Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επαναφορτιζόμενη προπληρωμένη κάρτα με πλαστικό, για αγορές σε καταστήματα αντί για μετρητά, online & τηλεφωνικά με χρήση του Pin 
ή ανέπαφες συναλλαγές. Πρόσθετα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για 
αναλήψεις μετρητών από ΑΤΜ.

Άμεση χρέωση 

Η Πειραιώς Prepaid Reloadable Card είναι προπληρωμένη κάρτα, δηλαδή δεν είναι ούτε πιστωτική ούτε χρεωστική κάρτα και δεν συνδέεται με καταθετικό λογαριασμό. Οι συναλλαγές που κάνετε με αυτή εξοφλούνται άμεσα από το διαθέσιμο υπόλοιπο της κάρτας και δεν επιβαρύνονται με τόκους. Εάν το διαθέσιμο υπόλοιπο δεν επαρκεί, η συναλλαγή δεν εκτελείται. 

εχει καποιος τετοια καρτα? αξιζει τον κοπο για αγορες απο ιντερνετ μονο ?

Δημοσ.

οταν λεει επαναφορτιση εκτος απο την πρωτη φορα τι εννοει? 
και χρειαζεται τιποτα χαρτια στην τραπεζα?

Δημοσ.

Πας σε ένα κατάστημα και την φορτίζεις με το ποσό που θες με προμήθεια 2 ευρώ. Ή αν έχεις Winbank την φορτίζεις από εκεί με προμήθεια 1 ευρώ.

Δεν θυμάμαι τι χαρτιά θέλει, πάντως δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο σαν διαδικασία.

Δημοσ.

Επαναφορτιζόμενη προπληρωμένη κάρτα με πλαστικό, για αγορές σε καταστήματα αντί για μετρητά, online & τηλεφωνικά με χρήση του Pin 

ή ανέπαφες συναλλαγές. Πρόσθετα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για 

αναλήψεις μετρητών από ΑΤΜ.

Άμεση χρέωση 

Η Πειραιώς Prepaid Reloadable Card είναι προπληρωμένη κάρτα, δηλαδή δεν είναι ούτε πιστωτική ούτε χρεωστική κάρτα και δεν συνδέεται με καταθετικό λογαριασμό. Οι συναλλαγές που κάνετε με αυτή εξοφλούνται άμεσα από το διαθέσιμο υπόλοιπο της κάρτας και δεν επιβαρύνονται με τόκους. Εάν το διαθέσιμο υπόλοιπο δεν επαρκεί, η συναλλαγή δεν εκτελείται. 

εχει καποιος τετοια καρτα? αξιζει τον κοπο για αγορες απο ιντερνετ μονο ?

για μενα δεν αξιζει χαζομαρα ειχα κανει που την εβγαλα και εγω.  γιατι με την χρεωστικη καρτα  που συνδεεται με τον τραπεζικο σου λογαριασμο   μπορεις να την συνδεσεις στο paypal και με αυτη να κανεις αγορες on line χωρις να θελει  2 ευρα.

Δημοσ.

το αλλαξανε παιδια,τωρα ειναι με το ποσοστο των χρηματων που βαζεις,και φορτιζεται κασι σπο το μηχανακι.εγω αυτην δουλευω

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια, 

makiss8 τελικά δοκίμασες της Πειραιώς ή κάποια άλλη αντίστοιχη να μας δώσεις κάποιο feedback;

Επειδή είμαι κ εγώ στην διαδικασία αναζήτησης σχετικά με προπληρωμένες κάρτες. Είδα κάτι και για την virtual Mastercard της Εθνικής (prepaid και άυλη). Μπορεί να φορτιστεί ηλεκτρονικά μεσω ibank Internet Banking και τηλεφωνικά μέσω ibank Phone Banking. Εχω λογαριασμό ibank internet Banking και πιστεύω θα είναι εύκολη στην χρήση. Υπάρχει κάποιος που να την έχει δοκιμάσει;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια, 

makiss8 τελικά δοκίμασες της Πειραιώς ή κάποια άλλη αντίστοιχη να μας δώσεις κάποιο feedback;

Επειδή είμαι κ εγώ στην διαδικασία αναζήτησης σχετικά με προπληρωμένες κάρτες. Είδα κάτι και για την virtual Mastercard της Εθνικής (prepaid και άυλη). Μπορεί να φορτιστεί ηλεκτρονικά μεσω ibank Internet Banking και τηλεφωνικά μέσω ibank Phone Banking. Εχω λογαριασμό ibank internet Banking και πιστεύω θα είναι εύκολη στην χρήση. Υπάρχει κάποιος που να την έχει δοκιμάσει;

όλες οι κάρτες είναι ίδιες. Την ίδια δουλειά κάνουν εκτός ίσως με κάποια διαφοροποιήση σε τράπεζα και σε προμήθειες.Θα χρησιμοποιείς συχνά αυτή την κάρτα για αγορές μέσω ιντερνετ κτλ κτλ? Γιατί εάν είναι έτσι τότε συμφέρει χρεωστική για να γλιτώνεις τα 2ευρα.

• Like 1
Δημοσ.

όλες οι κάρτες είναι ίδιες. Την ίδια δουλειά κάνουν εκτός ίσως με κάποια διαφοροποιήση σε τράπεζα και σε προμήθειες.Θα χρησιμοποιείς συχνά αυτή την κάρτα για αγορές μέσω ιντερνετ κτλ κτλ? Γιατί εάν είναι έτσι τότε συμφέρει χρεωστική για να γλιτώνεις τα 2ευρα.

Δεν μιλάω για καθημερινή χρήση, αλλά που και που θα κάνω κάποιες αγορές. Σε ποιες χρεωστικές αναφέρεσαι; Γιατί δεν είμαι σίγουρος μπορούν να χρησιμοποιηθουν στο internet με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιείται η πιστωτική ή οι prepaid. Με ενδιαφέρει πολύ η ασφάλεια και θεωρώ ότι μια προμήθεια του 1 euro  είναι μικρό ποσο σε σχέση με την διασφάλιση ότι δεν θα χάσεις τα χρήματα σου. 

Δημοσ.

καθολου μικρο ποσο δεν ειναι τα 2 ευρω..για να φορτισεις  +  2 ευρω για να κανεις συναλλαγη..   + 5 ευρω που θελουν για την εκδοση prepaid..     ο πιο απλος + ασφαλης τροπος ειναι βγαζεις  μια απλη χρεωστικη στην πειραιως    την συνδεεις με το paypal  και κανεις αφοβα on line αγορες .

εγω  ετσι κανω της συνναλαγες μου on line. η απο το paypal που εχω την χρεωστικη  η   απο την χρεωστικη απευθιας.       και δεν εχω χασει ουτε 1cent τοσα χρονια..   ισα ισα που κερδισα   πολλα 2αευρα :)

Δημοσ.

καθολου μικρο ποσο δεν ειναι τα 2 ευρω..για να φορτισεις  +  2 ευρω για να κανεις συναλλαγη..   + 5 ευρω που θελουν για την εκδοση prepaid..     ο πιο απλος + ασφαλης τροπος ειναι βγαζεις  μια απλη χρεωστικη στην πειραιως    την συνδεεις με το paypal  και κανεις αφοβα on line αγορες .

εγω  ετσι κανω της συνναλαγες μου on line. η απο το paypal που εχω την χρεωστικη  η   απο την χρεωστικη απευθιας.       και δεν εχω χασει ουτε 1cent τοσα χρονια..   ισα ισα που κερδισα   πολλα 2αευρα :)

Τι εννοείς 2 ευρώ για την συναλλαγή?

Δεν νομίζω να χρειάζεται να πληρώσεις για κάθε συναλλαγή.

Επίσης, για λιγότερη απώλεια χρημάτων λόγω προμήθειας μπορείς απλά να κάνεις μεγάλη φόρτιση κάρτας για παραπάνω από μια αγορές οπότε τα 2 ευρώ είναι σχετικά μικρό ποσό. 

Απλά θεωρώ πιο εύκολο να κάνω απλά μια έκδοση κάρτας prepaid χωρίς  να χρειαστεί να περάσω όλη την διαδικασία για την δημιουργία νέου λογαριασμού που δεν μου εγγυάται απαραίτητα αγορές στο Internet καθώς δεν είναι όλες οι χρεωστικές κατάλληλες.

Δημοσ.
  • € 5 για απόκτηση & Φόρτιση
  • 1% επί του ποσού επαναφόρτισης, ελάχιστη χρέωση €1, μέγιστη χρέωση €3)
  • €2 για κάθε εκφόρτιση ή ανάληψη εντός €

η ιδια διαδικασια ειναι   με το να βγαλεις prepaid  ασε που εαν θυμαμαι καλα ζητανε και πιο πολλα εγγραφα..  

η χρεωστικη βγαινει απευθιας    οπως και η προπληρωμενη    

δεν εχω συναντησει καποιο προβλημα με της χρεωστικη της πειραιως τοσο καιρο παντως  .

Δημοσ.

Τι εννοείς 2 ευρώ για την συναλλαγή?

Δεν νομίζω να χρειάζεται να πληρώσεις για κάθε συναλλαγή.

Επίσης, για λιγότερη απώλεια χρημάτων λόγω προμήθειας μπορείς απλά να κάνεις μεγάλη φόρτιση κάρτας για παραπάνω από μια αγορές οπότε τα 2 ευρώ είναι σχετικά μικρό ποσό. 

Απλά θεωρώ πιο εύκολο να κάνω απλά μια έκδοση κάρτας prepaid χωρίς  να χρειαστεί να περάσω όλη την διαδικασία για την δημιουργία νέου λογαριασμού που δεν μου εγγυάται απαραίτητα αγορές στο Internet καθώς δεν είναι όλες οι χρεωστικές κατάλληλες.

Λοιπόν από ότι κατάλαβα έχεις λογαριασμό στην Εθνική σωστά? Στην εθνική δεν γίνεται να βγάλεις χρεωστική όπως και να το θες για αγορές μέσω ιντερνετ.

Ας πούμε ότι πας σε τράπεζα πειραιώς η alpha bank. Ανοίγεις έναν καινούργιο λογαριασμό σου εκδίδουν την χρεωστική κάρτα( visa-mastercard) άμα θες ανοίγεις και web bakking για να βλέπεις αναλυτικά τις αγορές που έχεις κάνει ή αλλιώς τις βλέπεις από atm και εσύ οποιαδήποτε ημέρα γεμίζεις λεφτά λίγα η πολλά στον λογαριασμό σου όπως θα έκανες στην prepaid card χωρίς καμιά προμήθεια φόρτισης η εκφόρτισης κάρτας γυρνάς και κάνεις την παραγγελία όπως θες. Η ίδια ασφάλεια είναι όσο αφορά με τα χρήματα. Δηλαδή θες να έχει λίγα χρήματα η προπληρωμένη κάρτα? Τότε βάζεις λίγα χρήματα και στον τραπεζικό σου λογαριασμό και όσα έχει μέχρι τόσα μπορεί να τραβήξει με την χρεωστική κάρτα που θα την έχεις στο νετ.

Σκέψου και αποφάσισε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...