Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μετά απο 1 μισή χρόνο σκεφτικά αν αξιζει να κανω μερικές αλλαγές η οχι στο υπολογιστή μου (εξαρτάται τι θα μου πείτε)

1) το ποσο που διαθέτουμε 500/600

2) δεν νομιζω

3) κανένα ειδικο πρόγραμμα

4) οχι ηδη ειμαι ευχαριστημενος με την οθονη μου (LG 23 m2352d)

5) δεν αλλαζω (πληκτρολόγιο,ποντίκι, ηχεία)

6) Οπουδήποτε δεν με ενδιαφέρει κανενα συγκεκριμένο μαγαζί

7) Απο εμενα θα γινει

8) οχι

9) μπορει αν και θα πρεπει να αλλαξω πολλα

10) αν αξίζει μπορει αν και δεν το εχω πολύ ψάξει... 

11) το oc στην gpu αν αξίζει με ενδιαφερει

12) σίγουρα οθονη οσο για τα αλλα θελω να τα δούμε αν θα γινει αλλαγες η οχι.

Το Pc που εχω:

cpu: AMD 8320 με ψυκτρα Scythe Mugen 3100

gpu: Nvidia GeForce 760 2gb palit

ram: G skill F3 8gb

κουτί: Zalman Z5 Plus

psu: XFX 550

motherboard: Gigabyte 990XA -UD3 R3.0

τι προτείνετε να αλλάξω? η καμιά ιδέα για κατι που μπορώ να κάνω. 

ΥΣ: αν και με την καρτα γραφικων εχω την εντυπώσει οτι δεν πολυ συνεργαζετε αρμονικά με την μητρική.. 

(θα θελα να γινει ποιο δυνατο game pc)

Δημοσ.

Πιστεύω πως είσαι μια χαρά, και ότι αν σκάσεις 500/600, αν και θα είναι δυνατότερο το PC, δεν τα αξίζει.

Αν παρ'όλα αυτά σκέφτεσαι να χαλάσεις λεφτά όπως και να 'χει, εφόσον το μηχάνημα είναι ήδη "δυνατό" καλό θα ήταν πιστεύω να περιμένεις ("όσο και αν πάρει") τις επόμενες κάρτες γραφικών της AMD ή να βγει GTX980TI.

• Like 1
Δημοσ.

Οντως ειναι ηδη δυνατο.Ωστοσο αν θες να παρεις μια gtx 970 και μια καλη ψυχτρα για μεγαλο o.c. δεν νομιζω οτι δεν θα τα αξιζε (ειναι η περιπτωση που αξιζει το o.c.)

Δημοσ.

Δυνατότερο θα είναι, και μάλιστα αρκετά, αλλά η 760 είναι ήδη ικανή να πιάσει 60FPS σε δυνατά παιχνίδια, με αρκετά καλή ποιότητα εικόνας (άντε να κλείσει/χαμηλώσει κανά AA..). Να σκάσει ~400 ας πούμε για να έχει ~80FPS με AA σε 60HZ monitor; Να πω ότι πήγαινε για 1440p, θα το δεχόμουν..

Εγώ θα προτιμούσα να τα έσκαγα σε καλύτερο monitor ή περιφερειακά που θα τα ευχαριστηθώ παραπάνω από κάποια FPS ή μερικά options ανεβασμένα.

• Like 3
Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας :) θα δωσω ενα παραδειγμα στο arma 3 δεν παιζω ποτε πανω απο 20fps αν και εχω βαλει medium ολα τα setting ειναι φυσιολογικό αυτο?  θελετε να τρεχω κανενα Heaven Benchmark 4.0? να δειτε τι γινετε? αν και πιστευω οτι κατι γίνετε με την καρτα γραφικών.. 

Δημοσ.

Αν στο Arma έχεις θέματα στο Multiplayer κυρίως, ενώ στο single είσαι μια χαρά, ένα OC στο CPU θα βοηθούσε.
Επίσης τα AA να χαμηλώσεις κυρίως.

Αν δεν κάνω λάθος, το Arma είναι πιο CPU Heavy.

Δημοσ.

Αν στο Arma έχεις θέματα στο Multiplayer κυρίως, ενώ στο single είσαι μια χαρά, ένα OC στο CPU θα βοηθούσε.

Επίσης τα AA να χαμηλώσεις κυρίως.

Αν δεν κάνω λάθος, το Arma είναι πιο CPU Heavy.

και σε αλλα games μου παρουσιαζει καποια lag spikes οπως και στο archeage, war thunder, tom clany's phantoms.. ειμαι fun και του dayz αλλα εκει δεν εχει γινει optimize και ξερω οτι εκει ειναι κυριος cpu heavy.

δηλαδη αν ηθελα και πραγματικά να δω διαφορα η καρτα γραφικών θα ητανε η αλλαγή?  

Δημοσ.

Αν θες πραγματικά να δεις διαφορά, μιας και αυτά τα παιχνίδια όντας mutilplayer, θα χρειαστείς OC πιστεύω. Με λίγα λόγια αυτό που πρότεινε ο Sakiz.

Για μένα πάντως δε φταίει η GPU, και αυτό φαίνεται με αυτό που είπες "20άρια FPS με medium settings". Μάλλον ο επεξεργαστής σου κάνει τη ζημιά... σύγκρινε το single player του Arma σε high, με το multi σε medium για να καταλάβεις τη διαφορά. 
Μετά, κάνε ένα OC τον επεξεργαστή και ξαναδές. 

Με λίγα λόγια, αν πάρεις την 970, και το πρόβλημα είναι ο επεξεργαστής, το πρόβλημα θα παραμείνει ο επεξεργαστής.

Δημοσ.

Δυνατότερο θα είναι, και μάλιστα αρκετά, αλλά η 760 είναι ήδη ικανή να πιάσει 60FPS σε δυνατά παιχνίδια, με αρκετά καλή ποιότητα εικόνας (άντε να κλείσει/χαμηλώσει κανά AA..). Να σκάσει ~400 ας πούμε για να έχει ~80FPS με AA σε 60HZ monitor; Να πω ότι πήγαινε για 1440p, θα το δεχόμουν..

Εγώ θα προτιμούσα να τα έσκαγα σε καλύτερο monitor ή περιφερειακά που θα τα ευχαριστηθώ παραπάνω από κάποια FPS ή μερικά options ανεβασμένα.

+1

Δημοσ.

Απο την εμπειρια μου με multiplayer game το bf4,λεω να δεις λιγο τους drivers.Eγω ετσι σωθηκα.Πιο πριν ειχα τον fx 6300 και νομιζα αυτο εφταιγε.Εβαλα τον 4770κ παλι τα ιδια.Μην ξεχναμε και το ποσο κακογραμενα ειναι τα παιχνιδια.Και το overclock θα βοηθησει αλλα πιο πολυ δες στα forum των παιχνιδιων για προβληματα και λυσεις.

• Like 3
Δημοσ.

Έλα ρε,και με τον 4770Κ;

Of topic αλλα θα το πω.Χειρότερα προβλήματα έχω.Ας το αφήσουμε εδώ όμως γιατί βλέπω ότι καίω 1 watt παραπάνω τωρα και κάνει πάρτι η ΔΕΗ. :-p

το bf4 (υποτιθεται) γραφτηκε για 8 core cpu

Το Bf4 δεν γράφτηκε πότε.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...