Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που να παω για φαγητο αυριο το βραδυ?

Ψητα κυριως, σαλατες, πατατες κλπ.

Ενα ταβερνακι με καλο φαγητο θα ηταν οτι πρεπει.

Χαλανδρι-Αγ.Παρασκευη-Γερακα-Χολαργο οι περιοχες.

Δημοσ.

Αγία Παρασκευή, το Πέτρινο του Κρητικού (όχι το σκέτο πέτρινο).

Χολαργό η Παλιά Ιστορία έχει καλό φαΐ και value for money, αλλά χάνει λίγο σε ατμόσφαιρα.

Γέρακας έχει μόνο τον Απόστολο (στην Αγίου Νεκταρίου) η οποία είναι χασαποταβέρνα με δικό της κρεοπωλείο, δικά της λουκάνικα/μπιφτέκια κτλ και γενικά ζόρικο, αντρίκιο και φτηνό πράμα, μην πάρετε γυναίκες μαζί.

Χαλάνδρι Βραστό και Vesper.

• Like 2
Δημοσ.

Τωρα που 'πε ο Lucifer το Πετρινο του Κρητικου θυμηθηκα "τα Ρωμανακια" στην Αγια Παρασκευη, κεντρικα. Το 'χουν Κρητικοι οποτε με τα ψητα νομιζω δεν θα 'χεις προβλημα.

Παρε τους τηλεφωνο πριν πας ομως γιατι νομιζω κανουν και live ντιρινταχτα βραδιες και λυχναροβραδιες με σβηστα φωτα, μην βρεθεις προ εκπληξεων.

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο πραιτμαν είναι χρόνια εκεί, οπότε φαντάζομαι θα 'ναι καλό.

Εγώ δεν έχω φάει γιατί ο πέτρινος κρητικός είναι οικογενειακός φίλος και φοβάμαι να πάω σε άλλη ταβέρνα μη με γαζώσει.

(Πέρα απ' την πλάκα πάντως είναι καλός.)

Δημοσ.

Με το μπαρδόν αλλά θα διαφωνήσω με τα Ρωμανάκια.

Θα με βόλευε τρομερά να ήταν καλή πρόταση γιατί είναι ακριβώς κάτω από το σπίτι μου, αλλά τσου..

Γκουρμεδίζει στις μερίδες (ποσοτικα!) και τσιμπάει και τις τιμές. Τρία φύλλα ρόκας δεν κάνουν μια σαλάτα mon ami.

Το φαγητό δεν είναι τπτ το φοβερό και επίσης : το καλοκαίρι τρως έξω δίπλα στην μεσογείων και το χειμώνα μέσα σε ένα πολύ μετριο περιβάλλον.

Αλλά γίνεται της π..νας ρε φίλε, οπότε μπορεί εγώ να χω το πρόβλημα! :P

Για να συμβάλλω και στην κουβέντα και να μην κράζω μόνο, τίμιο πολύ είναι το "Περί Ουσίας" στην πλ. Κέννεντι, Χαλάνδρι.

Δημοσ.

Αληθεια? Απο παντα αυτο? Εχω να παω καμποσα χρονια, αλλα μου κανει εντυπωση ρε γμτ γιατι οπως ειπες γινοταν της κακομοιρας καθε φορα.

Anyway, θα κανω ενα test drive next time.

Δημοσ.

Βασικά... cook&grill στο Γέρακα. Έχει: σουβλάκι, πίτσα, μακαρόνια, μαγειρευτά και στο φεύγα παίρνεις και frozen yogurt! 

Για τα Ρωμανάκια έχω να πω ότι όσες φορές πήγα, "άλλαξα" τη συνταγή. Άνοστα τα φαγητά του. Όσες φορές έχω πάει, έχω πάρει μεταξύ άλλων και γαμοπίλαφο, το οποίο πραγματικά, ήταν άνοστο. Έριξα 200 κιλά λεμόνι μπας και καταλάβω γεύση. Δεν άξιζε. 

Αν θες και μπορείς, ανέβα λίγο πιο πάνω... Πήγαινε Πεντέλη -τώρα που είναι ακόμα ανοιχτά- και φάε στον Ιορδάνη (μπορεί να είναι και Ιάκωβος, μη σε πάρω στο λαιμό μου :P )  ή σε κάποια από τις ταβέρνες πιο πάνω. 

(α να χαθείτε, πείνασα) 

Δημοσ.

μ'αρέσει πολύ το cook&grill :o  

ειδικά η ομώνυμη σαλάτα με τον γύρο μέσα. 

Δεν συμμετέχω άλλο στη συζήτηση. Γουργουρίζω!!! 

ΥΓ: το θέμα ενδιαφέρει κι εμένα πάντως γιατί οκ, καλό το cook&grill αλλά το σιχαθήκαμε και λίγο όλο τα ίδια και τα ίδια :$ 

Δημοσ.

Γουστα είναι αυτά.Παλαιά ήμουν φανατικός του cook μέχρι που χάλασε.Προτιμω το σβέλτο. Επίσης και για ιταλικο φαση το PEPERONCINO κοντα στο cook ειναι καλουτσικο αν και σε μερικους δεν αρέσει.

Δημοσ.

Παιδιά κάνετε hijack με σουβλατζίδικα (και σνομπάρετε επιδεικτικά το σταθμό της μάσας που με άνδρωσε) ενώ το παλικάρι ζήτησε ταβερνάκια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...