Elysian Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Πραγματικα δεν ξερω πως να το πω Αλλα θελω ενα προγραμμα που πχ να ενεργοποιει το f1 χωρις εγω να το παταω αλλα να το κανει σε ολα τα παραθυρα των windows πχ ανοιγω 4 mozila firefox παραθυρα και πες οτι με το f1 κανει ανανεωση να κανουν ταυτοχρονα και τα τεσερα ανανεωση και οσες φορες θελω υπαρχει ? Ευχαριστω πολυυ
liopyr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/auto-refresh/
Elysian Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Βασικα δεν το θελω για το μοζιλα ως παραδειγμα το δωσα το θελω για ενα παιχνιδι και ανοιγω πες τα τεσερα παραθυρα και να κανουν αυτο που θελω και τα 4 παραθυρα με το f1 χωρις να το παταω αυτο ευχαριστω παντως για την απαντηση πχ(παω εγω να βαρεσω ενα boss και παω για δουλεια θελω και οι 4 χαρακτηρες να βαρανε χωρις να παταω το πληκτρολογιο το f1 αλλα το κακο ειναι οτι ενα προγραμμα που βρηκα ενεργοποιει το f1. Που θελω αλλα το κανει στο 1 χαρακτηρα εγω και στους 4 δηλαδη και στα 4 παραθυρα και οι 4 χαρακτηρες
liopyr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξέρω αν και πώς γίνεται αυτό. Ακόμα και αν φτιάξεις κάποιο macro, αυτό θα κάνει focus σε ένα παιχνίδι (παράθυρο), όχι σε όλα ταυτόχρονα.
Elysian Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Ναι οντως για αυτο ροταω αμα γινεται για ολα τα παραθυρα ταυτοχρονα και οχι μονο οταν επιλεγω το ταδε παραθυρο ευχριστω ξανα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα