Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τριχες. Ή δωσε κανα 80ρι για σοβαρη abus/kryptonite που κα παλι δεν θα ειςαι τελειως σιγουρος, ή βαλτο ΜΕΣΑ!!!

Ειδικα το καλωδιακι που εβαλες θα το διε ο κλεφτης και θα κατουρηθει απ τα γελια.

Μου χουνε κλεψει cube 3 μερες μετα την αγορα του. Αν γουσταρεις να το κλαις κι εσυ , μην ακους.

• Like 1
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό που λέει η Μαργαρίτα.

Για έξω αν φροντίζεις να έχεις οπτική επαφή με το ποδήλατο τότε είσαι κομπλέ. γενικά μην το αφήνεις σε σημεία που δεν το βλέπεις.

Δες να είναι χοτρή η σωλήνα του πέταλου & το κλειδάκι να μην είναι στρογγυλό αλλά κανονικό κλειδί.

φίλος είχε πάρει ένα τρελό συνδιασμό από kryptonite με πέταλο & σύρμα κοντα στα 80€ πολύ καλό.

για την ιστορία, το λουκέτο που δεν μου παραβιάσαν αλλά έκοψαν τα κάγκελα της πολυκατοικίας ήταν αυτό

Σκεφτηκες ποτε να το χαρισεις στο ανάλογο θρεντ; ;ρ

Μου είχε περάσει από το μυαλό αλλά βρέθηκε ένας παλίκαρος κ το πήρε τελικά!!!χεχεχεχε

• Like 2
Δημοσ.

Μάλιστα. Εντάξει,Σέρρες μένω,τα κρούσματα έτσι κι αλλιώς είναι πάρα πολύ λίγα εδώ πέρα,δεν γίνονται πολλές κλοπές.  Θα φροντίζω να'χω μια στοιχειώδη οπτική επαφή...

Κάνει;

Δημοσ.

Τσέκαρε τα 2 που σου είπα.

Να είναι χοντρό το σίδερο του πέταλου & να μην έχει το στρογγυλό κλειδί αλλά κανονικό.

Αν είναι ΟΚ τότε ναι κάνει!

(μας ακους υπερβολικούς γιατί έχουμε δει & έχουμε πάθει πάρα πολλά και απλά θέλουμε να προστατεύσουμε άλλους μην την πάθουν όπως εμείς).

• Like 1
Δημοσ.

πάντως γενικά λονδίνο με kryptonite είμαι safe άρα μην είμαστε και τέρμα υπερβολικοί. ένα 60άρι το θες στο νερό. καλά το σύρμα γάματο θα γελάει όπως είπε και ενας πάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Για 10 ευρώ πάνω κάτω δεν έχει νόημα να το σκέφτεσαι, θα πάρεις πέταλο abus ή kryptonite για τον σκελετό και θα έχεις και ένα αντίστοιχο cable για τις ρόδες. Όχι ότι δεν κόβεται το cable, απλά κανείς δε θα κάτσει να ασχοληθεί με το cable για 2 ρόδες. 

Όταν ήμουν φοιτητής στη Γερμανία, ανακύκλωνα τα παρατημένα ποδήλατα στο πανεπιστήμιο, επομένως, μπορείς να πεις πως έχω εμπειρία από απαλλοτριώσεις 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ειλικρινά παραπάνω δεν πάει από αυτήν :

http://www.bikerspoint.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=1&view=productdetails&virtuemart_product_id=1082&virtuemart_category_id=178

-ABUS Varedo 47 + Bike Holder Source.png Πηγή: Abus
-1189gr
-12mm Shackle (με ειδικό ατσάλι)
-Διάφορες "marketing" τεχνολογίες της ABUS

Αν δεν κάνει κι αυτή και όντως θα δω μεγάλη διαφορά με κλειδαριά των 80€ ας πούμε τότε αναγκαστικά υπομονή ένα 20ήμερο που περιμένω γύρω στα 100€ και μέχρι τότε θα παραγγείλω μόνο φακό για το ποδήλατο.

Δημοσ.

Καλό φαίνεται αυτό. Μην ξεχάσεις να πάρεις & κάποιο σύρμα ή άλλο πέταλο να δένεις και τον μπροστά τροχό.

Αυτό φένεται αρκετά μεγάλο για να πιάνει σκελετό & πίσω τροχό.

(έχει πάει φίλος μετά από καφέ & βρήκε μόνο τον σκελετό....του είχαν βγάλει τροχούς & σύστημα φρένων, με χειρουργική ακρίβεια!)

Δημοσ.

Μικρό σύρμα που να περνάει μέσα από τα μικροκενά της σέλας και να δένει στο λουκέτο.

Το άλλο είναι να βάλεις seatpost που να έχει βίδα γερή για να βγει (άβολο στα πάνω κάτω της σέλας όμως αν αλλάζεις το ύψος της συνέχεια).

Το άλλο είναι να μην αφήνεις παλουκόσελο & σέλα πάνω. Τα βγάζεις & τα παίρνεις μαζί στην τσάντα σου.

Γενικά μετά από αυτά που έχω δει έχω καταλλήξει:

Το ποδήλατο δεν το αφήνεις ποτέ σε σημείο που να μην το βλέπεις. Στην δουλειά το παίρνεις μαζί σε κλειστό χώρο να το προσέχεις

Στο σπίτι πάνω στο σπίτι.

Καφέ, το αφήνεις σε σημείο κοντά σου να το ελέγχεις

Αν θέλουν να στο πάρουν θα στο πάρουν, ακόμα & μέσα από το σπίτι.

• Like 2
Δημοσ.

για την ιστορία έξω απ το μετρό το είχα αφήσει και βασικά μόνο για 3ώρες, αλλά εκεί που λες έλα μωρέ σε κεντρικό σημείο είναι με πόσο κόσμο να περνάει,πέταλο καλό έχω...

θα σου πάρουν σέλες,ταχύτητες,φώτα ό,τι σκατά μπορέσουν.Έχει ξεφύγει η κατάσταση ...

Δημοσ.

Δεν υπάρχει το "μόνο για Χ ώρες".

Φίλος κατέβηκε από το σπίτι του στο περίπτερο (ακριβώς κάτω από το σπίτι, δίπλα πολυκατοικία, 10 μέτρα η μια είσοδος με την άλλη) & όταν ανεβηκε (~10 λεπτά) έλειπαν τηλεοράσεις, λαπτοπς κλπ κλπ...

Δυστυχώς έχουμε γίνει ζούγκλα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...