Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω δεν κλαιγομαι για το πως ζω... Μπορουσα να μαι και καλυτερα, αλλα ακομα πολυ χειροτερα....

Επιλογη μου ειναι, αν δεν μου αρεζε, θα σηκωνομουν να εφευγα και θα ελεγα, δεν ειναι αυτο που σπουδασα και αλλες τετοιες βλακειες... Στην δουλεια καθομαι και την τρωω πολλες φορες, δεν το παιζω εγωιστης, καθομαι να μαθω, να αποκτησω εμπειρια, αλλιως θα καθομουν στην παλια δουλεια μου που θα ημουν ανετος, θα εκανα την βολτα μου στην θεσσαλονικη καθε μερα και θα ελεγα ετσι πως ειναι οι καιροι μονο αυτο βρηκα.... Διανομη λουκουμαδων σε φουρνους.... Να πω οτι μου αρεσε τρελα οταν το εκανα, δεν ντρεπομαι...

Ντρεπομαι να πω οτι δουλευω, παιρνω τοσα, εχω αδεια, εκανα αυτο, πηγα για ποτο ....

Ξερεις γιατι, γιατι πολλες οικογενειες που ξερω δουλευουν για εξακοσια ευρω, πολλες φορες οταν με ρωτανε, σφιγγομαι να τους πω οτι εγω παιρνω τοσα..

Ακομα και στους φιλους μου....

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά δουλεύεις κάπου που δεν έχει σχεση με το αντικείμενο που σπούδασες; Αν όχι, μια χαρά. Αν ναι, μη σκέφτεσαι το πόσα παίρνεις. Σε βάθος χρόνου πιστεύω, δεν θα σε νοιάζει αν αυτά που παίρνεις είναι καλά χρήματα αλλά αν ταιριάζεις και γουστάρεις γενικότερα στο περιβάλλον που δουλεύεις. Φιλικά.

Δημοσ.

Αυτο το σκεφτομαι απο τωρα φιλε μου...

Πηγα με προοπτικες να δουλευω βαση της επαγγελματικης ιδιοτητας...αλλα δυο κοκκερες στο ιδιο κοτετσι δεν γινεται, ο παλιος προσπαθει παντα να με χει πιο κατω....αναμεσα σε αυτον και τους εργατες, δεν με αφηνει να κανω κατι που εγω θελω, αλλα αυτο που αυτος θελει να γινει, και ουτε με ξεχωριζει απο τους εργατες....

Αυτα...Μολις βρω κατι καλυτερο και με πιο λιγα χρηματα δεν με νοιαζει θα φυγω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...