Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν από ότι κατάλαβα έχεις λογαριασμό στην Εθνική σωστά? Στην εθνική δεν γίνεται να βγάλεις χρεωστική όπως και να το θες για αγορές μέσω ιντερνετ.

Ας πούμε ότι πας σε τράπεζα πειραιώς η alpha bank. Ανοίγεις έναν καινούργιο λογαριασμό σου εκδίδουν την χρεωστική κάρτα( visa-mastercard) άμα θες ανοίγεις και web bakking για να βλέπεις αναλυτικά τις αγορές που έχεις κάνει ή αλλιώς τις βλέπεις από atm και εσύ οποιαδήποτε ημέρα γεμίζεις λεφτά λίγα η πολλά στον λογαριασμό σου όπως θα έκανες στην prepaid card χωρίς καμιά προμήθεια φόρτισης η εκφόρτισης κάρτας γυρνάς και κάνεις την παραγγελία όπως θες. Η ίδια ασφάλεια είναι όσο αφορά με τα χρήματα. Δηλαδή θες να έχει λίγα χρήματα η προπληρωμένη κάρτα? Τότε βάζεις λίγα χρήματα και στον τραπεζικό σου λογαριασμό και όσα έχει μέχρι τόσα μπορεί να τραβήξει με την χρεωστική κάρτα που θα την έχεις στο νετ.

Σκέψου και αποφάσισε.

Σε ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική σου περιγραφή . Είσαι αρκετά κατατοπιστικός. Απλά αυτό που σκέφτομαι είναι αν αξίζει τον κόπο να μπω στην διαδικασία νέου λογαριασμού εφόσον μπορώ απλά να βγάλω μια προπληρωμένη. 

Ναι έχω λογαριασμό στην Εθνική και i-bank και το χρησιμοποιώ ήδη αρκετά για πληρωμές, άρα για μένα είναι η πιο εύκολη λύση καθώς το έχω συνηθίσει και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Το να ανοίξω ολόκληρο λογαριασμό σε άλλη τράπεζα απλά για αγορές μέσω Internet δεν είναι υπερβολικό; Μετά θα έχω δηλαδή κ άλλη μια κάρτα συν ένα λογαριασμό απλά και μόνο για μια λειτουργία; 

Άσε που όπου έχω διαβάσει αναφέρονται στις προπληρωμένες ως την πιο ασφαλή και εύκολη λύση σχετικά με τις αγορές μέσω Internet. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...