Προς το περιεχόμενο

PayPal - Bancorp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Σήμερα μου ήρθε e-mail πως συνέδεσα με επιτυχία τον τραπεζικό μου λογαριασμό της Bancorp με το PayPal...

Επίσημος αποστολέας, όλα καλά, όλα ωραία...

Συνδέομαι στο PayPal σε άλλη καρτέλα χωρίς να πατήσω κάνα σύνδεσμο του mail αυτού και βλέπω πως όντως είχε προστεθεί ένας νέος τραπεζικός της εν λόγω τράπεζας των Η.Π.Α..

Το πρόβλημα είναι πως δεν έχω ιδέα τι είναι αυτός ο λογαριασμός, ούτε τα στοιχεία του μπορώ να μάθω παρα μόνο τα τελευταία 4 ψηφία που μου εμφανίζει στο PayPal!

Κάνας άλλος με αντίστοιχο θέμα υπάρχει; τι είναι αυτός ο λογαριασμός;

Δημοσ.

Για δωσε καμια παραπάνω πληροφορια μηπως σε βοηθήσουμε.

Γιατι θελεις να δεις τον αριθμο λογαριασμού τις Bancorp και τι κάνει αυτη η Bancorp

Δημοσ.

Τι πληροφορία; στο άσχετο μου έρχεται αυτό το mail

ScreenShot2014-10-03at83903PM_zps845b5d8

Οπότε συνδέομαι για να δω τι παίζει στο λογαριασμό και βλέπω αυτό το λογαριασμό της bancorp να έχει συνδεθεί κάπως σε μένα

ScreenShot2014-10-03at83631PM_zps784a332

Απότι κατάλαβα τράπεζα στις ΗΠΑ είναι αυτή, αλλά από που και ως που έγινε αυτή η σύνδεση με το δικό μου λογαριασμό;

Δημοσ.

Αυτη απο οτι ειδα είναι νια εταιρεια που προφέρει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, να συνδέθηκε στο παυπαλ σου μονή της αποκλείεται, τελος μπορείς να μπεις στην διαχείρισή των λογαριασμών σου και να την διαγράψεις.

Δημοσ.

....you can now withdraw funds from your paypal account to this bank account.....

Μάλλον πρέπει να δράσεις γρήγορα....

οποιον λογαριασμο και να προσθέσεις το ιδιο μηνυμα σου βγαζει το παυπαλ, για να αφαιρεθούν χρηματα πρεπει να το κανεις εσυ, η να δωσεις στο παυπαλ παγια εντολή.

Δημοσ.

@ts

Αν δεν το έβαλες εσύ χειροκίνητα

ή

αν δεν συμφώνησες να το βάλει κάποια ιστοσελίδα

τότε σου εχει υποκλαπεί ο κωδικός, οπότε αφαιρείς άμεσα την δευτερη τράπεζα και αμέσως μετά αλλάζεις κωδικό, ελέγχεις διεξοδικά τον υπολογιστή σου για ιους/malware/trojan και αφου τελειώσεις και ειναι καθαρό, αλλάζει πάλι τον κωδικό του paypal.

Αν βρεις στον υπολογιστή σου trojans και keyloggers, αλλάζεις και τους κωδικους σε όλα τα sites (email, facebook, τράπεζες, κλπ)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...