forgotten Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 βλεπω τελευταια τα μμε να δημοσιευουν φωτογραφιες ατομων που ειτε αυτοκτονησαν ειτε ενδεχεται να εκαναν κανενα εγκλημα και ακομα και τους αποκεφαλισμους που κανουν οι τζιχαντιστες ,ειναι δυνατο να αγνοουν οτι στο διαδικτυο εχουν προσβαση οι ανηλικοι, ποσο ανευθυνο ειναι να δειχνεις τις φωτος ενος αποκεφαλισμου και το μονο που να λες ειναι προσοχη σκληρες εικονες .Δεν θα πρεπε εν μερει τα μμε να ναι ποιο ευαισθητα στο θεμα αυτο,ειπαμε οτι εχουμε σημερα προσβαση σε οτι πληροφορια θελουμε αλλα δεν ειναι δυνατο να φτασαμε σε τετοιο επιπεδο αναλγησιας ωστε να σερβιρουμε φρικαλεοτητες για τα views.
Cossutius. Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Sex and violence λέγεται. Ξεκινησε απ την Αμερική και το ζητανε επιμονα ολοι οι πολισμενοι. Οτιδήποτε είναι βιαιο εχει γυμνο και καταπαταει τη προσωπικη ζωη, πουλαει. Χροοοοονια τωρα υπαρχει. Νουβελες κ βιβλία για το ιδιο θεμα. Βασικος λογος για να πεισθει και ο χειρότερος ανθελληνας οτι ολοι ιδιοι ειναι στη Δυση. Δες τι σειρες έχουν τεράστια επιτυχια. Οσες εχουν γυμνο κ ωμή βια. Game of thrones. .χαχα 1
zio10 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δεν καταλαβαίνουμε τι βλέπουμε. Τα βλέπουμε όλα σαν θέαμα πλέον. Γίνεται βομβαρδισμός, αποκεφαλισμός, εκρήξεις, σεισμοί, τσουνάμι και τα κοιτάμε σαν να βλέπουμε ταινία, σαν να είναι κάτι εντυπωσιακό αλλά ψεύτικο....έχουμε αποβλακωθεί. Προσωπικά δεν βλέπω στην tv και δεν κάνω κλικ σε κανένα τέτοιο άρθρο, βίντεο ή εικόνα. Δεν μπορώ να τα δω.
Gtr34 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Συγχρονο Κολοσσαιο εχουμε καταντησει. Για τους ανηλικους, k9 web protection .
aris1986 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Sex and violence λέγεται. Ξεκινησε απ την Αμερική και το ζητανε επιμονα ολοι οι πολισμενοι. Οτιδήποτε είναι βιαιο εχει γυμνο και καταπαταει τη προσωπικη ζωη, πουλαει. Xαχα τι μου θυμισες: Θυμασαι την φαση στο scary movie 3? Στον τηλεοπτικο σταθμο που λεει: το μονο που πουλαει ειναι το sex, ο θανατος και οι φυσικες καταστροφες. Και πεταγεται ο director προγραμματος και λεει βρες το θεμα με την πορνοσταρ που αυτοκτονησε την ημερα του τυφώνα! Priceless! /Ontopic Πουλαει και κανει τον τηλεθεατη ερμαιο και να αποδεχεται την μοιρα του σαν ηρεμος σαν αγελαδα.
redhotstef Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δες τι σειρες έχουν τεράστια επιτυχια. Οσες εχουν γυμνο κ ωμή βια. Game of thrones. .χαχα Δεν την εχω δει, ειναι σαν τον Σπαρτακο; (με την ζινα) Για τον θεματοθετη.... δες το βιντεο (stand up comedy) απο το 0:44 και μετα περιπου... μιλαει για την τηλεοραση. Εψαξα πολυ να το βρω αυτο το βιντεακι οποτε δες το, εχει υποτιτλους. http://www.youtube.com/watch?v=5e16caVzrxs
forgotten Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δεν την εχω δει, ειναι σαν τον Σπαρτακο; (με την ζινα) Για τον θεματοθετη.... δες το βιντεο (stand up comedy) απο το 0:44 και μετα περιπου... μιλαει για την τηλεοραση. Εψαξα πολυ να το βρω αυτο το βιντεακι οποτε δες το, εχει υποτιτλους. http://www.youtube.com/watch?v=5e16caVzrxs προσωπικα αποφευγω τετοιες ειδησεις που με κανουν να αισθανομαι δυστυχης που ανηκω στο ζωο που λεγεται ανθρωπος ,πιστευα οτι ειμαστε νοημοντα οντα αλλα αρχιζω να αμφισβητω αν διαφερουμε απο τα ζωα ...
akpe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Σίγουρα διαφέρουμε από τα ζωα. Είμαστε το μοναδικό είδος που συνειδητά αυτοκαταστρέφεται. 2
timonkaipumpa3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Σίγουρα διαφέρουμε από τα ζωα. Είμαστε το μοναδικό είδος που συνειδητά αυτοκαταστρέφεται. Γιατί αυτοκαταστρεφόμαστε; Επειδή αφήνουμε ζωώδη ένστικτα να οδηγούν την θέλησή μας για το ποιος θα μας καθοδηγεί, ποιος θα είναι κατάλληλο ταίρι για αναπαραγωγή και ποιος κάνει να μπει στην αγέλη (=φίλοι) μας; Επειδή κοιτάμε να μαζέψουμε τροφές (=χρήμα) για να περνάμε πιο εύκολα; Δεν νομίζω ότι αυτοκαταστρεφόμαστε. Εάν αναφέρεσαι στο περιβάλλον, αφενός δεν μπορούμε να καταστρέψουμε την φύση (παρά μόνο να αλλοιώσουμε τις συνθήκες στις οποίες αυτή την στιγμή ο άνθρωπος ξέρει να ζει) και αφετέρου το περιβάλλον αλλάζει τις ισορροπίες του με βάσει τους δικούς του κανόνες. Άρα, δεν καταστρέφεται απλά αλλάζει... κατά τον ίδιο τρόπο που αφάνισε τόσους οργανισμούς που ανέπνεαν διοξείδιο και εκπνέανε οξυγόνο όταν έγινε η ατμόσφαιρα της γης. 1
akpe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Όχι, αν και έκανα επικίνδυνη γενίκευση, δεν εννοώ μόνο το περιβάλλον (που και αυτό, με την έννοια του περιβάλλοντος και όχι της φύσης όπως περιγράφεις μια χαρά το καταστρέφουμε). Απλά ρίξε μια ματιά στο τι γίνεται στον κόσμο, ξεκινώντας από την εικόνα που έχεις για άβαταρ
timonkaipumpa3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Όχι, αν και έκανα επικίνδυνη γενίκευση, δεν εννοώ μόνο το περιβάλλον (που και αυτό, με την έννοια του περιβάλλοντος και όχι της φύσης όπως περιγράφεις μια χαρά το καταστρέφουμε). Απλά ρίξε μια ματιά στο τι γίνεται στον κόσμο, ξεκινώντας από την εικόνα που έχεις για άβαταρ ΟΚ... μπορείς να αναλύσεις λίγο παραπάνω τι ακριβώς είπες γιατί αφενός δεν θα κάτσω να ψάξω τώρα για όλα αυτά και αφετέρου παίζει να είναι ωραίο θέμα συζήτησης; 1
akpe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Βασικά είμαι too wasted όντας σερί, αλλά θα προσπαθήσω, ελπίζω να βγάλεις άκρη Για εμένα π.χ. ένα από τα κυριότερα στοιχεία που μας κάνει να «ξεχωρίζουμε» από τα ζώα, είναι ότι πέρα από πράγματα όπως εδαφική κυριαρχία, επιβίωση ως άτομα ή ως αγέλη/οικογένεια/φυλή, καλοπέραση και όλα όσα ανέφερες, σκοτωνόμαστε μεταξύ μας και για ένα φανταστικό φίλο εκεί πάνω. Βάλε και το γεγονός ότι σιγά σιγά αρχίζουμε να «γουστάρουμε» τέτοιες φάσεις, προχτές π.χ. φίλος μου ζήτησε να του βρω το βίντεο με αποκεφαλισμό για να το δει. Ντάξει, παίζει και περιέργεια ως ένα σημείο, έχουμε συνηθίσει επίσης τέτοιες σκηνές να προβάλλονται σε αηδιαστικό βαθμό (έστω και έμμεσα) από τα media, όπως αναφέρει ο TS, αλλά δεν ξέρω, εμένα αυτό μου φαίνεται αρρωστημένο. Ξαναλέω, γενίκευσα επικίνδυνα και μπορεί να το βλέπω υπερβολικά ουδέτερα ή απαισιόδοξα το πράγμα, αλλά... αλλά.
timonkaipumpa3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Βασικά είμαι too wasted όντας σερί, αλλά θα προσπαθήσω, ελπίζω να βγάλεις άκρη Για εμένα π.χ. ένα από τα κυριότερα στοιχεία που μας κάνει να «ξεχωρίζουμε» από τα ζώα, είναι ότι πέρα από πράγματα όπως εδαφική κυριαρχία, επιβίωση ως άτομα ή ως αγέλη/οικογένεια/φυλή, καλοπέραση και όλα όσα ανέφερες, σκοτωνόμαστε μεταξύ μας και για ένα φανταστικό φίλο εκεί πάνω. Βάλε και το γεγονός ότι σιγά σιγά αρχίζουμε να «γουστάρουμε» τέτοιες φάσεις, προχτές π.χ. φίλος μου ζήτησε να του βρω το βίντεο με αποκεφαλισμό για να το δει. Ντάξει, παίζει και περιέργεια ως ένα σημείο, έχουμε συνηθίσει επίσης τέτοιες σκηνές να προβάλλονται σε αηδιαστικό βαθμό (έστω και έμμεσα) από τα media, όπως αναφέρει ο TS, αλλά δεν ξέρω, εμένα αυτό μου φαίνεται αρρωστημένο. Ξαναλέω, γενίκευσα επικίνδυνα και μπορεί να το βλέπω υπερβολικά ουδέτερα ή απαισιόδοξα το πράγμα, αλλά... αλλά. Μα και όλα τα ζώα σκοτώνονται μεταξύ τους και σε βαθμό που μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο να ξανασκεφτεί πολλά πράγματα. Π.χ., εάν ένα νεαρό αρσενικό λιοντάρι καταφέρει και σκοτώσει τον παλιό αρχηγό μίας αγέλης τότε σκοτώνει και τα μικρά που ενδέχεται να έχει η αγέλη. Τα σκοτώνει με το να τα δαγκώσει, πνίξει με το στόμα κτλ. Αυτή η πράξη έχει δύο αποτελέσματα: α) Σκοτώνει το bloodline του παλιού αρχηγού (άρα επικρατεί το δικό του που είναι καλύτερο εφόσον κέρδισε τον παλιό αρχηγό = φυσική επιλογή κτλ), και β) παίρνει την μυρωδιά των μικρών (άρα και μέλους της αγέλης) και η λέαινες (πρώην μητέρες των μικρών που σκότωσε) τον εμπιστεύονται επειδή μυρίζει έτσι για να κάνουν παιδιά μαζί του (με αυτόν που σκότωσε τα παιδιά τους με τα δόντια του). Επίσης, εμείς οι άνθρωποι όταν πάμε κυνήγι δεν (ή τουλάχιστον θα έπρεπε να, σύμφωνα με την δική μου οπτική γωνία) σκοτώνουμε τα μικρά αλλά τα μεγάλα/ενήλικα ζώα. Αυτό είναι ακριβώς το αντίθετο με όλα τα άλλα ζώα που στοχεύουν στα μικρά επειδή ακριβώς είναι πιο εύκολο να τα πιάσουν. Τώρα για την παρακολούθηση, μπορεί απλά να είναι ένα ζωώδες ενιστικό για την βία που να ξυπνάει (μιας και το έχουμε κοιμίσει αρκετά ως ζώα) με τέτοιες σκηνές. Τέλος, ο φανταστικός φίλος είναι απλά μία δικαιολογία που χρησιμοποιείται (ασυναίσθητα νομίζω) ακριβώς για να μετέχουμε στις φυσικές διαδικασίες... ήτοι το σκότωμα, την μάχη και την διαιώνιση του ισχυρότερου. Στην αρχή αυτά τα παραμύθια (=θρησκείες) μπορεί να χρησιμοποιήθηκαν για να αλλαξοκωλιάζουν τους θρόνους (μιας που ήταν θέλημα θεού να πάρει τον θρόνο ο τάδε η ο δείνα βασιλιάς) αλλά ενσωματώθηκε στην φυσική διαδικασία που αναφέρω πιο πάνω. 1
akpe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μα και όλα τα ζώα σκοτώνονται μεταξύ τους και σε βαθμό που μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο να ξανασκεφτεί πολλά πράγματα. Π.χ., εάν ένα νεαρό αρσενικό λιοντάρι καταφέρει και σκοτώσει τον παλιό αρχηγό μίας αγέλης τότε σκοτώνει και τα μικρά που ενδέχεται να έχει η αγέλη. Τα σκοτώνει με το να τα δαγκώσει, πνίξει με το στόμα κτλ. Αυτή η πράξη έχει δύο αποτελέσματα: α) Σκοτώνει το bloodline του παλιού αρχηγού (άρα επικρατεί το δικό του που είναι καλύτερο εφόσον κέρδισε τον παλιό αρχηγό = φυσική επιλογή κτλ), και β) παίρνει την μυρωδιά των μικρών (άρα και μέλους της αγέλης) και η λέαινες (πρώην μητέρες των μικρών που σκότωσε) τον εμπιστεύονται επειδή μυρίζει έτσι για να κάνουν παιδιά μαζί του (με αυτόν που σκότωσε τα παιδιά τους με τα δόντια του). Επίσης, εμείς οι άνθρωποι όταν πάμε κυνήγι δεν (ή τουλάχιστον θα έπρεπε να, σύμφωνα με την δική μου οπτική γωνία) σκοτώνουμε τα μικρά αλλά τα μεγάλα/ενήλικα ζώα. Αυτό είναι ακριβώς το αντίθετο με όλα τα άλλα ζώα που στοχεύουν στα μικρά επειδή ακριβώς είναι πιο εύκολο να τα πιάσουν. Γιεπ, για αυτό είπα πως ο σκοτωμός χάριν κυριαρχίας (ξέχασα ένα «ή μη») από μια άποψη φαντάζει «λογικός», στην περίπτωση π.χ. της αγέλης. Αντιθέτως, εκατόμβες νεκρών για χάρη μιας οποιαδήποτε θρησκείας, ίσως από αντικειμενική άποψη να μην «ταιριάζει» σε καμία λογική. Εκτός από: Τέλος, ο φανταστικός φίλος είναι απλά μία δικαιολογία που χρησιμοποιείται (ασυναίσθητα νομίζω) ακριβώς για να μετέχουμε στις φυσικές διαδικασίες... ήτοι το σκότωμα, την μάχη και την διαιώνιση του ισχυρότερου. Στην αρχή αυτά τα παραμύθια (=θρησκείες) μπορεί να χρησιμοποιήθηκαν για να αλλαξοκωλιάζουν τους θρόνους (μιας που ήταν θέλημα θεού να πάρει τον θρόνο ο τάδε η ο δείνα βασιλιάς) αλλά ενσωματώθηκε στην φυσική διαδικασία που αναφέρω πιο πάνω. Ομολογώ ότι δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Μιας και ανέφερες π.χ. το κυνήγι, πάρε για παράδειγμα την υπερκατανάλωση κρεάτος. Επειδή μας αρέσει, παρά το ότι γνωρίζουμε τους κινδύνους, τρώμε πολύ παραπάνω από ότι θα έπρεπε. Κάτι που πέρα από το περιβάλλον, τον τρόπο π.χ. που συμπεριφερόμαστε στην πανίδα (όχι το πως τα σκοτώνουμε, που και αυτό σηκώνει συζήτηση, εννοώ για παράδειγμα τις «φάρμες» ζώων και πουλερικών και το ρυθμό που σκοτώνουμε), δημιουργεί προβλήματα και σε εμάς. Σε κάτι τέτοιες συμπεριφορές επίσης πήγαινε το συνειδητά του πρώτου μου post.
LongTom Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δες τι σειρες έχουν τεράστια επιτυχια. Οσες εχουν γυμνο κ ωμή βια. Game of thrones. .χαχα Δεν ξέρω για την σειρά,δεν την έχω παρακολουθήσει ποτέ,αλλά η σειρά βιβλίων είναι ο ορισμός του epic fantasy(μετά το Malazan φυσικά) και είναι εξαιρετικής ποιότητας(σχεδόν όλα) και το αδικείς εάν το βάζεις στο "άρτος και θεάματα με ολίγη από μπούτι".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα