Spiroslp Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδιά ξέρετε κανένα online delivery που να πληρώνεις με PayPal στην Θεσσαλονικη; Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2014 από Spiroslp
zio10 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά ξέρετε κανένα online delivery που να πληρώνεις με PayPal στην Θεσσαλονικη; Sent from my iPhone using Insomnia πλήρωσε τον άνθρωπο που θα στο φέρει και δώσ'του και κάτι για τον κόπο του ρε συ
Spiroslp Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά ξέρετε κανένα online delivery που να πληρώνεις με PayPal στην Θεσσαλονικη; Sent from my iPhone using Insomnia πλήρωσε τον άνθρωπο που θα στο φέρει και δώσ'του και κάτι για τον κόπο του ρε συ Haha θέλω να παραγγείλω σε ενα παιδι ρε συ και ειμαι εκτός Θεσσαλονίκης :pSent from my iPhone using Insomnia 2
Backpacker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Haha θέλω να παραγγείλω σε ενα παιδι ρε συ και ειμαι εκτός Θεσσαλονίκης :pSent from my iPhone using Insomnia άφραγκος φοιτητής στις 1 τα μεσάνυχτα παρασκευή βράδυ μυρίζει το σκηνικό...λεφτά θα του μπούνε καμιά δευτέρα και μέχρι τοτε μακαρόνια με κέτσαπ. 5
Spiroslp Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Αθάνατοι φοιτητές Sent from my iPhone using Insomnia
zio10 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 άφραγκος φοιτητής στις 1 τα μεσάνυχτα παρασκευή βράδυ μυρίζει το σκηνικό...λεφτά θα του μπούνε καμιά δευτέρα και μέχρι τοτε μακαρόνια με κέτσαπ. φαΐ και μια κάρτα για το κινητό
funbreaker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Κι εγώ είχα χρειαστεί παρόμοιο πράμα για τον ιδιο λόγο και για Αθήνα και για Θεσσαλονίκη και δεν έβρισκα. Αν υπάρχει τίποτα για πείτε να το έχουμε υπόψιν.
Spiroslp Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 <p>Κι εγώ είχα χρειαστεί παρόμοιο πράμα για τον ιδιο λόγο και για Αθήνα και για Θεσσαλονίκη και δεν έβρισκα.</p> <p>Αν υπάρχει τίποτα για πείτε να το έχουμε υπόψιν.</p> Πάντως Ηρακλειο Κρήτης εχει η Pizza Club και βολεύει άπειρα γιατι πολλές φορές ως φοιτητής θα εισαι χωρις λεφτά και θα βαριέσαι να σηκωθείς να πας στο ATM και βολεύει άπειρα. Μου φαίνεται περίεργο που εχει Ηρακλειο και δεν εχει Αθήνα και Θεσσαλονικη.. Sent from my iPhone using Insomnia 1
Lucifer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Dominos και Pizza Hut δέχονται πιστωτικές online αν βοηθάει. Νομίζω και Pizza Fan, αλλά γιατί να τιμωρείς έτσι τον εαυτό σου. 2
zio10 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Dominos και Pizza Hut δέχονται πιστωτικές online αν βοηθάει. Νομίζω και Pizza Fan, αλλά γιατί να τιμωρείς έτσι τον εαυτό σου. Δεν πειράζει, για άλλον είναι
johnbond Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Και άμα δεν είναι καλό το φαί ή αργήσει να στο φέρει κάνε dispute! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα