Full hd θα δείχνει πολύ καλύτερο απο ότι στην tv?
cabdik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Η TV ειναι μια samsung LE23I550J1W full hd 50/60 hz,την εχω παρει πριν μια 4ετια απο κωτσωβωλο.. το μοντελο δεν ειναι αυτο....! αλλα μαλλον καταλαβα ποιο εχεις.... μηπως ειναι το LE32D550...?
pakos31 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μαλλον ναι φίλε αυτό ειναι.. Είναι λιγο παλιο λες.?
cabdik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 δεν το λεω για αυτο.. απλα.... την εχω κι εγω αυτη..., στο υπνοδωματιο....!!!!!! ειναι γεγονος.. οτι εχει αλλοιωμενη εικονα σε παιχνιδια και δεν το εχω ψαξει και πολυ μηπως θελει καποια αλλη ρυθμιση. την εχω συνδεδεμενη με HDMI στο MAIN PC της υπογραφης μου..!! Αντιθετα μια LG 42" που εχω στο HTPC, εχει κανονικη εικονα, χωρις αλλοιωσεις - παραμορφωσεις στα παιχνιδια..!! και μερικα τα παιζω και σε 3D mode..!!!
pakos31 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ναι ναι αυτη... Την εχω λιώσει με 360 Και ps3
cabdik Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 λοιπον... νεοτερα. επειδη ειχα πολυυυυ καιρο να την δοκιμασω σε παιχνιδι, λογω αρκετων αλλαγων σε Harware σε αυτο το πισι, VGA-SSD-CPU, εκατσα και την ξαναδοκιμασα πριν λιγο. αφου, οπως σου ειπα, πριν βαλεις να παιξεις παιχνιδι, θα κανεις τα εξης βηματα ΑΚΡΙΒΩΣ. εννοειται συνδεδεμενη η τηλεοραση στο πισι...! 1 ανοιγεις την τηλεοραση, 2 πατας SOURCE 3 πας στην εισοδο που εχεις συνδεδεμενο το PC (συνηθως ειναι στο HDMI/DVI) 4 πατας TOOLS -> επεξεργ. ονομ. 5 απο το μενου που θα ανοιξει, επιλεγεις το "PC" 6 Πατας OK και βγαινεις. αν δεν εχεις κανει αυτα τα βηματα, κανε τα, και πες αν δεις διαφορα η οχι..!
pakos31 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστώ πολυ φιλε.. Απλα επειδή θα παρω τώρα pc δεν μπορώ να κανω δοκιμη, απλα θέλω να ξέρω αν θα έχω καλή ανάλυση.. Σε σένα πως είναι με την ρύθμιση?
Millennium Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Για gaming. Ταινίες και streaming κανενα Ματσάκι θα το εχω.. Φαντάζομαι όμως ότι σε ένα 24 μονιτορ. Full hd θα δείχνει πολύ καλύτερο απο ότι στην tv? Ναι άνετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα