dub Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 έχω δύο Partitions στο σκληρό μου δίσκο με δύο λειτουργικά : WinMe & WinXp. Πως θα παίρνω images για backup ώστε να αποφεύγω την εγκατάσταση τους απο την αρχή. Αυτή τη στιγμή μετά απο κόπους 3 ημερών λειτουργούν και τα δύο άψογα.(μέ όλα τα προγραμματα τους). Οταν είχα ένα λειτουργικό το έκανα μια χαρά. Ας πουμε αν χρειαστεί να κάνω επαναφορά το ένα μόνο τι γίνεται με το άλλο? Μήπως πρέπει αναγκαστικά να τα κάνω και τα δύο??
Dark_son20 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 oxi.me to morton ghost moreis na kaneis backup to kathe partition kai etsi den tha exeis provlimata.opio litourgiko the to kaneis restore...
dimitris__ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δεν είναι τόσο απλό... Πρέπει να πάρεις backup και το MBR για να σου δουλέψουν τα partition restore. Είναι μέσα στα advanced options του ghost. Η σίγουρη λύση είναι να πάρεις image όλου του σκληρού (disk to image) σε κάποιο άλλο μέσο (CD-DVD, δεύτερο σκληρό ή δίκτυο).
polidis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 File mou ego edo kai 1-1,5 xrono doulevo to drive Image 2000,eine ligo palio alla ime yperefxaristimenos mesa se 5 lepta exo to sistima mou eki pou to afisa sto telefteo backup. Dokimaseto kai den tha xasis. Episeis ena filaraki mou xrisimopioi to Acronis true Image kai apo oti mou ipe eine asteri. Ego omos epimeno Drive Image
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Εγω ειμαι fun του ghost.Δεν με εχει προδωσει ποτε !!!!!
madboy Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 αλλη μια ψηφο για το ghost. αν και τελικα δεν το απεφυγα το φορματ χτες αν και δεν μπορουσα να κανω αλλιως.το αντιγραφο που ειχα κανει ηταν 2 μηνων. τουλαχιστον τωρα ειναι και πιο γρηγορο ο υπολογιστης μου σε σχεση με αυτα που του ειχα περασει.μου εγαφε χτεσ ολο το βραδυ αλλα δεν πειραζει!
FELIX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 drive image fysika...kanei kai se cd r to image alla 8elei 2 cds peripou kai grafei arga x6 mono asepou me to neo drive image 2003 mporeis na deis ta files mesa sto image kai na kaneis restore oti 8eleis kai oxi olo to partition ypoxrewtika egw doylevw to palio kai exw olla ta pc mou se image cds kai to restore ginetai taxytata
Dark_son20 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 giati to ghost den mporei??? akoma kai meso diktiou kai meso firewire kai meso usb...mporei na stilei to image oxi apla se cd-r.episeis me to ghost explorer mporeis aneta na deis ti exeis mesa se ena image,na to diagrpseis i na pareis ono ena komati tou....ara ti paraanw exei to drive image...?
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 απο dos πως μπορεί να φορτωθεί το image απ' ότι βλέπω δεν έχει κάποιο exe ή άλλο αρχείο που να επιτρέπει το αυτόματο τρέξιμο. αν δηλαδή κάνεις φορμάτ, πως μπορείς να ξαναστήσεις το συστημά σου? Πρεπει να εχεις φτιαξει μια bootdisk μεσα απο το προγραμμα στα windows και να ξεκινησεις με αυτη.Στο dos που θα βγαλει γραφεις A:\cd ghost - enter- ghost και ξεκιναει το προγραμμα. Αυτα σε περιπτωση format γιατι αλοιως αν εχεις ολο το προγραμμα μπορεις να κανεις ολες τις λειτουργιες μεσα απο τα windows στην εκδοση Ghost2003
orck Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 ειναι πολυ καλο το ghost αλλα κανει και μερικα... κουλα εχει δει κανεις μετα απο επαναφορα να του βγαζει σφαλμα NTLDR is missing η symantec λεει καποια ασχετα που ποτε δεν με βοηθησαν
polidis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Na prostheso kai ego kati gia to Ghost pou etixe na to dokimaso ston palio mou PC. Meta apo provlima pou eixa kai den bootarane ta xp apofasisa na kano restore apo ghost arxeio kai mou evgaze kati koula akatalavistika kai fisika den egine tipota. Apo ekini ti stigmi kai meta ipa telos gia mena to Ghost kai zito to Drive Image
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.