Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι 280-280Χ είναι πρώην high end με ότι αυτό συνεπάγεται,δεν έχουν και λίγη δύναμη δηλαδή.Στα λεφτά τους είναι οι καλύτερες επιλογές.Εσύ είσαι και σε 1080p και δε βλέπω να σου είναι απαραίτητη μια ακριβότερη high end πόσο μάλλον αν είναι να σου στερήσει επιλογές από άλλα πράγματα.

Μάλιστα ναι... Αλλά στο μέλλον ίσως να κάνω αναβάθμιση οθόνης, ίσως. ίσως και όχι.

Όσο ανεβαίνεις σίγουρα είναι καλύτερα,αλλά πάλι είναι λάθος επένδυση,ανεβαίνεις και στην τιμή μιας και μιλάς για 280x.

..και είπαμε γούστα είναι αυτά τα περί κουτιού και σεβαστά,αλλά το hardware όλο μικραίνει σε λογικές και εσύ τώρα πήρες απόφαση για μεγάλο κουτί.. που και εγώ μέσα θα ήμουν αν δεν έρχονταν σε σύγκρουση με τόσο ζωτικό hardware όπως είναι η κάρτα γραφικών.

άσχετα με το αν είσαι συνετός η ενθουσιώδης λοιπόν καλό είναι να μείνεις power user,και για να συμβεί αυτό θέλεις μια ολοκαίνουριας τεχνολογίας κάρτα και μια ψήκτρα ν'αρχισεις ν'ανεβαζεις σιγά σιγά,και σε μια 3ετια πάλι ν'αλλαξεις μόνο το set που δεν άλλαξες σήμερα,δηλαδή μητρική,επεξεργαστή,μνήμες,και τότε αποφασίζεις και για το κουτί.

Τουλάχιστον εγώ αυτό θα επραττα,και επειδή ξέρω και το κουτί σου όπως σου είπα το μεγάλο του πρόβλημα (εκτός του ότι σου βγάζει την ψυχή για να προσθέσεις έναν δίσκο ) είναι ότι δεν σου δίνει δυνατότητα cable management και έτσι σου φαίνεται ότι είναι γεμάτο ενώ ουσία δεν είναι..

Το κουτί όμως που σου πρότεινα έχει καλό cable management,παίρνει ότι μεγέθους κάρτα θέλεις και άριστο airflow.

Εγώ έχω πιο "πολύ" hardware από εσένα σε μικρότερο κουτί για να καταλάβεις το μέγεθος,μέσω μιας σύγκρισης.

Movie έχεις δίκιο για το κουτί μου, έτσι ακριβώς είναι.

Και τα δύο που λέτε με βρίσκουν σύμφωνο αλλά τελικά μετά από σκέψη είπα να μην προχωρήσω με την αναβάθμιση τώρα αλλά να μαζέψω μερικά λεφτά ακόμα και τον άλλον μήνα να προχωρήσω σε μεγαλύτερη αναβάθμιση μαζί με οθόνη πιθανώς και ό,τι άλλο προκύψει. 

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις προτάσεις σας, τις έχω σημειώσει για το άμεσο μέλλον! 

• Like 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...