Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά ξέρετε κανένα online delivery που να πληρώνεις με PayPal στην Θεσσαλονικη; :P

Sent from my iPhone using Insomnia

Επεξ/σία από Spiroslp
Δημοσ.

Παιδιά ξέρετε κανένα online delivery που να πληρώνεις με PayPal στην Θεσσαλονικη; :P

πλήρωσε τον άνθρωπο που θα στο φέρει και δώσ'του και κάτι για τον κόπο του ρε συ :P

Δημοσ.

πλήρωσε τον άνθρωπο που θα στο φέρει και δώσ'του και κάτι για τον κόπο του ρε συ :P

Haha θέλω να παραγγείλω σε ενα παιδι ρε συ και ειμαι εκτός Θεσσαλονίκης :pSent from my iPhone using Insomnia
  • Like 2
Δημοσ.

Haha θέλω να παραγγείλω σε ενα παιδι ρε συ και ειμαι εκτός Θεσσαλονίκης :pSent from my iPhone using Insomnia

άφραγκος φοιτητής στις 1 τα μεσάνυχτα παρασκευή βράδυ μυρίζει το σκηνικό...λεφτά θα του μπούνε καμιά δευτέρα και μέχρι τοτε μακαρόνια με κέτσαπ. :P

• Like 5
Δημοσ.

άφραγκος φοιτητής στις 1 τα μεσάνυχτα παρασκευή βράδυ μυρίζει το σκηνικό...λεφτά θα του μπούνε καμιά δευτέρα και μέχρι τοτε μακαρόνια με κέτσαπ. :P

φαΐ και μια κάρτα για το κινητό :P

Δημοσ.

Κι εγώ είχα χρειαστεί παρόμοιο πράμα για τον ιδιο λόγο και για Αθήνα και για Θεσσαλονίκη και δεν έβρισκα.

Αν υπάρχει τίποτα για πείτε να το έχουμε υπόψιν.

Δημοσ.

<p>Κι εγώ είχα χρειαστεί παρόμοιο πράμα για τον ιδιο λόγο και για Αθήνα και για Θεσσαλονίκη και δεν έβρισκα.</p> <p>Αν υπάρχει τίποτα για πείτε να το έχουμε υπόψιν.</p>

Πάντως Ηρακλειο Κρήτης εχει η Pizza Club και βολεύει άπειρα γιατι πολλές φορές ως φοιτητής θα εισαι χωρις λεφτά και θα βαριέσαι να σηκωθείς να πας στο ATM και βολεύει άπειρα.

Μου φαίνεται περίεργο που εχει Ηρακλειο και δεν εχει Αθήνα και Θεσσαλονικη..

• Like 1
Δημοσ.

Dominos και Pizza Hut δέχονται πιστωτικές online αν βοηθάει.

Νομίζω και Pizza Fan, αλλά γιατί να τιμωρείς έτσι τον εαυτό σου.

• Like 2
Δημοσ.

Dominos και Pizza Hut δέχονται πιστωτικές online αν βοηθάει.

Νομίζω και Pizza Fan, αλλά γιατί να τιμωρείς έτσι τον εαυτό σου.

Δεν πειράζει, για άλλον είναι :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...